Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zona Oradea - Comunitatea

Filip

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Zona Oradea

M am saturat sa mi tot cer scuze ca nu l am rasticnit eu pe HRISTOS! Daca nu va convine cum ma comport nu ma mai chemati cu voi! Felicitari lui Septi ptr achizitie si lui Radu ptr aparitia la TV! va salut cu respect!:tk

Patrol Y60 - 96 tocator de $

L200 2.5 - 2008 producator de $

RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inainte de a se incinge spiritele, as vrea sa repet un lucru ... ceea ce am scris eu , in opinia mea ar trebui sa fie valabil in general in off-road, si in special in cel de "entertainement" daca vreti un termen vehiculat excesiv in ultima vreme. De distractie adica :grin:.

Nu vreau sa tin partea nimanui :ha3, mai ales ca nu stiu detalii despre ce ati facut :hm pe traseu, dar am simtit un pic de tensiune in "declaratii" ... Hai sa ne vedem vineri, sa discutam mai pe indelete :clb

:tk

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

D-l Septi , felicitari pt masina, te asteptam sa vii cu noi,

Radu, felicitari si tie pentru ca ne-ai reprezentat :br:tk

ma aptin sa intervin cu comenturi la discutiile de mai sus, referitoare la iesirea de Duminica.... dar nu este frumos si nici corect ce se intampla, intradevar va trebui sa impunem niste REGULI, pe care sa le respectam!!!

in rest: '' sa traiti bine'' :wink:

coco

I Love Apuseni
Link spre comentariu

aaa, am uitat !

Vineri seara o sa vin si eu. :2dr

as vrea sa va propun un traseu cred eu foarte, foarte frumos cu peisaje extraordinare...... peste 2 saptamani, cu plecare vineri dupa masa - si intoarcere duminica.

m-am informat in mare : cu cazare la pensiune( pret modest / aprox :70-80 roni /camera cu 2 sau 4 paturi) TV, camera cu baie proprie apa calda-rece la discretie , restaurant pt cine doreste, parcare terasa cu loc de-un bograci, palinca si voie buna :wink:

traseu montan, nu foarte greu de parcurs ( mediu ca dificultate) obiective turistice cunoscute :banana

plecare: Oradea > Boga > Padis > Ic Ponor > Zmida > Poiana Horia > Calineasa > Zapodie > Ocoale > Scarita > Garda > Arieseni > Cobles > Luncsoara > Cheile Galbenei > destinatia -Valea Aleului

Oradea > Boga =70-80 km

Boga > Valea Aleului = 110-120 km

binenteles ca o sa fie si locuri extreme pentru cine doreste sa se bage( numai pt doritori).

sugestii / propuneri ..... daca sunt, ar fi bine sa le discutam vineri seara/Colors :wink:

deschid lista cu mine.

coco

I Love Apuseni
Link spre comentariu

buna seara la tot

am o intrebare !!!

normal cut km facet de duminica?????????

eu am un club off road la italia e noi facem max 50 de km ma tot technic unde se vede ce pote soferul si masina ma mai mult soferu!!!!!!!!!!

Link spre comentariu

In primul rand ciau tuturor si felicitari pt RADU am citit pu unde a umblat el.Vineri o sa imi fac si eu prezenta la Colors , dar de iesit cu voi la plimbare nu o sa pot din motive administrative. Iar referitor la ce sa intamplat sa se dea uitari sau sa se clarifice personal ca intre oameni maturi nu pe forum.:cl LUCIO.

Descopera ROMANIA 4x4 .
Link spre comentariu

buna seara la tot

am o intrebare !!!

eu am un club off road la italia e noi facem max 50 de km ma tot technic unde se vede ce pote soferul si masina ma mai mult soferu!!!!!!!!!!

practic nici noi nu facem multi km in off-road, dar pana ajungi acolo ex: in padure, pe munte, ...etc, faci km mai multi in on-road.

I Love Apuseni
Link spre comentariu

Mi-am argumentat pozitia pe topicul cu pricina. Multumim pt interventie Astral, iata o dovada de solidaritate. Amintiti-va: "Divide et impera"...

Cristi

Virusat off-road, in asteptarea antidotului ...
Link spre comentariu

buna seara la tot

am o intrebare !!!

practic nici noi nu facem multi km in off-road, dar pana ajungi acolo ex: in padure, pe munte, ...etc, faci km mai multi in on-road.

dece in zona idiscel nu sunt transei

eu am fost e me se pare faine

Link spre comentariu

dece in zona idiscel nu sunt transei

eu am fost e me se pare faine

Da, sunt trasee faine si in Hidisel si vom merge si acolo, dar acum baietii vor sa termine ce am inceput acum doua saptamani, o actiune umanitara in zona Suncuius .

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu

dl coco va salut . peste trei saptamani ma bag si eu.:tk

pit ciprian

DL COCO ff frumos traseul propus de tine!!! nu am putea peste trei saptamani? nu pot pe 29. Ai vazut jucaria:ha:?

Daa, am vazut jucaria :grin::ha:,

domnilor ma bucur foarte mult ca va place ceea ce v-am propus, cu siguranta o sa fie un traseu care o sa multumeasca pe toata lumea, referitor la
data
nu este batuta in cuie, eu doar am propus ''peste 2 saptamani'' ca sa va faceti o idee si cine doreste sa participe sa stie din timp ca sa nu isi faca alte planuri in perioada respectiva.

ramane atunci peste 3 saptamani in weekend-ul
4-5-6.02.2011,
pana atunci are toata lumea timp de gandire

Lista va trebui sa o facem din timp deoarece trebuie sa stim aprox. cati suntem ca sa vedem de ce buget avem nevoie pt cele 3 zile.

coco

Editat de cocoMPower
I Love Apuseni
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare