Kibitz Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: Moare motorul fara motiv - Vitara Adresa cu manuale pentru Suzuki Vitara (si alte informatii utile). (Nu le-am putut pune pe email pt. ca erau f. mari.) http://www.cedc.ro/sorin/ :wink: Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vreasc Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: Moare motorul fara motiv - Vitara data viitoare incerca cu www.transfer.ro si trimiti direct pe e-mail. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: Moare motorul fara motiv - Vitara Salut vreasc, Se putea, dar stii care e problema? Incearca sa gasesti din nou manualele astea peste o luna pe link-ul de pe transfer.ro. Nu o sa mai fie acolo. Asa cred ca e mai bine - o sa poata descarca si altii fisierele astea si peste un an. Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vreasc Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: Moare motorul fara motiv - Vitara Salut! Ai dreptate....:g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Moare motorul fara motiv - Vitara salut am o intrebare :D la masina din semnatura...cand este motorul cald am 300rpm pe minut este bine? sau este stricat turometrul...apropo....am egr-ul astupat In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Moare motorul fara motiv - Vitara atat timp cat motorul merge rotund si nu moare este bine indiferent de ce iti arata turometrul (posibil stricat) . ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Moare motorul fara motiv - Vitara thank's :) gata...nu ma mai gandesc la problema In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate