Vizitator vladimir_lc120 Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Este cineva tentat de vreo iesire in weekendul acesta? Atentie trebie sa fie ceva light pentru ca am o masina de ''strada'' LC 120 Astept ceva idei ( zona campina ca si asa am drum duminica , breaza ) Astept propuneri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Re: iesire 09.05 se incearca o valea doftanei! inca se discuta! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
banu adrian Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Re: iesire 09.05 ma bag si eu sigur(si cu tzambalul din dotarea masinii) si cred ca si nessum este interesat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Mai 8, 2010 Partajează Postat Mai 8, 2010 Re: iesire 09.05 Eu in zona Breaza ma dau cu Atv-ul dar nu prea am descoperit trasee care sa mearga si de masina decat daca nu tii la ea si te dai la rupere ! Sincer cred ca nu prea merge cu Lc pe dealurile din zona fara zgarieturi ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vladimir_lc120 Postat Mai 8, 2010 Partajează Postat Mai 8, 2010 Re: iesire 09.05 Sigur ... buna idee dar de unde-mi inchiriez eu ATV din breaza? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate