cocoMPower Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Zona Oradea Si eu sunt PRO[ATTACH=CONFIG]96382[/ATTACH] Si eu sunt PRO :hi ABSENT DE LA POMPA!!! I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Zona Oradea pe 4tuning ziceau ca sa se alimenteze doar de la lukoil si rompetrol toata luna februarie in semn de protest fata de majoritarii petromv oricum ma bag si eu la protest evident Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucio Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Zona Oradea pit ciprian Re: Zona Oradea DL COCO ff frumos traseul propus de tine!!! nu am putea peste trei saptamani? nu pot pe 29. Ai vazut jucaria:ha:? Daa, am vazut jucaria :grin::ha:, domnilor ma bucur foarte mult ca va place ceea ce v-am propus, cu siguranta o sa fie un traseu care o sa multumeasca pe toata lumea, referitor la data nu este batuta in cuie, eu doar am propus ''peste 2 saptamani'' ca sa va faceti o idee si cine doreste sa participe sa stie din timp ca sa nu isi faca alte planuri in perioada respectiva. ramane atunci peste 3 saptamani in weekend-ul 4-5-6.02.2011, pana atunci are toata lumea timp de gandire Lista va trebui sa o facem din timp deoarece trebuie sa stim aprox. cati suntem ca sa vedem de ce buget avem nevoie pt cele 3 zile. :tk coco O sa fiu si eu prezent.:cl Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Zona Oradea @CocoMpower , in mare cam la traseul asta te-ai gandit ? E fain, peisaje magnifice atat "sub zapada" cat si fara. Se mai poate negocia data? Copilotul meu titular e in sesiune inca, pe 6 are ultimul examen. Mai vorbim! Toate cele bune! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Zona Oradea Imi dau si eu cu parerea si luati-o ca atare in legatura cu iesirea in zona Padis, ma inscriu si eu oricum, dar, n-ar fi mai fain sa iesim cand da frunza? Ca sunt peisaje extraordinare :ft si sa iesim acuma pe ici-colo, mai aproape :grin: Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucio Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Zona Oradea Imi dau si eu cu parerea si luati-o ca atare in legatura cu iesirea in zona Padis, ma inscriu si eu oricum, dar, n-ar fi mai fain sa iesim cand da frunza? Ca sunt peisaje extraordinare :ft si sa iesim acuma pe ici-colo, mai aproape :grin: Dacian ai uitat sa specifici ca pana atunci o sa ai si tu utilajul pregatit nu ? Nu-i rea idea si pe mai tarziu , cel putin isi mai revine solul ca acuma ai plin de apa. Va doresc zi minunata .:top Daca se poate si una asa ai mai bine. Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Zona Oradea Dacian ai uitat sa specifici ca pana atunci o sa ai si tu utilajul pregatit nu ? Nu-i rea idea si pe mai tarziu , cel putin isi mai revine solul ca acuma ai plin de apa. Va doresc zi minunata .:top Daca se poate si una asa ai mai bine. o sa discutam problema asta Vineri la sedinta :wink: I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Zona Oradea zic si eu ... daca stam sa se usuce solul (ca acum e plin cu apa) atunci o sa vin cu masina de strada la iesire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucio Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Zona Oradea zic si eu ... daca stam sa se usuce solul (ca acum e plin cu apa) atunci o sa vin cu masina de strada la iesire. Eu am vazut acuma la ultima mea iesire , ii prea afanat (moale rau) se incarca cauciucurile . Iar daca vrei poti sa vi si cu aia mica nu-i o problema cel putin o antifonezi . :cl Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Zona Oradea Dacian ai uitat sa specifici ca pana atunci o sa ai si tu utilajul pregatit nu ? Nu-i rea idea si pe mai tarziu , cel putin isi mai revine solul ca acuma ai plin de apa. Va doresc zi minunata .:top Daca se poate si una asa ai mai bine. Adevar graita-i domn Lucica,precum un cantor in biserica,respectabilul domn Dacian se trage pe coada din dotare:ha::ha::ha: Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Zona Oradea lucio, tocmai acela-i farmecul unei iesiri pe noroaie. la vara o sa plangem dupa noroaie si o sa le vedem doar pe youtube ;)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Zona Oradea Imi dau si eu cu parerea si luati-o ca atare in legatura cu iesirea in zona Padis, ma inscriu si eu oricum, dar, n-ar fi mai fain sa iesim cand da frunza? Ca sunt peisaje extraordinare :ft si sa iesim acuma pe ici-colo, mai aproape :grin: ....'' sa iesim cand da frunza '' vrei sa-ti faci un joint si nu ai cu ce :ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: , hai ca am glumit :wink: :banana I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucio Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Zona Oradea lucio, tocmai acela-i farmecul unei iesiri pe noroaie. la vara o sa plangem dupa noroaie si o sa le vedem doar pe youtube ;)) Va doresc distractie placuta si fir intins la troliu. :cl Iar la vara cine stie poate le facem barci si vom umbla si pe cris.:ha::ha::ha: Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Zona Oradea ....'' sa iesim cand da frunza '' vrei sa-ti faci un joint si nu ai cu ce :ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: , hai ca am glumit :wink: :banana cand o sa am un joint am sa va invit si pe voi sa pufaim impreuna :banana:top Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 (editat) Re: Zona Oradea Daca e iarna , pe traseul Boga-Padis-Ic Ponor - Smida cea mai "grea" trecere a fost aceasta. Asta binenteles daca mergi pe forestiere "umblate". Daca nu, si o iei peste "hegy" (munte adica) cum se zice, atunci e mai grav:grin:. Editat Ianuarie 13, 2011 de Astral Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xti Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Zona Oradea Salutare! Datorita cresterii grupului nostru ,apar noi "membri" si pentru ca toata lumea are interesul ca acest grup sa creasca si sa se pastreze compact,propun o intalnire la care sa ne adunam toti(cei care vor) si de comun acord sa stabilim niste reguli(de bun simt).Propun ziua de intalnire vineri la ora 19 la Colors. Concluziile oricum le vom publica pe forum,dar cei care sunt interesati sa respecte aceste reguli,ar fi bine sa fie prezenti,pentru a elimina orice discutii ulterioare.Nu vreau sa ma erijez in vreun lider,dar ar fi pacat ca acest grup care incet,incet capata contur sa se sparga inainte de a apuca sa creasca. Astept si parerile voastre. Incerc sa fiu prezent maine la 19, la Colours. Salut tot poporul, Cristi. Virusat off-road, in asteptarea antidotului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutlatcu Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Zona Oradea Salut am discutat cu Administratia Parcului Natural APuseni legat de harta cu traseul trimis de voi. aveti mai jos harta. portiunile incercuite cu rosu nu pot fi parcurse cu masinile deoarece trec prin zone de conservare, accesul fiind interzis. mai multe, in seara asta la Colors. pe curand http://img214.imageshack.us/img214/9228/traseupropus1.jpg Uploaded with ImageShack.us Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 (editat) Re: Zona Oradea :g Observatia ta este oricum foarte binevenita, e pacat sa "calcam pe bec" unde chiar nu trebuie!:tk Editat Ianuarie 14, 2011 de bigdaddy Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Zona Oradea Consider ca cei care ne considera 'ROMANI PROSTI' nu au ce cauta in grupul nostru!!!! Din acest motiv sugerez ca acest individ sa fie ignorat. Asta ca sa nu se mai spuna despre noi ca nu suntem civilizati..... Ne vedem la dim, ora 9:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Zona Oradea un mic rezumat pentru cei care nu am fost nu ar strica ... ce s-a hotarat ce s-a vorbit si cel mai important ... maine la ora 9 UNDE? ce traseu se face? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Zona Oradea Consider ca cei care ne considera 'ROMANI PROSTI' nu au ce cauta in grupul nostru!!!! Din acest motiv sugerez ca acest individ sa fie ignorat. Asta ca sa nu se mai spuna despre noi ca nu suntem civilizati..... Ne vedem la dim, ora 9:h5 subscriu :shrk :bravo :fg1 :rsp :c1 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Zona Oradea un mic rezumat pentru cei care nu am fost nu ar strica ... ce s-a hotarat ce s-a vorbit si cel mai important ... maine la ora 9 UNDE? ce traseu se face? Intalnirea e dimineata la 9.00 la Lukoil nufarul, traseul va fi Oradea-Suncuius-Tomnatic (zona 10 Hotare). Participanti: -Ionut (Ted)-Samurai -Coco-Patrol -Cipri-Pajero -Radu-Pajero -Adi-Samurai (probabil) lista e deschisa....... Mergem sa impartim pachetele care au mai ramas de la umanitara din 02.01 Duminica se face o iesire in zona Hidisel unde vom fi mult mai multi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Zona Oradea Fratilor ''Dumnezeu sa va binecuvanteze'':h5 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucio Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Zona Oradea Domnilor pt cei care iesiti maine va urez distractie placuta si un traseu relativ bun (pt ca voi oricum o sa aveti parte de mult noroi ) . :cl LUCIO. Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chingonica Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Zona Oradea Va doresc si eu NOROIALA PLACUTA ! Dar dece sinteti asa putini? Sa spart gasca la sedinta de la CULORI?:ih Patrol Y60 - 96 tocator de $ L200 2.5 - 2008 producator de $ RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate