Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bucovina Off-Road Challenge 2010

Postări Recomandate

Re: Bucovina Off-Road Challenge 2010

Abia astep sa ajung maine acolo.

Spuneti drept, o sa ne cacam pe noi la extrem anul asta? :ha:

Nu de alta dar eu cunosc foarte bine noroaiele voastre. Stiu cum si cand e uscat, si cand ploua. :grin:

Parerea mea e ca dupa ploile astea, la extrem fa fi o mare cacaraie foarte mare....:2dr:2dr:2dr
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Abia astep sa ajung maine acolo.

Spuneti drept, o sa ne cacam pe noi la extrem anul asta? :ha:

Nu de alta dar eu cunosc foarte bine noroaiele voastre. Stiu cum si cand e uscat, si cand ploua. :grin:

Max,...asta, cum ca stii cum sunt noroaiele de la Bucovina...stim, ca stii ... dar...nu vrei totusi chiar sa faci un remember??? intreb pen'ca nu te vad pe listele de participanti:grin:

profit de okazie sa urez succesuri la toti participantii si traditionalul "ne vedem la start!!!" si, mai nou introdusul "va astept la finish!!!":grin::2dr

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Max,...asta, cum ca stii cum sunt noroaiele de la Bucovina...stim, ca stii ... dar...nu vrei totusi chiar sa faci un remember??? intreb pen'ca nu te vad pe listele de participanti:grin:

Stailinistit dom' Semaca ca voi fi acolo. Eu votez pe liste suplimentare. :grin:

Remember...hmmm.

2007 - Toyota Landcruiser - OPEN - vreme excelenta, traseu uscat si frumos, cred ca am gasit noroi doar intr-unul sau in doua puncte. Am terminat traseul in prima zi chiar si cu un arc rupt si cu puntea tinuta de troliu si de sufe. :grin:

A doua zi si trialul le-am facut cu foaia de arc sudata. A tinut. In rest, distractie, mancare buna, oameni de treaba.

2008 - Toyota Pickup - OPEN - ploaie din greu inainte de concurs, sute de metri de trolieri, unii prajeau troliu fata si intoarceau masina si se troliau cu spatele. In prima zi am terminat traseul dar a doua zi am facut doar ceva mai mult de jumatate. Eu am spart troliul pt ca tot cablul s-a strans intr-o parte.

Am facut mare parte din traseu cu blocantele fata/spate cuplate.

Trooper si Nike erau cei ambitiosi care au ramas in cursa pana noapte la ora 1 si au castigat bineinteles. In rest, distractie, mancare buna, oameni de treaba.

2009 - pauza. Masina defecta. Am fost doar ca si spectator. :grin: In rest, distractie, mancare buna, oameni de treaba.

2010 - Toyota Landcruiser - EXTREM - o sa vedem.... :op

Ne vedem la start si la masa :ha:

Nu voi lipsi niciodata de la nici un eveniment organizat de baietii de la Gura Humorului. In concurs sau doar ca spectator, voi participa totdeauna. Zona excelenta, oameni primitori si dintr-o bucata. Avem toate conditiile ca sa facem offroad asa cum trebuie.

:h5

1142406343_IMG_0056(Medium).JPG.77f3e9585102759769caeeb1adfc8c95.JPG

Link spre comentariu

Gata,suntem pe ultima suta de metri,ne deseman aici o linie de Start,sa stim ca plecam in Concurs!Sa ne vedem cu toti la Gura Humorului!

Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia....
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare