ised8u Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Salut! Vreau sa merg un weekend (20-23) in padis si ma gandesc sa aleg traseul gilau-marisel-poiana lui horea ic ponor-padis. Stie cineva starea traseului? Nu am fost niciodata pe acolo, si am inteles ca jumatate din drum e drum forestier. Scopul este trasee montane "la picior" nu offroad, dar daca acest drum este practicabil l-as alege pentru ca am inteles ca este frumos. se iese cu o singura masina cu 7 persoane. vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: padis prin marisel Niciodata nu se pleaca pe un drum pe care nu-l cunosti cu o singura masina si aceea nepregatita! Aveti grija baietii !!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asterisc Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: padis prin marisel Gilau - Marisel si Ic Ponor - Padis sunt facubile si cu masina mica (anul trecut s-a mers cu un Polo, 3 persoane). Cu rabdare suficienta, si multa nepasare pentru masina, nu atinge pe jos. Despre ce masina e vorba si ce nivel de echipare are? Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: padis prin marisel Confirm ce zice @asterisc: Gilau- Marisel- Poiana Horea facute anul trecut cu autocaravana si reeditate anul asta cu volvo XC70 . Drumul e ok, fara NICI un fel de probleme. De la Poiana nu mai stiu, n-am mai urcat...:h5 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: padis prin marisel Drumul este ok si peisajele pe masura. Eu am venit de la Ghetar spre IC PONOR-PADIS-apoi in jurul lacului-MARISEL (acolo m-am cazat). M-a prins in zona o ploaie cu grindina(exista si un thread pe forum dar nu mai stiu care) cu scurgeri de aluviuni de pe versanti pe drum dar nu am avut probleme ca am fost cu 4x4. Zona are un potential deosebit si recomand si frumusetea lacului. Se poate lua legatura cu colegul DAN CILAN care stie toata zona foarte bine si are si un site de promavare bine documentat. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ised8u Postat Mai 9, 2010 Autor Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: padis prin marisel multumesc de ingrijorare savinescu dar este vorba de drumuri forestiere nu off road. masina va fi cea din semnatura, cu gume decente a/t. multumesc baieti de informatii. am vazut si site-ul colegului dan cilan, o sa imi notez numarul lui de telefon. concluzia este ca aceasta va fi ruta aleasa vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popandaulx Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: padis prin marisel Salut. Daca te intere o varianta ceva mai offroad , dar cu peisaje incomparabil mai faine, eu iti recomand prin Rasca-Belis- Dealu Botii- Doda Pilli -Padis. Iti pot da mai multe detalii daca te intere , am facut drumul de nenumarate ori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ised8u Postat Mai 10, 2010 Autor Partajează Postat Mai 10, 2010 Re: padis prin marisel multumesc de idee, dar as prefera sa ma abat de la drum cu cineva care a mai fost si nu doar cu o masina! ideea excursiei noastre nu este offroad ci traseu montan! oricum sper ca voi merge pe viitor cu voi, cei de pe forum in iesiri mai light, care nu necesita masina echipata! din pacate, in situatia financiara in care ma aflu, masina 4x4 din dotare este si masina de familie si nu imi permit sa o bag pe coclauri, nici sa o dotez. sper ca pe viitor voi remedia situatia si ne vom vedea in noroaie :D vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: padis prin marisel drumu e bun se poate merge constant cu un 50km , am trecut dinspre Huedin spre Arieseniam am fost pe acolo acum o luna, din pacate pe granita dintre judetele CJ si AB am facut pe un drum la dreapta, un traseu dificil si inca pe atunci cu zapada mare. Ignoranta mi-a adus suspendarea in zapada , iar suspendarea mi-a adus cateva ore (vreo 10) de munca istovitoare. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate