Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai

Postări Recomandate

Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai

Pentru Stane:

Total adevarat.

Sistemele de navigatie cu harti vor fi un avantaj important. Noi asa am facut traseul. Nuimai ca oamenii care chiar le folosesc si stiu sa la foloseasca, inca, nu sunt foarte multi in Romania. Stiu ca tu esti unul dintre ei, asa ca sti diferenta.

Va asteptam cu placere

To the limits! And beyond.

Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele!

Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 161
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Diferenta intre acest concurs si ulul "clasic", cu roadbook este ca stii, sau ar trebui sa stii, tot timpul unde te afli in reren. Daca mergi dupa "carte" trebuie sa stii doar ca esti la pozitia...

Ultima pozitie: viraj dreapta... si dupa 1800 m ajungi la sosire.

Va fi un concurs interesant, intr-o zona deosebit de frumoasa.

Dar,... sa nu va imaginati ca va fi o plimbare pe dealuri. Drumul cel mai scurt e si cel mai greu de parcurs. Un troliu bun va va ajuta sa economisiti 10-20 de km la o traversare.

Avantajul e ca cine nu vrea sa se "streseze" cu pasajele dificile, poate sa le ocoleasca, ajungand in CP-ul urmator pe un drum mai lung, dar mai lejer.

ORCA va ptrgateste un gen de concurs nou in Romania. Este offroad-ul de care multi dintre voi ar putea sa se bucure.

Va asteptam cu drag.

Editat de yo2bt

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

haide ti fratilor nu ati avut timp toata iarna sa va

pregatiti masinile? ca vad ca nu va prea ingramaditi sa va inscrieti la cea mai tare cupa a anului.:wink:

:h5

range rover classic

range rover vogue l322 4.4 v8

Nissan skyline R33 GTR :banana

Link spre comentariu

Suna frumos tot ce doriti sa realizati si va doresc mult succes.Este un format de intilnire off-road in care macar teoretic toti au sanse apropiate.

Dar avind in context situatia data ar trebui sa va ginditi ca poate sunt multi care NU doresc sa faca punga mare FRAS-ului.Sau poate nu sunt adeptii politicii de genul :'Cine nu e cu noi e impotriva noastra".

Poate aceasta este singura forma de protest.

Ce idee sa isi faca un participant dupa ce citeste despre ce s-a intimplat la SIGHISOARA,sau discutiile despre evenimentul de la SIBIU.

Unii asteapta,altii s-au scirbit...altii s-au resemnat.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Atunci cand parcurgeam traseul pe care unii dintre dv. il vor strabate si sigur nu o sa le para rau, pentru ca o sa va depaseasca asteptarile atat din partea traseelor si frumusetile locului cat si din partea organizarii. Ne-am gandit sa va oferim si dv. cateva poze:

Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic.
Link spre comentariu

......................................[attach]75330[/attach]

[attach]75331[/attach]

[attach]75332[/attach]

[attach]75333[/attach]

[attach]75334[/attach]

Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic.
Link spre comentariu

Va asteapta locuri de vis si trasee de exceptie !!!

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

munca multa, poze putine...

Link spre comentariu

intrucat doresc sa ma cazez la cort, ma intereseaza care ar fi ofertele contra taxei de participare care urmeaza sa o platesc, adica inafara de hartile care am inteles ca le primesc la start

joi seara, am platit taxa de cort, am cina asigurata?, ce si care sunt cantitatile?

vineri, mic dejun exista ?

vineri primesc pachet de mancare pentru traseu, ce si cat?

vineri seara, dupa ce ajung in tabara, va fi ceva de mancare sau trebuie sa mananc de acasa

sambata, mic dejun si pachet pentru drum ???

seara la cina festiva, va fi suficient sau se impune finalizarea traseului mai repede si pozitionarea langa ceaun din timp?

va multumesc

Link spre comentariu

Da de beutura nu intrebi nimic?...:grin: Vom fi in tara palincii de doua ori intoarse. Oferta nelimitata, in pretul de participare. Tot asa si vinul din Podgoriile Aradului.

Nu se plateste nici o taxa de campare, pentru cort.

Mancare va fi din belsug, specifica locului, deci foarte buna.

Joi - cina, vineri si sambata - mic dejun si cina, duminica - mic dejun.

Vineri si sambata - pachete si apa pentru traseu.

Va asteptam

Link spre comentariu

sambata finalizam de verificat ultimele CP ui pe teren si definitivam si organizarea

evenimentul se apropie cu pasi repezi...:y

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Faina treaba se arata acolo la voi.

Daca vrea cineva sa isi faca damblaua cu offroadul, acolo este locul potrivit.

Locul potrivit si oamenii potriviti, tot unul si unul.

Incerc sa mai adun ceva masini (cel putin inca una) si sa ajungem si noi.

:h5

Link spre comentariu

intrucat doresc sa ma cazez la cort, ma intereseaza care ar fi ofertele contra taxei de participare care urmeaza sa o platesc, adica inafara de hartile care am inteles ca le primesc la start

joi seara, am platit taxa de cort, am cina asigurata?, ce si care sunt cantitatile?

vineri, mic dejun exista ?

vineri primesc pachet de mancare pentru traseu, ce si cat?

vineri seara, dupa ce ajung in tabara, va fi ceva de mancare sau trebuie sa mananc de acasa

sambata, mic dejun si pachet pentru drum ???

seara la cina festiva, va fi suficient sau se impune finalizarea traseului mai repede si pozitionarea langa ceaun din timp?

va multumesc

Pentru axxamd:

Noi incercam sa organizam o aventura de "navigatie si plimbare off-road"

"Hrana" cea mai importanta, incercam sa o oferim indeminarii pilotului, mintii navigatorului, si nu in ultimul rind, ochilor si sufletului coechipierilor.

Daca mincarea, adica felul ei, si mai ales cantitatile, sunt o preocupare/ ingrijorare a dvs. va recomand mai degraba sa participati la o nunta.

In acest fel, la aproximativ aceleasi costuri 100-120euro/persoana, aveti , de cele mai mule ori, garantia unei mese mai mult decit imbelsugate, si a numai unei singure nopti pierdute.

In plus de asta, la o nunta, in locul unui incert loc de cort, puteti avea si bucuria propriului dvs. scaun.

Oricum, daca decideti sa treceti peste temerile legate de o dezamagire provocata de hipoglicemie si racoarea de peste noapte, va asteptam cu placere in Campingul " La doua veverite" pentru care, cazare la cortul dvs, nu trebuie sa platiti nimic in plus.

Meniul cinei de joi seara, ca si celelalte meniuri de seara, nu sunt inca definitivate, in orice caz, in discutiile cu reprezentanta firmei de catering am convenit ca va fi vorba de o supa/ciorba si de un felul doi urmat de un desert minimal. Despre gramaje inca nimic.

Micul dejun:

Vineri va fi compus din doua oua fierte tari - pe care va invit sa n-i le cintariti - insotite de brinza telemea, margarina, salam Victoria (sau echivalent), rosii, ardei, ridichi, gem , ceai sau cafea presso, la alegere.

Simbata va fi compus din o pereche din traditionalii virsli locali cu mustar sau hrean - insotita de brinza telemea, margarina, salam Victoria (sau echivalent), rosii, ardei, ridichi, gem , ceai sau cafea presso, la alegere.

Duminica va fi compus din papara de oua cu salam si ciuperci - insotita de brinza telemea, margarina, salam Victoria (sau echivalent), rosii, ardei, ridichi, gem , ceai sau cafea presso, la alegere.

Micul dejun si cina se vor servi in camping in baza taloanelor pe care le veti primi la inregistrare la secretariatul evenimentului.

IMPORTANT:

In caz ca decideti sa plecati in TRET inainte de micul dejun, puteti preschimba, la cina, talonul de mic dejun in "pachet de drum" pentru ziua urmatoare care va contine doua sanvisuri si o sticla de apa minerala/persoana, insotite de citeva servetele , care vor mai ajusta gramajul general al pachetului.

Micul dejun si cina vor fi autoservite - in sistem "impinge tava" si autodebarasate in sistem "plastic la plastic - hirtie la hirtie" cu concursul dvs. din consideratii ecologiste si mai ales de buget.

Deci nu va fi "mic dejun si pachet de drum"

va fi "mic dejun sau pachet de drum"

va fi cina -servita intre 22.00-23.00, nu mai tirziu joi si vineri -

simbata ne lungim cu vin si tuica -din partea casei-

bere si sucuri -contra cost-

Va sfatuiesc ca pe parcursul intregului concurs sa aveti in masina alimente si apa pentru minim 48 ore pentru cazul ( nedorit si putin probabil dar posibil ) in care ne vedem joi seara la start si duminica dupa masa, cind recuperam masina infipta in peisajul patriei.

Cer scuze anticipat pentru unele formulari care ar putea parea oarecum ironice, stiu ca punctul tare a concursurilor noastre nu a fost totdeauna cazareea si mincarea, e adevarat, am incercat in acest an sa imbunatatim semnificativ acest lucru, sigur va fi si acum loc de mai bine, dar asta nu inseamna ca nu va asteptam cu placere - dorim sa va oferim " o aventura de navigatie " pe masura efortului pe care consimtiti sa il platiti.

Cu prietenie

echipa ORCA

Link spre comentariu

ideia e ca acum, avem implicati (adanc) localnici inimosi si pasionati de 4x4, care se pare ca vor contribui (semnificativ) cu donatii in ce au si ei pe specificullocului...in speta tuica, moment in care, lucrurile se privesc altfel, cred ca mai tulbure, dar oricum altfel :ypu:2dr

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

De la ultimele verificari de traseu:

Am trimis scafandri sa determine adincimea vadului de trecere

Link spre comentariu

De la ultimele verificari de traseu:

Am trimis scafandri sa determine adincimea vadului de trecere

:ha::ha::ha::ha:

Superr tare, faza asta !!!:y

NISSAN - Y60 - BIVOLU' :wink:
Link spre comentariu

Actualizare echipe The RAT 2010:

01. Team Alfa

02. Team Bravo

03. Team Charlie

04. Team Delta

05. Team Echo

06. Team Foxtrot

07. Team Gringo

08. Team Haifa

09. Team Kilo

10. Team Oscar

11. Team Tango

12. Team Suma

13. Team Zuki

14. Team Ultra

15. Team Sierra

16. Team Vectra

17. Team Claro

18. Team Zulu

19. Team Sigma

20. Team Xray

Link spre comentariu

Va salut.Am o intrebare pe care cred ca raspunsul i-ar interesa pe mai multi.Unde sunt portiuniile de traseu unde se pot privii concurentii in traseu si mai inportant cum se ajunge acolo.Va multumesc.

GEZA PEREGI
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare