niros05 Postat Mai 23, 2010 Partajează Postat Mai 23, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Pacat ca nu pot sa vin anul asta deoarece "Catifeaua Albastra" si-a dat demisia, asa ca pina la achizitionarea unei alte masini respectiv am in colimator tot un Mitsubishi v6 3500 cc, pot doar sa apreciez buna idee de a organiza asa ceva. Spun "pacat" pentru ca asa ceva mi-am dorit din off road, si nu, chestii cine isi rupe mai tare masina - fiind dupa unii echivalent cu cel mai smecher off roader ! Asa ca sa aveti spor si voie buna si ne vedem la anul daca suntem sanatosi ! www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Mai 23, 2010 Autor Partajează Postat Mai 23, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Multumim niros05, Asta era si ideea noastra, vrem ca aceasta prima etapa sa fie un fel de repetitie pentru anul viitor, in care sa-i avem linga noi , din timp, pe toti iubitorii acestui format de eveniment. O sa vedem. To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Mai 25, 2010 Autor Partajează Postat Mai 25, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Toti cei inscrisi la The RAT 2010 sunt asteptati in Camping "La doua veverite" N 46 16' 38.58" E 022 37' 34,96" incepind cu joi 27mai ora 16.00. Multumim. To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romica21 Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai DE CAND ASTEPT UN CONCURS ADEVARAT :tk,:br romica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Suntem la ultimele pregatiri Va asteptam cu multa placere 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Nu povesteste nimeni ce s-a intamplat la concurs? RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Ceva poze?:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 (editat) Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai dezastru :grin: a ramas mancare, nu stim ce sa facem cu ea mult mai grav este ca a ramas tuica, dar macar cu aia deja avem unele idei ce sa facem :x concursul nu a avut evenimente neplacute, a decurs normal si nu au fost concurenti care sa fi distrus masinile semnificativ, desi traseele alese (de ei) au fost apreciate ca fiind dificile genul de concurs a doedit ca navigatia si strategia fac cu adevarat diferenta, iar masina este pe locul 3 mai departe, sa ne spuna concurentii pareri si impresii miron cu siguranta azi pune poze, pt ca a colectionat tot... o chestie frumoasa a fost proiectia traseelor concurentilor, in fiecare seara, peste harta de la google eart, unde se vedea frumos pe unde au mers, ce pante au abordat, si mai ales diferente de strategie si navigare intre echipe Editat Mai 31, 2010 de soimu` forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Felicitari organizatorilor,a fost un concurs unde ai avut ce vedea si ce invata ,totul a fost impecabil ,cazare ,mancare ,organizare, Cu siguranta ne vedem si la anul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Asteptam poze................:old\ Stima JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Mai 31, 2010 Autor Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Punem imediat ce ne dezmeticim si le sortam un pic. Adica sa fie cumva pe zile. Asteptam Miron si premierea de la mine. To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai astept si eu poze, sa se odihneasca participantii 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romica21 Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Salut,din partea echipei zuki !!! Fain concurs romica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Salut,din partea echipei zuki !!! Fain concurs Povesteste-ne putin, Romele! Si baga poze! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romica21 Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Sunt multe de spus si toate de bine despre acest concurs.Poze nu prea am dar o sa puna cineva. romica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Felicitari organizatorilor,a fost un concurs unde ai avut ce vedea si ce invata ,totul a fost impecabil ,cazare ,mancare ,organizare, Cu siguranta ne vedem si la anul! felicitari pentru locul obtinut! http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Serge Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai RAT 2010 Poze SERGE, ARAD monierserge@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Serge Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai The RAT 2010 Poze II SERGE, ARAD monierserge@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Serge Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai The RAT 2010 pOZE III SERGE, ARAD monierserge@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Serge Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai The RAT 2010 Poze IV SERGE, ARAD monierserge@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Serge Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai The RAT 2010 Poze V ma pare rau ca nu am poze de competitie: nu am fost pe traseu... Serge SERGE, ARAD monierserge@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Serge Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai a ramas mancare: impartim cu ONYX si LUCKY ! Saracul nu mai are Pedigre ! SERGE, ARAD monierserge@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacosul Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Asta a insemnat Offroad.40 de CP-uri pe care nu le vezi,drum slab vizibil ? adica invizibil,stilpi cazuti peste drum abordati de unii cu tehnici si scule speciale(Vio the best), echipe atacate de cirtita uriasa,coboriri ca prin tomberonul de gunoi de la bloc,am vazut cum trece un Jeep pe o poteca unde nu incapeau doua motociclete una linga alta,nevasta care spune nu o luuuuuuuuuuuua pe acolo,Garmin,busola,harta,azimut,cardan rupt si reparat de un om cumsecade(Multumesc frumos),i-am cunoscut(si imi pare bine) pe Soimu,Bucur,Adi,Miron,Vio,Marius,pe Cristi si Marian cu care am alcatuit echipa Ultra,pe domnul primar si pe politist(care nu ne-au amendat sau amenintat) am mincat foarte bine,am dormit foarte bine,a fost si soare au fost si ploi,ce sa mai,a fost R.A.T.2010 organizat de ORCA PS pentru cei care nu au fost:ATI PIERDUT DOMNILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 (editat) Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Maurillio Zani, unul dintre cei mai buni navigatori din tara, dublu campion national la extrem, - citind harta RAT. Editat Mai 31, 2010 de Miron Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 (editat) Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Echipa castigatoare in actiune Editat Mai 31, 2010 de Miron Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate