pit ciprian Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea Multumim Radu,:tk sper ca are cineva inregistrata emisiunea (sunt a servici si nu am putut sa vad) Am inregistrat toata emisiunea:banana Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
breki Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea nu ne-o pui si noua cumva la dispozitie D-le Ciprian? multumesc anticipat,Breki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea Am inregistrat toata emisiunea:banana Poate un Youtube?:pl 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea Am vazut si eu emisiunea, multumim Radu!!!:tk:br Septi, felicitari pt.achizitie, te asteptam in teren.:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chingonica Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea M am saturat sa mi tot cer scuze ca nu l am rasticnit eu pe HRISTOS! Daca nu va convine cum ma comport nu ma mai chemati cu voi! Felicitari lui Septi ptr achizitie si lui Radu ptr aparitia la TV! va salut cu respect!:tk Patrol Y60 - 96 tocator de $ L200 2.5 - 2008 producator de $ RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chingonica Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea Multumesc BIGDADDY ptr sustinere SCUZATU ORTOGRAFIA!:cl Patrol Y60 - 96 tocator de $ L200 2.5 - 2008 producator de $ RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea Inainte de a se incinge spiritele, as vrea sa repet un lucru ... ceea ce am scris eu , in opinia mea ar trebui sa fie valabil in general in off-road, si in special in cel de "entertainement" daca vreti un termen vehiculat excesiv in ultima vreme. De distractie adica :grin:. Nu vreau sa tin partea nimanui :ha3, mai ales ca nu stiu detalii despre ce ati facut :hm pe traseu, dar am simtit un pic de tensiune in "declaratii" ... Hai sa ne vedem vineri, sa discutam mai pe indelete :clb :tk Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chingonica Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea SCUZATI CA NU POT SA VA ONOREZ VINERI CU PREZENTA DAR AM TREABA PINA PE 25 IANUARIE! VA MULTUMESC PTR INTELEGERE! SALUTARI!:be Patrol Y60 - 96 tocator de $ L200 2.5 - 2008 producator de $ RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea D-l Septi , felicitari pt masina, te asteptam sa vii cu noi, Radu, felicitari si tie pentru ca ne-ai reprezentat :br:tk ma aptin sa intervin cu comenturi la discutiile de mai sus, referitoare la iesirea de Duminica.... dar nu este frumos si nici corect ce se intampla, intradevar va trebui sa impunem niste REGULI, pe care sa le respectam!!! in rest: '' sa traiti bine'' :wink: :tk coco I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea aaa, am uitat ! Vineri seara o sa vin si eu. :2dr as vrea sa va propun un traseu cred eu foarte, foarte frumos cu peisaje extraordinare...... peste 2 saptamani, cu plecare vineri dupa masa - si intoarcere duminica. m-am informat in mare : cu cazare la pensiune( pret modest / aprox :70-80 roni /camera cu 2 sau 4 paturi) TV, camera cu baie proprie apa calda-rece la discretie , restaurant pt cine doreste, parcare terasa cu loc de-un bograci, palinca si voie buna :wink: traseu montan, nu foarte greu de parcurs ( mediu ca dificultate) obiective turistice cunoscute :banana plecare: Oradea > Boga > Padis > Ic Ponor > Zmida > Poiana Horia > Calineasa > Zapodie > Ocoale > Scarita > Garda > Arieseni > Cobles > Luncsoara > Cheile Galbenei > destinatia -Valea Aleului Oradea > Boga =70-80 km Boga > Valea Aleului = 110-120 km binenteles ca o sa fie si locuri extreme pentru cine doreste sa se bage( numai pt doritori). sugestii / propuneri ..... daca sunt, ar fi bine sa le discutam vineri seara/Colors :wink: deschid lista cu mine. :tk coco I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hummer Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea buna seara la tot am o intrebare !!! normal cut km facet de duminica????????? eu am un club off road la italia e noi facem max 50 de km ma tot technic unde se vede ce pote soferul si masina ma mai mult soferu!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hummer Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea ve intreb numa se stiu cu ce masina se viu !!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucio Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea In primul rand ciau tuturor si felicitari pt RADU am citit pu unde a umblat el.Vineri o sa imi fac si eu prezenta la Colors , dar de iesit cu voi la plimbare nu o sa pot din motive administrative. Iar referitor la ce sa intamplat sa se dea uitari sau sa se clarifice personal ca intre oameni maturi nu pe forum.:cl LUCIO. Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea sambata iesim sau nu pana la urma? sa stiu si eu cum imi fac planurile. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea buna seara la tot am o intrebare !!! normal cut km facet de duminica????????? eu am un club off road la italia e noi facem max 50 de km ma tot technic unde se vede ce pote soferul si masina ma mai mult soferu!!!!!!!!!! practic nici noi nu facem multi km in off-road, dar pana ajungi acolo ex: in padure, pe munte, ...etc, faci km mai multi in on-road. I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea Scuze de off-topic..... Voi ce parere aveti ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59929-Protestul-de-la-benzinarii-Ce-ziceti&p=661802&viewfull=1#post661802 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea Si eu sunt PRO 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xti Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea Scuze de off-topic..... Voi ce parere aveti ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59929-Protestul-de-la-benzinarii-Ce-ziceti&p=661802&viewfull=1#post661802 Mi-am argumentat pozitia pe topicul cu pricina. Multumim pt interventie Astral, iata o dovada de solidaritate. Amintiti-va: "Divide et impera"... Cristi Virusat off-road, in asteptarea antidotului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hummer Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea buna seara la tot am o intrebare !!! normal cut km facet de duminica????????? eu am un club off road la italia e noi facem max 50 de km ma tot technic unde se vede ce pote soferul si masina ma mai mult soferu!!!!!!!!!! practic nici noi nu facem multi km in off-road, dar pana ajungi acolo ex: in padure, pe munte, ...etc, faci km mai multi in on-road. dece in zona idiscel nu sunt transei eu am fost e me se pare faine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea dece in zona idiscel nu sunt transei eu am fost e me se pare faine Da, sunt trasee faine si in Hidisel si vom merge si acolo, dar acum baietii vor sa termine ce am inceput acum doua saptamani, o actiune umanitara in zona Suncuius . Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hummer Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea ok am enteles:al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Zona Oradea DL COCO ff frumos traseul propus de tine!!! nu am putea peste trei saptamani? nu pot pe 29. Ai vazut jucaria:ha:? Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Zona Oradea Vin si eu la colours vineri Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Zona Oradea dl coco va salut . peste trei saptamani ma bag si eu.:tk Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 (editat) Re: Zona Oradea dl coco va salut . peste trei saptamani ma bag si eu.:tk pit ciprian Re: Zona Oradea DL COCO ff frumos traseul propus de tine!!! nu am putea peste trei saptamani? nu pot pe 29. Ai vazut jucaria:ha:? Daa, am vazut jucaria :grin::ha:, domnilor ma bucur foarte mult ca va place ceea ce v-am propus, cu siguranta o sa fie un traseu care o sa multumeasca pe toata lumea, referitor la data nu este batuta in cuie, eu doar am propus ''peste 2 saptamani'' ca sa va faceti o idee si cine doreste sa participe sa stie din timp ca sa nu isi faca alte planuri in perioada respectiva. ramane atunci peste 3 saptamani in weekend-ul 4-5-6.02.2011, pana atunci are toata lumea timp de gandire Lista va trebui sa o facem din timp deoarece trebuie sa stim aprox. cati suntem ca sa vedem de ce buget avem nevoie pt cele 3 zile. :tk coco Editat Ianuarie 12, 2011 de cocoMPower I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate