pit ciprian Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea draga domnisorule coco din pacate din cauza a doua botezuri nu pot nici wek viitor nici celalalt dar va doresc de pe acum spor la aventuri, bograci si palinci, chiar as fi venit mai ales ca am planetara noua:grin: Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Salutare tuturor ! Mi-ar placea tare mult sa vin si eu cu voi saptamana viitoare. Inca nu stiu sigur programul ( mai sunt si impuse... ) dar oricum, Coco te rog sa ma treci pe lista (numarul de persoane ti-l voi spune in timp util ). :tk Abia astept sa ies din orasul asta ! Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucio Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Mama cat v-am cautat . Am avut noroc cu Daciana ca daca nu eram pierdut de caruta. Dar nu ati scapat de mine. Va saluta LUCIO:cl Am uitat , dar ceva namoale nimic ? Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea "Fotografia este arta de a fura timpului o faramitura de clipa",iar eu un simplu muritor care vreau sa fur timpului cat mai multe clipe,pe care apoi sa nu le tin numai pentru mine,ci sa-i fac si pe altii sa se bucure de ele. Acum cand vremurile sunt asa cum sunt,cand unii ne fac sa ne fie rusine ca suntem romani,totusi eu mai simt ca mai exista oameni care sunt mandri de tara asta. De aceea prin lentila aparatului foto am incercat sa surprind frumusetile acestui pamant. Poate o sa fiu condamnat pentru acest text sau acuzat ca nu are legatura cu off road-ul,dar multe dintre fotografii au fost facute in iesirile 4x4 si in compania unor oameni de care sunt mandru ca ii cunosc si ca-mi sunt prieteni. Pentru toate astea,pentru sufletul meu am facut acest mic montaj foto. Romania traieste si prin imagini! [video=youtube;zyScrwQ-lps] Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Multumim Ciprian de delectare, superbe peisaje:br. Se pare ca weekendul asta suntem off-roaderi de tastatura:happy :ha: PS: Nu particip la nici un concurs de post-uri, dar nu pricep unde sunt? Am vazut si la alti, nu numai la mine:cn 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea "Fotografia este arta de a fura timpului o faramitura de clipa",iar eu un simplu muritor care vreau sa fur timpului cat mai multe clipe,pe care apoi sa nu le tin numai pentru mine,ci sa-i fac si pe altii sa se bucure de ele. Acum cand vremurile sunt asa cum sunt,cand unii ne fac sa ne fie rusine ca suntem romani,totusi eu mai simt ca mai exista oameni care sunt mandri de tara asta. De aceea prin lentila aparatului foto am incercat sa surprind frumusetile acestui pamant. Poate o sa fiu condamnat pentru acest text sau acuzat ca nu are legatura cu off road-ul,dar multe dintre fotografii au fost facute in iesirile 4x4 si in compania unor oameni de care sunt mandru ca ii cunosc si ca-mi sunt prieteni. Pentru toate astea,pentru sufletul meu am facut acest mic montaj foto. Romania traieste si prin imagini! [video=youtube;zyScrwQ-lps] Sunt mandru de tara mea si sunt mandru ca sunt roman ! Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea "Fotografia este arta de a fura timpului o faramitura de clipa",iar eu un simplu muritor care vreau sa fur timpului cat mai multe clipe,pe care apoi sa nu le tin numai pentru mine,ci sa-i fac si pe altii sa se bucure de ele. Acum cand vremurile sunt asa cum sunt,cand unii ne fac sa ne fie rusine ca suntem romani,totusi eu mai simt ca mai exista oameni care sunt mandri de tara asta. De aceea prin lentila aparatului foto am incercat sa surprind frumusetile acestui pamant. Poate o sa fiu condamnat pentru acest text sau acuzat ca nu are legatura cu off road-ul,dar multe dintre fotografii au fost facute in iesirile 4x4 si in compania unor oameni de care sunt mandru ca ii cunosc si ca-mi sunt prieteni. Pentru toate astea,pentru sufletul meu am facut acest mic montaj foto. Romania traieste si prin imagini! [video=youtube;zyScrwQ-lps] :br:g! Multumim Cipriane!!!!:tk Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xti Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea "Fotografia este arta de a fura timpului o faramitura de clipa",iar eu un simplu muritor care vreau sa fur timpului cat mai multe clipe,pe care apoi sa nu le tin numai pentru mine,ci sa-i fac si pe altii sa se bucure de ele. Acum cand vremurile sunt asa cum sunt,cand unii ne fac sa ne fie rusine ca suntem romani,totusi eu mai simt ca mai exista oameni care sunt mandri de tara asta. De aceea prin lentila aparatului foto am incercat sa surprind frumusetile acestui pamant. Poate o sa fiu condamnat pentru acest text sau acuzat ca nu are legatura cu off road-ul,dar multe dintre fotografii au fost facute in iesirile 4x4 si in compania unor oameni de care sunt mandru ca ii cunosc si ca-mi sunt prieteni. Pentru toate astea,pentru sufletul meu am facut acest mic montaj foto. Romania traieste si prin imagini! [video=youtube;zyScrwQ-lps] Si eu sunt de parere ca avem o tara foarte frumoasa. Cred totusi ca nu cu tara le este unora rusine. Aaaaa, ca mai auzim vorba "m-am saturat de tara asta" sau mai stiu eu ce...stim ca se refera la traiul de pe-aici. O fi tara frumoasa dar trebuie si avut grija de ea. De vina sunt nu doar cei care-si bat joc de ea si de popor dar si cei care permit asta. Nu-s eu primul care gandeste/spune asta insa personal m-am saturat sa ascult lamentari lipsite de reactie. Cred ca de fapt ne este rusine cu noi, ca stim ca nu facem mare lucru. Motivele pot fi diverse: dezinteres =>pasivitate, necunoasterea drepturilor => neexercitarea lor, lipsa curajului => lipsa de reactie, etc sau pur si simplu astia reusesc sa ne tina atat de ocupati ca nu mai putem fizic/psihic sa reactionam in vreun fel. Ma tem ca nu ajunge nici macar sa ne trezim, dar trebuie sa stim si ce sa facem. Pentru asta e nevoie de un oarecare efort de vointa. Ca doar de-aia-i mult mai usor pentru turma sa fie un pastor care s-arate drumul. Insa cum pe la noi nu se prea gasesc pastori buni si seriosi (sa nu caute drumul numai pentru ei, ci si pentru turma), ce ne ramane de facut? Am eu doar impresia sau am ajuns sa ne cautam fiecare drumul lui? Ori tara asta are nevoie de noi UNITI, atat in ganduri cat si-n fapte. "Divide et impera", asta cred eu ca se intampla de atatia ani incoace. Nu s-a vrut altceva, iar acum e foarte greu. Toti ne dorim conducatori buni, dar sa nu uitam ce se intampla cand nu-i intereseaza de turma. Si astia stiu sa faca foarte bine ceea ce vor, ca doar is buni. Se poate dar nu se vrea! Si pana acum n-am vazut ca spectatorii, singuri, sa poate schimba soarta partidei. Cand ni s-o arata si noua pastorul iubitor de turma ?! Imaginile sunt superbe, mesajul lor ajuns la destinatie. S-avem noroc! Virusat off-road, in asteptarea antidotului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adivan Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea "de oameni duce lipsa tara asta nu de programe" Corneliu Zelea Codreanu cel mai adevarat si mai nedreptatit roman al sec XX TLC multumim d-nul Cipri pastrati curatenia pe trasee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dorin22 Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Mama cat v-am cautat . Am avut noroc cu Daciana ca daca nu eram pierdut de caruta. Dar nu ati scapat de mine. Va saluta LUCIO:cl Am uitat , dar ceva namoale nimic ? Lucio :pt ai scos apa din cizme ? :top ai taiat ciocoflenderele ?:j Mitshubishi Pajero 3000 V6 turbo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea dorin 22 de ce ti-ai taiat poza din avatar? erai cu noroi pe fata :ha: Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucio Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Lucio :pt ai scos apa din cizme ? :top ai taiat ciocoflenderele ?:j Dragul mosului bine ai venit si tu pe internet ca era vremea. Dar totusi ai intrat prea hotarat. Dorin te saluta LUCIO si la mai mare. Iar referitor la cizme e totul sub control. :br Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea hai baietii cu o iesire pe sambata/duminica ... am schimbat si eu cross-urile cu mt-uri de la bfg si am reusit sa schimb si mrl-urile automate cu unele manuale (aisin) si evident ca trebuie sa le botez :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea :av :sh2 ? :cl Domnilor daca tot nu se iese nicaieri din diferite motive...:old aici putem sa mai palavragim :happy , iar pentru a va starni pofta de iesit va postez un videoclip din toamna. http://www.youtube.com/user/daciy111#p/u/1/rukWpx4l5CE Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea api draga domle io bag sama ca tie ti dor tare de samurai... cand aveai samurai nu existau ''diverse motive'' erai pe dealuri saptamanal de cand te-ai intins la fiare de peste 2 tone ....gasesti ''diverse motive'' nu iti fie rusine ,cand simti nevoia sa iesi hai pe la mine si te las cu samuraiu :bc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Merci de invitatie, te sun,deabea astept sa vad cum e cu samuraiul....? modificat :dr2 ,dupa ce schimb cauciucurile pa patrol si nu sunt multumit trec pe....:Hr si imi iau si o barda.:ha: Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Sa traiti stimabililor! In amintirea vremurilor mai calde,cand faceam si noi offroad pe 2-3 zile,propun spre vizionare un scurt clipulet in care o sa regasim locuri care daca nu erau imortalizate pe pelicula video,cu siguranta am fi uitat de ele.Pentru asta s-au inventat camerele video:grin: si vorba unui clasic dintre noi in viata"Mai e un pic si da frunza!" Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adivan Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea faine locuri domnu Cipri, da' pacat ca amu ca s-o ieftinit benzina ca urmare a protestelor din Romania nu mai iesim la sfirsit de saptamina macar pe-o zi:uameni pastrati curatenia pe trasee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adivan Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea haaaaloooo!!!!!!!!!!! mai e cineva p-aici?!?!?!? pastrati curatenia pe trasee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Salutare ! Mai e cineva... Ma tot uit si tot urmaresc... poate se pune de ceva iesire pana la urma. De iesirea in Apuseni nu a mai ramas nimic. Coco cum stam cu ea? O mai punem? Da-ti un semn si ma prezint la apel. :tk Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea va salut colegii. vreau doar sa trag un semn de alarma asupra unei treburi: aveti grija cei care circulati cu masinile fara centuri ca sunt filtre in tot orasul pe aceasta tema (si nu doar in oras deci atentie mare). mai vreau sa va aduc la cunostinta faptul ca aceste filtre opresc si pentru foliile de pe fata unde se ridica talonul si se face un proces-verbal de 600+ lei. sfatul meu e sa le dati jos (cei care aveti) pentru ca se va face o campanie la nivel national pe tema foliilor. ideea e ca vor sa inceapa sa inregistreze pe radarele astea noi masinile cu folii si in acest caz puteti sa cunoasteti pe oricine ca nu va poate lasa sa plecati mai departe fara amenda. drive safe dragi colegi.:c1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Suntem cam adormiti in ultimul timp, dar vrem o iesire pe sambata. mai multe detalii dupa ce stabilim ceva, inpreuna cu topic deschis in zona iesirilor.:h5 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Salutare ! Mai e cineva... Ma tot uit si tot urmaresc... poate se pune de ceva iesire pana la urma. De iesirea in Apuseni nu a mai ramas nimic. Coco cum stam cu ea? O mai punem? Da-ti un semn si ma prezint la apel. :tk Salutare Ovi, referitor la iesirea din Apuseni nu prea am mai facut nimic .... in sensul ca este amanata (din nou)... pana cand??? buna intrebare... nu stiu, probabil "cand da frunza" .... ne auzim coco I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea In aproximativ 2-3 saptamani oricum voi merge prin zona ( Padis ). Sa vedem si cum mai evolueaza vremea ...si apoi hotaram. Oricum, trebuie pana la urma sa ne mobilizam si sa face iesirea de 2-3 zile. Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Pana una alta priviti aici : http://www.youtube.com/user/CreativeMonkeyz Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate