Miron Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 (editat) Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Echipa din Slovenia traverseaza Crisul si.... Patrolator in actiune Editat Mai 31, 2010 de Miron Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai alte poze... Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 (editat) Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Navigatori italieni, romani, nemti si sloveni studiind hartile si facand strategia de plecare. Editat Mai 31, 2010 de Miron Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai si.... Master Bucur la comanda RAT 2010 Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Astea sunt "armele" cu care au luptat. Lupta a fost grea, dar inca odata s-a demonstrat ca avem navigatori foate buni. Nici pilotilor nu le-a fost usor, dar sper ca le-a placut. Felicitari Domnilor si Doamnelor! Va asteptam si la editiile urmatoare. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai I-mi pare rau ca nu m-am putut organiza....asta e....la anul voi incerca sa ajung.Este genul de offroad care i-mi place si mie la nebunie... Ps M-am inscris ptr B+E sa nu mai am si problema transportului...:wink: Felicitari ptr organizatori,sper din tot sufletul ca la anu sa se ocupe locurile din martie....:y NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Din cate se vede aici, v-a reusit si va felicit pentru organizare. Putem afla mai milt despre traseu, participanti, clasament? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
princedarko Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Nota 10++. Concurs minunat din toate punctele de vedere!! Traseu, organizare, atmosfera: am avut impresia ca m-am intors in timp cu 6-7 ani (si asta este de bine, credeti-ma!!). O aventura adevarata unde nu a fost loc de orgolii de doi bani si de demonstratii de putere. Frumos, frumos, frumos!!!! Ps: pentru organizatorii. Va rog sa corectati RB TRET 1 dupa cum urmeaza: CP 17 se afla la 2,35 Km de CP16 si nu la 2,85 Km! Daca nu resolvati imediat voi actiona cu: -Plangere la FRAS -Plangere la FRAK (nu stiu daca Karting are legatura dar nu me intereseaza) -Plangere a FIA -Plangere la Bernie Eccleston -Plangere la Primarul din Bilc -Plangere la oameni care faceau tuica sii... -Plangere la INTERPOL, la FBI si la CIA sa inceapa o urmarire penala si sa va inchida odata pentru intodeauna! In rest felicitari pentru cel mai adevarat concurs de offroad EVER!:10 -- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Nota 10++. Concurs minunat din toate punctele de vedere!! Traseu, organizare, atmosfera: am avut impresia ca m-am intors in timp cu 6-7 ani (si asta este de bine, credeti-ma!!). O aventura adevarata unde nu a fost loc de orgolii de doi bani si de demonstratii de putere. Frumos, frumos, frumos!!!! Sincer, nici nu ma asteptam ca sa fie altfel avand in vedere cine l-a organizat. :h5 Felicitari! Ps: pentru organizatorii. Va rog sa corectati RB TRET 1 dupa cum urmeaza: CP 17 se afla la 2,35 Km de CP16 si nu la 2,85 Km! Daca nu resolvati imediat voi actiona cu: -Plangere la FRAS -Plangere la FRAK (nu stiu daca Karting are legatura dar nu me intereseaza) -Plangere a FIA -Plangere la Bernie Eccleston -Plangere la Primarul din Bilc -Plangere la oameni care faceau tuica sii... -Plangere la INTERPOL, la FBI si la CIA sa inceapa o urmarire penala si sa va inchida odata pentru intodeauna! Ai uitat de Chuck Noris. Ii sparge asta pe toti. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Ps: pentru organizatorii. Va rog sa corectati RB TRET 1 dupa cum urmeaza: CP 17 se afla la 2,35 Km de CP16 si nu la 2,85 Km! Daca nu resolvati imediat voi actiona cu: -Plangere la FRAS -Plangere la FRAK (nu stiu daca Karting are legatura dar nu me intereseaza) -Plangere a FIA -Plangere la Bernie Eccleston -Plangere la Primarul din Bilc -Plangere la oameni care faceau tuica sii... -Plangere la INTERPOL, la FBI si la CIA sa inceapa o urmarire penala si sa va inchida odata pentru intodeauna! Prince, in genunchi cer iertare pentru greseala din RB, care cu siguranta v-a cauzat mari neplaceri in orientare. Am corectat-o si promit ca nu o sa se mai intample. Cer inca odata iertare, dar pe portiunea respectiva am masurat cu pasul si se cam apropia furtuna, asa ca probabil am facut pasii mai mari. Alta esplicatie nu ezista...:grin: Ne bucuram ca ati venit, ne bucuram ca v-a placut. Noi am facut traseul, voi ati facut clasamentul. Impreuna, am creat un precedent. Sa ne vedem sanatosi si in anii urmatori. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Multumesc celor care ne-au ajutat la buna desfasurare a evenimentului.: -Primariilor comunelor Halmagel, Halmagiu si Varfurele, -Ocolului Silvic Halmagiu -proprietarului Cabanei 2 Veverite -si in mod special Pensiunii Minerva care a fost o gazda extraordinara -unora dintre localnicii care ne-au ajutat (cu facutul placintei intinse, a painii proaspete de casa, cu afinata si cu tuica). Si nu in ultimul rand concurentilor pe care ii asteptam si alta data. Am si cateva poze, putine pe care am sa le pun mai tarziu Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Asa cum ii spune si numele o adevarata AVENTURA :wink: Felicit organizatorii si cu siguranta o sa fiu la start si in 2011. Asa cum spunea si Mauri a fost o atmosfera foarte misto,ne-am intalnit cu prieteni buni care nu prea ii mai vedem la etapele de campionat si ne-am simtit excelent. A fost obositor pentru ca am luat startul vineri la 1 dimineata si am condus pana la 8 seara iar sambata am plecat la 7 dimineata si am condus pana la 10:30 seara,dar a meritat :grin: Am facut aproape 300 km de offroad adevarat in doua zile. In sfarsit am rezolvat problemele tehnice si masina a mers perfect :ooo:ooo:ooo Il felicit pe Bucur si pentru mancarea excelenta si bautura din partea casei si ma zgarii pe ochi ca am fost fraier si am lasat cortul acasa,locatia a fost superba si era perfecta pentru cort!! Inca o data FELICITARI si ne vedem in 2011!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Pentru inceput cteva poze de preentare a locatiei Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai ................................... Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai ...........pregatirea locatiei Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai o parte dintre concurentii concurenti Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai ...................... Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai ................................. Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai .......premiere Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai ............................. Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai si altele poze Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Tu 01.06.2010, 23:05 :-Am atins CP 41 - drum in panta in Germania (recomandat doar echipajelor foarte experimentate:grin:) :1 A fost extraordinar, a fost de vis, a fost BETOON! :y Nu stiu cu ce sa incep; cu organizarea impecabila, aventura in sine, oamenii si prietenii intilniti, locatia si peisajele de basm, atmosfera...? Personal mi-am implinit un vis. M-am dat intr-un concurs, alaturi de prieteni adevarati, alaturi de "greii" off-roadului romanesc. Am avut privilegiul de a ma juca cot la cot cu "baietii mari", intr-o competitie cu adevarat de exceptie, unde toti participantii au cistigat. Sper ca acest gen de concurs (aventura) sa devina din ce in ce mai frecvent. Aici toata lumea are sanse egale; o strategie buna poate echivala un "Simex" tot asa cum o ora pierduta in camping cu planificarea traseului iti poate economisi 2-3 ore de troliat in traseu. Trebuie sa-mi ordonez putin gindurile, dupa care voi reveni cu amanunte. In orice caz, pina la "The R.A.T. 2010", inca mai credeam ca "sex"-ul e cea mai placuta treaba din lume. Multumesc organizatorilor pt. ocazia oferita si sper sa devin "client de-al casei". Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 (editat) Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Felicitari pentru ideea de a organiza un concurs alternativ. Un gen foarte misto de concurs, fara RB-ul clasic si fara imbulzeala pe traseu deoarece fiecare echipa putea alege ce drum vroia catre urmatorul CP. Desi se spunea pe aici ca se poate face traseul si fara GPS, doar cu harta si cu busola, nu este chiar asa. Distantele intre CP-uri sunt destul de mari (unele chiar de 6-7 km), si daca nu poti vectoriza pozitiile, nu prea ai cum sa nimeresti macar in apropiere ca sa poti sa incepi sa cauti pozitia exacta. Oricum, am avut privilegiul de a-l vedea indeaproape pe Mauri in actiune, omul are un al saselea simt. Locatia excelenta, e de mers cu cortul acolo si cu alte ocazii. Cu siguranta voi participa si la anul. :h5 Editat Iunie 2, 2010 de drujba alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Aici puteti vedea festivitatea de premiere RAT 2010: Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Iunie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: "The RAT 2010" Romania Adventure Trophy - Arad 27-30 Mai Nota 10++. Concurs minunat din toate punctele de vedere!! Traseu, organizare, atmosfera: am avut impresia ca m-am intors in timp cu 6-7 ani (si asta este de bine, credeti-ma!!). O aventura adevarata unde nu a fost loc de orgolii de doi bani si de demonstratii de putere. Frumos, frumos, frumos!!!! In rest felicitari pentru cel mai adevarat concurs de offroad EVER!:10 Aceste cuvinte ne onoreaza. Venite din partea singGURUlui dublu campion national, sunt cea mai frumoasa recompensa a muncii din acest an. In numele echipei ORCA multumesc tuturor celor care ne-au rasplatit cu prezenta si aprecierile lor. Echipa ORCA TheRAT2010 MiroAdiMariusCristiMariusAlinMarianaBogdanRudiSmarandaFlorinBucur. To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate