Astral Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: cauciucuri pentru noroi pt suzi Pai nu te supara, acum doua ore cereai pareri pt niste gume pe care le cumparase-si deja ?!? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: cauciucuri pentru noroi pt suzi Salut. Pe sosea sunt ok. In teren se incarca repede si raman asa. Eu intentionez sa le schimb din aceasta cauza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: cauciucuri pentru noroi pt suzi Eu nu pot decat sa recomand KM2. Sunt foarte multumit de ele, faza cu descarcatul nu o pot sustine. Nu am avut nimic de obiectat in ceea ce privestre cauciucurile aste. Cand o sa le "termin" tot km2 o sa iau 100%. Trec prin locuri unde cu reesapate cu profil Simex sau Yokohama geolander abia daca inaintam, ce sa mai vb de iesit de pe sleauri, nici o sansa. Daca o sa se comporte decent si pe zapada, chiar nu o sa am nimic de obiectat. De echilibrat s au echilibrat f usor, fara nici o problema. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allex.ghise Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: cauciucuri pentru noroi pt suzi Simex resapat e cea mai buna varianta din punctul de vedere al felului de a se uza pe asfalt si performantei in teren. Profilul Cross country sau trekker sau cum s-o mai fi numind el se uzeaza foarte neuniform, crampoanele devenind inegale dupa un numar mic de km iar la viteze de 60km/h+ nu mai poti tine volanul in mana. Cu simex resapat(Pneus) am facut 15000 km 60% asfalt si nu au avut uzura nici macar la jumatate Club 4x4 Cugir Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristimv Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: cauciucuri pentru noroi pt suzi Eu nu pot decat sa recomand KM2. Sunt foarte multumit de ele, faza cu descarcatul nu o pot sustine. Nu am avut nimic de obiectat in ceea ce privestre cauciucurile aste. Cand o sa le "termin" tot km2 o sa iau 100%. Trec prin locuri unde cu reesapate cu profil Simex sau Yokohama geolander abia daca inaintam, ce sa mai vb de iesit de pe sleauri, nici o sansa. Daca o sa se comporte decent si pe zapada, chiar nu o sa am nimic de obiectat. De echilibrat s au echilibrat f usor, fara nici o problema. Ce presiune ai in ele? Life is short. Don't blink, you might miss something :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: cauciucuri pentru noroi pt suzi eu n-am avut nicio problema pe carosabilul umed. Mai mult, sansele de acvaplanare cu saharele sunt mult scazute, chiar datorita profilului... Nu vad cum reduci acvaplanarea atit timp cit profilul respectiv NU evacueaza apa. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: cauciucuri pentru noroi pt suzi Eu nu pot decat sa recomand KM2. Sunt foarte multumit de ele, faza cu descarcatul nu o pot sustine. . Trec prin locuri unde cu reesapate cu profil Simex sau Yokohama geolander abia daca inaintam, ce sa mai vb de iesit de pe sleauri, nici o sansa. Or fi ele mai bune si in noroi decat Simexurile... dar nu stiu de ce nu se duce lumea cu KM2 la concursuri Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: cauciucuri pentru noroi pt suzi Eu vorbesc pur din punctul meu de vedere. N am avut Simex original, ceea ce sunt convins ca este extrem de important. Profilul ca si profilul dar compozitia cauciucului conteaza enorm. Poate conteaza si faptul ca masina este acum mult mai inalta ca si atunci. Eu sunt foarte multumit de km2, ii las pe altii mult mai experimentati ca si mine sa comenteze. Mie nu nu mi a placut deloc simex-ul, mai ales pe asfalt si zapada, pe bolovani alunecau ca dracu, cu alte cuvinte nu erau pt mine. Eu cred ca nu exista un cauciuc universal valabil pt toata lumea, e o chestiune de gust, fiecare sa incerce si sa foloseasca ceea ce considera el ca i se potriveste:old 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jordy_seba Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: cauciucuri pentru noroi pt suzi salutare! revin si eu cu rugamintea ,daca ma poate ajuta cineva, ce cauciucuri pt noroi sau zapada as putea sa cumpar pt masina mea. sunt incepator la capitolul masini de teren si nu ma pricep. am mai scris in acest topic,dar am fost plecat o perioada de timp,si acum am revenit. am o vitara ce e incaltata cu cauciucuri Bridgestone Dueler HTS255/60/r15-102H.spunea cineva daca sunt AT sau MT,dar nu scrie nimic de genul asta pe ele. si mai am o problema ,daca nu plictisesc.Exista vreun topic in care sa punem poze cu masinile noastre? ca as vrea sa pun si eu cateva,si poate ca acolo s-ar vedea si cauciucurile. Daca nu este un astfel de topic se poate crea unul? Multumesc mult si sa auzim numai de bine!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: cauciucuri pentru noroi pt suzi Dueler HT sunt Highway/Terrain daca te rezumi strict la asfalt sunt ok. Daca vrei sa fie super iarna(pe asfalt), cumpara 4 cauciucuri dedicate de iarna si gata. Daca vrei mixt teren.strada iti recomand cu caldura niste AT-ri. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jordy_seba Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: cauciucuri pentru noroi pt suzi si at-urile astea ce si cum sunt. imi pare rau ca sunt pisalog dar nu ma pricep,v-am spus sunt incepator.ce firme fac at-uri?trebuia sa schimb si jantele,pt ca cauciucurile astea sunt destul de latute? multumesc si imi pare rau de insistenta:wink: dar cu topicul cu fotografii stie cineva ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: cauciucuri pentru noroi pt suzi si at-urile astea ce si cum sunt. imi pare rau ca sunt pisalog dar nu ma pricep,v-am spus sunt incepator.ce firme fac at-uri?trebuia sa schimb si jantele,pt ca cauciucurile astea sunt destul de latute? multumesc si imi pare rau de insistenta:wink: dar cu topicul cu fotografii stie cineva ceva? Mai citeste si tu pe la sectiunea "Anvelope"....... Iti recomand : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=56600 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=44877 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jordy_seba Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: cauciucuri pentru noroi pt suzi multumesc mult,Astral!!!!:tk scuze pentru insistente!!!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristimv Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: cauciucuri pentru noroi pt suzi Seba, Nu stiu cat te ajuta experientza mea....am pus de curand BF Goodrich TM KM2 215/75/R15. Pe sosea nu sunt zgomotoase deloc si nu am remarcat ca masina ar fi mai puturoasa (fata de 255/60/15 cu profil de sosea) si ajung tot la 120-140km/h. Plus ca le-am umflat la 1.8, masina e mai confortabila, si nu mai simt toate denivelaile. Iar in off-road nu am avut deloc probleme cu ele, de la pietris pana la noroaie si balti urate, si-au facut treaba....si apropo de jante....au mers direct pe cele initiale, nu am mai luat altele. @razvan_gtc: multumesc pentru promptitudine, cauciucurile sunt super ok http://img832.imageshack.us/img832/3561/dsc4160.jpg Life is short. Don't blink, you might miss something :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: cauciucuri pentru noroi pt suzi BFG KM2 am si eu acuma......as fi pus KM1 , dar nu se mai fabrica.... Si eu, multumesc RazvanGTC !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate