Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zona Oradea - Comunitatea

Filip

Postări Recomandate

Re: Zona Oradea

Felicitari pentru actiunea umanitara , pentru faptul ca ati reusit sa aduceti un zambet pe fetele acelor oameni :br

Super traseu si felicitari lui @Cipri pentru filmare ... a iesit foarte frumos :g

PS : Ma amuza tare joaca din final ... pe ploaie :uameni :h5 La mai multe :banana

MULTUMIM!:h5

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Va salut pe toti !

Intradevar actiunea umanitara pe care am vazut-o este extraordinara din toate punctele de vedere, si ca scop si ca actiune !

Meritati toate felicitarile ! Bravo voua !

Mi-ar place ca data viitoare cand origanizati o astfel de iesire sa ma primiti si pe mine. As da si eu o mana de ajutor .

Oricum, pana ne vom cunoate, inca o data : FELICITARI ! :br

Numai bine !
Link spre comentariu

Acolo voi fi si eu, cat m-o mai tine motorina ce mi-a ramas in rezervor.

Romani, fiti uniti!

Cristi...

Mai rau decat sa gresesti poate fi doar pasivitatea.

Chiar daca odata ajuns la locul intalnirii vedeam adunati doar adolescenti ce-mi aminteau de spiritul de gasca de liceu, nu putin mirat am ramas cand inaintea mea un domn pe la vreo 55 de ani achita in monede de 50 de bani (2 kg dupa spusele lui) contravaloarea carburantului alimentat. Am alimentat si eu de 0,16 bani iar fiu-meu a vrut neaparat sa spele el geamurile si nu i-am putut refuza placerea. Respect tuturor participantilor, indiferent de modalitatea de protest.

Si -cum bine stim cu totii- respectul se merita, nu se impune. E adevarat ca asta cere timp, atunci de ce sa nu incepem mai devreme?

Sa traim, caci trebuim!

ps: Daca postul este off topic, rog mutarea sa intr-o arie potrivita. Multumesc.

Cateva imagini...

123426409_Protest19ian2011PretCarburanti067.jpg.8050a583ed73188c9b205934dd44d1ad.jpg

1597870610_Protest19ian2011PretCarburanti078.jpg.368a1abba4c3c41e1f4b7f84ddd57e65.jpg

204564569_Protest19ian2011PretCarburanti.jpg.c1278b4bd313522a3ed1524bec919977.jpg

974340511_0029.jpg.f0308117ec3ce1d7bd0ee988318cac73.jpg

Virusat off-road, in asteptarea antidotului ...
Link spre comentariu

Va salut pe toti !

Intradevar actiunea umanitara pe care am vazut-o este extraordinara din toate punctele de vedere, si ca scop si ca actiune !

Mi-ar place ca data viitoare cand origanizati o astfel de iesire sa ma primiti si pe mine. As da si eu o mana de ajutor .

O sa fii binevenit ,deja incepem sa pregatim urmatoarea actiune umanitara ,mai ramane sa identificam cazurile sociale si sa incepem sa adunam.Oricum toate detaliile acestea vor fi publicate aici pe forum.

Multumim ptr aprecieri.:tk

Link spre comentariu

Chiar daca odata ajuns la locul intalnirii vedeam adunati doar adolescenti ce-mi aminteau de spiritul de gasca de liceu, nu putin mirat am ramas cand inaintea mea un domn pe la vreo 55 de ani achita in monede de 50 de bani (2 kg dupa spusele lui) contravaloarea carburantului alimentat. Am alimentat si eu de 0,16 bani iar fiu-meu a vrut neaparat sa spele el geamurile si nu i-am putut refuza placerea. Respect tuturor participantilor, indiferent de modalitatea de protest.

Si -cum bine stim cu totii- respectul se merita, nu se impune. E adevarat ca asta cere timp, atunci de ce sa nu incepem mai devreme?

Sa traim, caci trebuim!

ps: Daca postul este off topic, rog mutarea sa intr-o arie potrivita. Multumesc.

Cateva imagini...

Felicitari domnu Cristi!Din motive personale nu am putut sa ajung,dar in acest interval nu am alimentat,macar atat.

:br

Link spre comentariu

Sa traim, caci trebuim!

Cateva imagini...

Salutari Cristi,

din pacate chear nu am putut ( nu ca nu as fi vrut sa particip) la protest, era o ora la care eu abia plecam de la munca....

oricum felicitari tuturor celor care au fost prezenti!!! :br

:tk

coco

I Love Apuseni
Link spre comentariu

Va salut pe toti !

MULTUMIM!!!,

lasa un nr de tel sa te contactam :wink:

:tk

I Love Apuseni
Link spre comentariu

Domnilor vreau sa va felicit si sa va multumesc la toti care au accesat acest topic de peste 30000 de ori, sa felicit pe toti care au dovedit ca incet putem crea si functiona ca un grup unit, felicit si pe cei care au creat un alt topic, sa formeze alt grup, se pare ca acest topic nu mai este suficient, sunt mult mai bune telefoanele mobile, sunt mai simplu de folosit ......

Constat in binecunoscutul stil romanesc reusim sa ne scindam, pt toate astea domnilor VA MULTUMESC!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu

Domnilor vreau sa va felicit si sa va multumesc la toti care au accesat acest topic de peste 30000 de ori, sa felicit pe toti care au dovedit ca incet putem crea si functiona ca un grup unit, felicit si pe cei care au creat un alt topic, sa formeze alt grup, se pare ca acest topic nu mai este suficient, sunt mult mai bune telefoanele mobile, sunt mai simplu de folosit ......

Constat in binecunoscutul stil romanesc reusim sa ne scindam, pt toate astea domnilor VA MULTUMESC!!!!!!!!!!!

Stai linistit nu ne scindam, dar mai tre o replica la cei viteji :Hr

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu

O sa fii binevenit ,deja incepem sa pregatim urmatoarea actiune umanitara ,mai ramane sa identificam cazurile sociale si sa incepem sa adunam.Oricum toate detaliile acestea vor fi publicate aici pe forum.

Multumim ptr aprecieri.:tk

Mersi !

Astept detaliile promise: ce fel de ajutoare si unde se vor strange?

Daca-mi spui zona pe unde cauti cazurile sociale, ceva comune, sate... poate te pot ajuta la identificarea lor.

Cu cat mai repede cu atat mai bine !

Un weekend fain !

Numai bine !
Link spre comentariu

HIHI.....:ha:.....ma distrez tare.....tipu nu-i ala cu hummeru galben nr de Italia parcat ampulea cam tot timpul???

CRED CA TE REFER LA MINE !!!!!!!!!!NUMA NU CUNFUNDE MARFA CU EMBALAJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!HUMMERUL MEO ARE NUMAR DE ROMANIA HI HI HI HI HI HI..................................:ha:.................................HI HI HI

Link spre comentariu

Lasati oameni buni omul in pace.

Parerea mea este ca e o mare diferenta intre ceea ce vrea el de la off-road si ceea ce vrem noi.

El vrea doar adrenalina si eventual castigarea unor trofee, pe cand pentru noi sentimentul ca poti conta pe cel de langa tine in orice situatie depaseste orice doza de adrenalina, fara sa mai pomenesc de :2dr Noi nu vrem sa ne intrecem intre noi ci sa nu ne abandonam pe traseu :cl

In rest fiecare cu ce a invatat in cei 7 ani

VITARA V6

IN ASTEPTAREA UNUI PAJERO :old

A AJUNS :tr Si a plecat:cr:cr

Link spre comentariu

Cipri, nu fi pesimist, nu ne scindam, doar cam mai citim in liniste din cand in cand, si ne minunam cat de mare poate fi gradina Domnului in unele cazuri.

:h5

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu

eu vreau pret bun :))

m-am decis sa iau si bfg mt si simex dar nu amandoua seturile acum ... prima oara cred ca iau bfg-urile sa ma pot si misca cu ele. pana acum cel mai bun pret la 215/75 l-am gasit de 436 lei bucata.

Editat de cucuci
Link spre comentariu

baietii, care ma ajuta cu o sursa de unde sa iau ieftin bfg-uri? florin de unde le-ai luat?

si o sursa ieftina de simex?

nu de alta dar am ramas descult, am vandut cross-urile :h5

Salut Raul, asa mult ai tinut sosoni? Eu am luat de la Delta BFG-urile, dar intre tim s-au scumpit toate cu cel putin 15%. Nu inteleg optiunile tale de cumparare. (MT-urile inteleg ca le iei de oras si simex de joaca) dar dupa iesirea din zona Derna, eu am constat ca AT-urile nu sunt cu mult mai jos deca MT-uri (de la BFG ambele), in schimb pe asfalt sunt anvelope de 100.000 km. Si eu am in plan pentru viitor sa ma dotez cu inca un set (m-am gandit la modelul lui Cipri Pit), dar in nici un caz resapate. (nu vreu in 3 luni sa le platesc diferenta in benzina ). Deci eu zic sa te mai gandesti :h5

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu

Salut Raul, asa mult ai tinut sosoni? Eu am luat de la Delta BFG-urile, dar intre tim s-au scumpit toate cu cel putin 15%. Nu inteleg optiunile tale de cumparare. (MT-urile inteleg ca le iei de oras si simex de joaca) dar dupa iesirea din zona Derna, eu am constat ca AT-urile nu sunt cu mult mai jos deca MT-uri (de la BFG ambele), in schimb pe asfalt sunt anvelope de 100.000 km. Si eu am in plan pentru viitor sa ma dotez cu inca un set (m-am gandit la modelul lui Cipri Pit), dar in nici un caz resapate. (nu vreu in 3 luni sa le platesc diferenta in benzina ). Deci eu zic sa te mai gandesti :h5

Diferenta o platesti in benzina si piese,eu la celalalt Mitsu cu Pneusuri reesapate am avut consumul dublu si nici in trei luni am schimbat semicaseta de directie,doua capuri de planetara si un rulment.Concluziile le trageti voi.

Link spre comentariu

Mersi !

Astept detaliile promise: ce fel de ajutoare si unde se vor strange?

Daca-mi spui zona pe unde cauti cazurile sociale, ceva comune, sate... poate te pot ajuta la identificarea lor.

Cu cat mai repede cu atat mai bine !

Un weekend fain !

Orice sugestie,ajutor e binevenit din partea ta.In principiu ne intereseaza zone greu accesibile si cazuri sociale,oameni care chiar au nevoie de ajutor.N-are sens sa ne gandim ca vom primi ceva informatii de la ASCO,am fost acolo ,iar o tanti plictisita m-a asigurat ca o sa fiu sunat foarte repede ,iar dupa asta am fost expediat la fel de repede:uameni

Regret ca aceasta tara este populata cu specimene de categoria asta ,cat si de alte categorii...

Ca si ajutor ,cat te lasa inima,dar ca orientare noi data trecuta am donat fiecare 100 Ron,plus haine si jucarii.

Iti doresc toate cele bune!:h5

Link spre comentariu

BUNA SEARA camarazi!!!!! as vrea sa va aduc la cunostinta un caz umanitar !!! este vorba despre un baietel de vreo 10 anisor care sufera de o afectiune ce necesita tratament si interventie chirurgicala !!! cazul a fost prezentat la TVS!! din discutiile cu ei am inteles ca ar fi vorba de vreo 1700 eu. m-am gindit ca daca am pune fiecare cate cincizeci lei am putea ajuta concret un copil !!!! ca urmare am vorbit cu cei de la TVS despre intentie noastra si au fost de acord ca dupa ce adunam cat vom aduna sa ne invite in emisiune si sa facem donatia in direct !!!!ocazie cucare cred ca am putea prezenta si partea a doaua a activitatii noastre umanitare !!! asa ca suflete pentru suflete va astept cu toata recunostinta {pe baza de tabel } sa ne organizam .....

{daca am gresit ca mi-am permis sa vorbesc in numele nostru al tuturor va rog din suflet sa ma iertati!!!! dar cred ca am ajuns sa va cunosc destul de bine si stui ca toti a veti suflete cu multe bogatii de sentimente !!!!!!} haideti sa ne organizam !!!!!!!!!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare