Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zona Oradea - Comunitatea

Filip

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Zona Oradea

aaa, am uitat !

as vrea sa va propun un traseu cred eu foarte, foarte frumos cu peisaje extraordinare...... peste 2 saptamani, cu plecare vineri dupa masa - si intoarcere duminica.

m-am informat in mare : cu cazare la pensiune( pret modest / aprox :70-80 roni /camera cu 2 sau 4 paturi) TV, camera cu baie proprie apa calda-rece la discretie , restaurant pt cine doreste, parcare terasa cu loc de-un bograci, palinca si voie buna :wink:

traseu montan, nu foarte greu de parcurs ( mediu ca dificultate) obiective turistice cunoscute :banana

plecare: Oradea > Boga > Padis > Ic Ponor > Zmida > Poiana Horia > Calineasa > Zapodie > Ocoale > Scarita > Garda > Arieseni > Cobles > Luncsoara > Cheile Galbenei > destinatia -Valea Aleului

Oradea > Boga =70-80 km

Boga > Valea Aleului = 110-120 km

binenteles ca o sa fie si locuri extreme pentru cine doreste sa se bage( numai pt doritori).

sugestii / propuneri ..... daca sunt, ar fi bine sa le discutam vineri seara/Colors :wink:

deschid lista cu mine.

:tk

coco

REVIN CU PROPUNEREA DE MAI SUS :wink:

I Love Apuseni
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stimabile domnisoare .... ( cipriana, daciana, florina si gabita ) :wink:

nu sariti la insuratoare .... d-l coco mai are bilet de burlacie rezervat vreo 2 ani.... :banana sunteti constienti ca nu scapati de amenda (nunta) :al

si sa revenim la lucruri mai serioase :grin:

referitor la iesirea din data de 4-5-6 ( peste 2 saptamani)

As vrea sa vad aproximativ cati doritori suntem pentru a putea estima bugetul de care avem nevoie ( cazare, mancare etc, etc...)

deschid lista:

1.Cosmin Herput - calauza noastra

2.coco

3.cipri

4.gabi

5.radu

6.dorin( un coleg de munca)

7..

i-am trecut doar pe cei care mi-au confirmat sigur!!!!

astept rapunsuri si de la restul echipei.... Cristi (xti) , Lucioo, Dacian, Florin, Ionnut.... Razvan... Eugen.... Mihai... Dorinel... big D... scuze daca am omis vreun nume... dar enumerarea s-a facut la repezeala :al

coco

I Love Apuseni
Link spre comentariu

La tura asta se poate veni cu familia - traseul ramane pana la urma mai soft? .Camera de 4 (poate 5) locuri cu baie se poate si la ce bani?:tk

Salutam pe Cosmin Herput! Vine cu Disco sau pasager?

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Ma inscriu si eu.

Nu ar fi mai bine sa deschidem - cu acordul "forurilor abilitate" - un topic la sectiunea potrivita. Nu de alta dar suntem pe "Iesiri la sfarsit de saptamana" si am amestecat deja iesirile cu vanzari/cumparari, cu caterinca cu @hummer , cu umanitara si acum cu ajutorul umanitar pentru copilul bolnav.

Nu dati cu pietre - e doar o parere.

Incet,incet acest topic s-a transformat in locul nostru de intalnire virtual,noi cei pasionati de off road pur si simplu aici am postat cu totii tot ce am vrea sa se intample si tot ce s-a intamplat dpdv off road in jud.Bihor.De pe acest topic au prins contur timid la inceput,mai curajos apoi ,toate actiunile noastre.Nu vad motivul pentru care am schimba acest lucru,mai ales ca nici moderatorii acestui forum nu ne-au reprosat inca nimic.Aceasta este parerea mea,ar fi interesante si parerile voastre.

Cat despre copilul pe care vrem sa-l ajutam(este paralizat pe o parte),actiunea care vrem sa o facem nu vad de ce trebuie sa o mutam in alta parte...

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

La tura asta se poate veni cu familia - traseul ramane pana la urma mai soft? .Camera de 4 (poate 5) locuri cu baie se poate si la ce bani?:tk

Salutam pe Cosmin Herput! Vine cu Disco sau pasager?

http://www.pensiuneanett.ro/index.php/en/cazare.html

puteti vizita aici pensiunea....

sau daca aveti alte propuneri pt cazare ( cazare cu buget redus... conditii similare) le acceptam cu mare placere :banana

I Love Apuseni
Link spre comentariu

Incet,incet acest topic s-a transformat in locul nostru de intalnire virtual,noi cei pasionati de off road pur si simplu aici am postat cu totii tot ce am vrea sa se intample si tot ce s-a intamplat dpdv off road in jud.Bihor.De pe acest topic au prins contur timid la inceput,mai curajos apoi ,toate actiunile noastre.Nu vad motivul pentru care am schimba acest lucru,mai ales ca nici moderatorii acestui forum nu ne-au reprosat inca nimic.Aceasta este parerea mea,ar fi interesante si parerile voastre.

Cat despre copilul pe care vrem sa-l ajutam(este paralizat pe o parte),actiunea care vrem sa o facem nu vad de ce trebuie sa o mutam in alta parte...

Ciprian, in primul rand va felicit pt modul in care v-ati "inchegat" aici.

Intr-un fel, ai dreptate in ceea ce ce spui dar pe de alta parte, daca actiunea umanitara este pusa in sectiunea dedicata pt astfel de actiuni, exista posibilitatea ca sa vada mai multa lume ceea ce faceti si, de ce nu, sa sprijine intr-un fel sau altul. Nu ar fi pt prim data.

Eu tin la buna organizare pe sectiuni a acestui forum din considerente de usurare a usura vizualizarea informatiilor pt cei interesati.

Oricum, in acest caz faceti cum considerati ca e mai ok pt voi.

Link spre comentariu

Max, parerea mea e ca, noi (cei din Bihor) ne-am obisnuit sa aruncam un ochi aici pe acest topic si sa ne spunem pasul nostru. E mult mai usor sa avem "coltisorul" nostru unde sa ne relaxam si sa punem tara la cale decat sa rasfoim un forum intreg.

Daca e ok cu tine, personal votez pentru a ramane acest topic pentru discutiile noastre si, daca consideri ca ar fi necesar ai putea pune un "raspunzator" din gasca noastra care sa ne traga de urechi cand sarim calul. :tk

P.S. sau daca colegii considera ca ar fi mai bine (si s-ar putea si organizatoric) sa avem locusorul nostru in zona CLUBURI OFFROAD ar fi ok si asa.

Link spre comentariu

parerea mea este ca nu multi care viziteaza sectiunea :

• Iesiri la sfarsit de saptamana - zona Oradea ( si nu numai), viziteaza si sectiunea dedicata actiunilor umanitare..... din punctul meu de vedere ii mai usor de promovat si controlat o astfel de actiune cel putin deocamdata ( trebuie sa tinem cont si de faptul ca suntem la inceput ) pe sectiunea Iesiri la sfarsit de saptamana.

I Love Apuseni
Link spre comentariu

P.S. sau daca colegii considera ca ar fi mai bine (si s-ar putea si organizatoric) sa avem locusorul nostru in zona CLUBURI OFFROAD ar fi ok si asa.

La sectiunea cluburi off road nu avem ce cauta dintr-un motiv foarte clar:nu suntem constituiti intr-un club,asa ca stimabile domn cucuci pana suntem decat o gasca de prieteni,ramanem tot aici pe zona Oradea.

Salutari!

Link spre comentariu

BUNA SEARA camarazi!!!!! as vrea sa va aduc la cunostinta un caz umanitar !!! este vorba despre un baietel de vreo 10 anisor care sufera de o afectiune ce necesita tratament si interventie chirurgicala !!! cazul a fost prezentat la TVS!! din discutiile cu ei am inteles ca ar fi vorba de vreo 1700 eu. m-am gindit ca daca am pune fiecare cate cincizeci lei am putea ajuta concret un copil !!!! ca urmare am vorbit cu cei de la TVS despre intentie noastra si au fost de acord ca dupa ce adunam cat vom aduna sa ne invite in emisiune si sa facem donatia in direct !!!!ocazie cucare cred ca am putea prezenta si partea a doaua a activitatii noastre umanitare !!! asa ca suflete pentru suflete va astept cu toata recunostinta {pe baza de tabel } sa ne organizam .....

{daca am gresit ca mi-am permis sa vorbesc in numele nostru al tuturor va rog din suflet sa ma iertati!!!! dar cred ca am ajuns sa va cunosc destul de bine si stui ca toti a veti suflete cu multe bogatii de sentimente !!!!!!} haideti sa ne organizam !!!!!!!!!

Am inceput sa adun banii pt cazul de mai sus,

1. ovi (mutu ovi)

2. coco

3.

......

pentru cine mai doreste sa dea o mana de ajutor, Joi 27.01.2011 de la ora 19:00, ne intalnim la Colors.

Vineri vrem sa mergem la spital sa-i donam banii stransi.

Editat de cocoMPower
I Love Apuseni
Link spre comentariu

Vizitator SJ77SEB

Am inceput sa adun banii pt cazul de mai sus,

1. ovi

2. coco

3.

......

pentru cine mai doreste sa dea o mana de ajutor, Joi 27.01.2011 de la ora 19:00, ne intalnim la Colors.

Salutare,

sunt din Zalau, insa fiind dintr-un orasel mic urmaresc ce fac "grupurile" din "metropolele" apropiate gen Cluj, Oradea...

Citind topicul vostru, am devenit orecum apropiat de cele ce se intampla pe aici, iar acum cu actiunea umanitara, sunt intru totul deacord.

Vin in delegatie in BH joi, de dimineata, dupa ce termin sedintele as putea sa vin la Colors....la 19.00 ... sper. insa:

nu stiu unde este aceasta locatie.

eu voi fi pana dupa masa zilei de 27 la prefectura, dupa care continuam trainigurile la Hotel Termal in BFelix. eventual lasati-mi un PM cu un nr de mobil sa va pot contacta si fac tot ce-i posibil sa apar si eu in zona.

PS: cu banutzii desigur

Link spre comentariu

Salutare,

sunt din Zalau, insa fiind dintr-un orasel mic urmaresc ce fac "grupurile" din "metropolele" apropiate gen Cluj, Oradea...

Citind topicul vostru, am devenit orecum apropiat de cele ce se intampla pe aici, iar acum cu actiunea umanitara, sunt intru totul deacord.

Vin in delegatie in BH joi, de dimineata, dupa ce termin sedintele as putea sa vin la Colors....la 19.00 ... sper. insa:

eu voi fi pana dupa masa zilei de 27 la prefectura, dupa care continuam trainigurile la Hotel Termal in BFelix. eventual lasati-mi un PM cu un nr de mobil sa va pot contacta si fac tot ce-i posibil sa apar si eu in zona.

salut,

0740808786, este nr meu de tel.

Cosmin ( coco)

I Love Apuseni
Link spre comentariu

Salutare,

Esti un exemplu demn de urmat,iar eu personal ma bucur ca o sa reusim sa ne cunoastem.Poti sa ma suni pe mine(0753798792) sau pe coco(nr e mai sus) si o sa facem in asa fel incat sa ajungi si tu.

Iti multumesc.

Link spre comentariu

O sugestie, valabila si pt cei din Dobrogea care au un topic similar :

de ce nu va faceti la Actiuni umanitare un topic numit, de ex, Zona Oradea-actiuni umanitare ? Si veti putea separa astfel actiunile, anunturile umanitare de acest topic care practic este pt iesirile la off-road.......

Link spre comentariu

Vizitator SJ77SEB

Esti un exemplu demn de urmat,iar eu personal ma bucur ca o sa reusim sa ne cunoastem.Poti sa ma suni pe mine(0753798792) sau pe coco(nr e mai sus) si o sa facem in asa fel incat sa ajungi si tu.

Iti multumesc.

nu ai pentru ce! mereu am fost un jucator de echipa, si asta voi ramane forever! iara daca putem sa ne adunam la distractii si la bine, cand e vb de a face ceva pt cei nevoiasi, atat cat pot si eu, voi fi acolo.

Link spre comentariu

O sugestie, valabila si pt cei din Dobrogea care au un topic similar :

de ce nu va faceti la Actiuni umanitare un topic numit, de ex, Zona Oradea-actiuni umanitare ? Si veti putea separa astfel actiunile, anunturile umanitare de acest topic care practic este pt iesirile la off-road.......

buna idee, dupa ce incheiem aceasta actiune o sa deschid eu topicul sugerat de tine. oricum i-ti multumim pt rabdare:h5

Link spre comentariu

stimabile domnisoare .... ( cipriana, daciana, florina si gabita ) :wink:

nu sariti la insuratoare .... d-l coco mai are bilet de burlacie rezervat vreo 2 ani.... :banana sunteti constienti ca nu scapati de amenda (nunta) :al

si sa revenim la lucruri mai serioase :grin:

referitor la iesirea din data de 4-5-6 ( peste 2 saptamani)

As vrea sa vad aproximativ cati doritori suntem pentru a putea estima bugetul de care avem nevoie ( cazare, mancare etc, etc...)

deschid lista:

1.Cosmin Herput - calauza noastra

2.coco

3.cipri

4.gabi

5.radu

6.dorin( un coleg de munca)

7..

i-am trecut doar pe cei care mi-au confirmat sigur!!!!

astept rapunsuri si de la restul echipei.... Cristi (xti) , Lucioo, Dacian, Florin, Ionnut.... Razvan... Eugen.... Mihai... Dorinel... big D... scuze daca am omis vreun nume... dar enumerarea s-a facut la repezeala :al

coco

Coco, banuiesc ca prietena ta nu citeste posturile tale:sht

Cat despre iesire i-ti voi da un raspuns curand (dupa ce vorbesc cu barbatu-meu:tk1)

:h5

Ne vedem la Colors :h5

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu

Din pacate, in perioada 4-6 feb., nu voi fi in localitate si nu ma voi putea bucura alaturi de voi in traseul din Apuseni. Ar fi fost foarte fain, sunt convins.

Oricum, eu va doresc un traseu perfect si distractie cat incape !

P.S. Abia astept urmatoarea iesire.

Numai bine !
Link spre comentariu

Domnilor va salut in primul rand, si scuze pt absenta mea dar am fost prins cu ale mele. In primul rand va FELICIT pe cei cu initiativa cu acel copil. Se stie ca ma alatur si eu . Daca reusesc vin:jp1 si la COLORS .:dr4 LUCIO . Iar cu iesirea as vrea dar mai trebuie sa vad cum stau cu timpul dar as veni cu cea mai mare placere cu voi pt ca am cu cine.:tk

Descopera ROMANIA 4x4 .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare