Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

un jimny nou pe forum

georgei23

Postări Recomandate

Re: un jimny nou pe forum

intrucit la tura anterioara in balta ialomitei, de fapt la partida de alergat pe autostrada, am experimentat si eu pierderea temporara de suflu a lui jimny, de care am mai auzit/vazut pe la altii, azi l-am dus la doctor (diagnoza/tester)....

mi-au zic ca eroarea e de la bujii/fise, a trecut, este deja in history, dar ca bujiile sunt cam negre....dau semne de oboseala.....asa ca am comandat unele noi, iar spre sfirsitul saptaminii le schimb

veste buna ca masina nu a mai dat nicio alta eroare pe tester, asa ca 'norocul incepatorului' am luat o masina valida, fara sa ii fac prea multe investigatii cind am cumparat-o

m-am interesat si de un soft top nou si au zis ca ei nu aduc...in schimb imi pot aduce un hard top la pretul de 950 euro + TVA....putin cam piperat

au zis ca nu stiu ce presupune montarea/demontarea lui, ca eu as fi vrut, in eventualitatea in care l-as cumpara, sa-l dau jos vara....mai studiem;

daca are cineva hard top poate imi spune si mie cit de usor se monteaza/demonteaza la schimbarea de sezon....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am hard top din fibra de sticla(de vreo 2-3 ori mai usor decat cel original) facut pe comanda ca sa se deschida si usa din spate cum vreau eu. M a costat 400 de euro si e facut dupa cel original(arata identic). O sa revin si cu poze pe topic la mine cat pot de curand. Dureaza sa l dai jos si sa montezi soft topul cam 10 minute. bafta.

Link spre comentariu

Eu am hard top din fibra de sticla(de vreo 2-3 ori mai usor decat cel original) facut pe comanda ca sa se deschida si usa din spate cum vreau eu. M a costat 400 de euro si e facut dupa cel original(arata identic). O sa revin si cu poze pe topic la mine cat pot de curand. Dureaza sa l dai jos si sa montezi soft topul cam 10 minute. bafta.

:tk asta vroiam sa aud :banana.....astept cu nerabdare poze si detaliile de contact ale celui care ti l-a confectionat...

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

Jimny-ul lui georgei23 s-a vindut si a ajuns la mine!

Cu aceasta ocazie va salut si va multumesc anticipat pentru rabdare, sfaturi si ajutor. Numele meu e Dan, zis Ursu Mare, cel mai incepator dintre incepatori. Am vrut un Jimny pentru a invata cum sa-mi iau cimpii in mod motorizat. Sper sa fiu demn de renumele lui.

Urmeaza mici modificari (de personalizare), voi reveni cu imagini graitoare cind o sa fie gata.

Toate cele bune!

Link spre comentariu

Cu aceasta ocazie va salut si va multumesc anticipat pentru rabdare, sfaturi si ajutor. Numele meu e Dan, zis Ursu Mare, cel mai incepator dintre incepatori. Am vrut un Jimny pentru a invata cum sa-mi iau cimpii in mod motorizat. Sper sa fiu demn de renumele lui.

Urmeaza mici modificari (de personalizare), voi reveni cu imagini graitoare cind o sa fie gata.

Toate cele bune!

Bun venit!. Te asteptam joi la un pahar de vorba la Toscana si sa ne vedem sanatosi in teren.

Link spre comentariu

Toate cele bune!

:br:g:h5:cl

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

sa-ti aduca cel putzin atitea bucurii cite mi-a adus si mie;

eu ma bucur ca masina a ramas in club si aproape de mine!

e o masinuta pe cinste! sa o stapinesti sanatos!

Ai tradat grupul veveritelor vesele:ha::ha::sht:sht

Ce "gipan" iti cumperi acum?:2dr

Link spre comentariu

Ai tradat grupul veveritelor vesele:ha::ha::sht:sht

Ce "gipan" iti cumperi acum?:2dr

Deocamdata iau o pauza......ma rezum la niste plimbari mai de suv....

Revin sezoul urmator cu ceva mai de expeditie, tura, RR!

Am pe lista un pajero mk2, grand vitara primele serii, vitara scurt metal top...

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare