hdragos Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: proiectoare off road eu vb despre acest set(sistem)de 4 proiectoare http://img574.imageshack.us/img574/4802/2483111055681255700700.jpg Uploaded with ImageShack.us Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: proiectoare off road Asa ceva are tibone pe "requinul" lui : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?51626-mandru-posesor-de-jucarie-REQUIN&p=600959&viewfull=1#post600959 Am inteles de la el ca strapuns capota ca sa treaca firele si ca singurul neajuns ar fi ca il incurca sa vada mai bine in fata masinii...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: proiectoare off road asta nu ar fii o problema pt ca eu vrau sa le pun pe plafon,ma interesa daca isi fac treaba si daca se pot regla sus-jos,st-dr. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spic Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: proiectoare off road salut, Cat este de legal montarea proiectoarelor, din punctul de vedere al Politiei Rutiere ?Nu ma refer la folosirea lor inadecvat pe sosele, ci doar in teren. Patrol 3.3 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: proiectoare off road @hdragos - Cele pe care le-ai pus tu nu se pot regla. Eu zic ca ar fi mai bine sa montezi o bara deasupra pe care sa pui proiectoarele cu mentiunea ca e posibil ca mergand prin padure sa le spargi. Daca montezi o bara poti trage instalatia electrica pe langa stalp (snorkel daca ai) pana langa capota unde sa o bagi in compartimentul motor. @spic - atat timp cat nu mergi cu ele aprinse aiurea pe sosea politia romana nu are nici o treaba cu tine. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 (editat) Re: proiectoare off road Dar de un astfel de model ce stiti, e fiabil, merita? * Numai pentru folosinţă off-road * Cu telecomandă prin cablu * Bec de 100W * Carcasă oţel vopsită la culoarea neagră * se poate roti:în jur 360° /în sus 40° /în jos 35° Editat Ianuarie 3, 2011 de Astral :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: proiectoare off road IPF e firma renumita pt proiectoare, dar au si preturi pe masura.....cat costa modelul asta ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: proiectoare off road Pe siteul respectiv si este unul din Romania este la vreo 380 EUR. La preturile care le-am vazut vehiculate pe aici pentru diferite modele as tinde sa cred ca nu e mult, tinand cont si de marca si de ce face. Dar sa faca ce trebuie de bani astia si deaia ceream o parere, de la un utilizator de asa ceva, ca sa nu investim bani degeaba sau sa fim testeri. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: proiectoare off road @hdragos - Cele pe care le-ai pus tu nu se pot regla. Eu zic ca ar fi mai bine sa montezi o bara deasupra pe care sa pui proiectoarele cu mentiunea ca e posibil ca mergand prin padure sa le spargi. Daca montezi o bara poti trage instalatia electrica pe langa stalp (snorkel daca ai) pana langa capota unde sa o bagi in compartimentul motor. @spic - atat timp cat nu mergi cu ele aprinse aiurea pe sosea politia romana nu are nici o treaba cu tine. sa inteleg ca pe drumurile publice nu se pot folosii proiectoarele? atunci toate tirurile cu zecile de proiectoare care le au ce fac cu ele le folosesc in off-road:ha: nu cunosc legislatia in aceasta privinta si de aceea intreb dar am vazut o multime de masini cu proiectoare care nu au nici o treaba cu off-road-ul. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: proiectoare off road sa inteleg ca pe drumurile publice nu se pot folosii proiectoarele? atunci toate tirurile cu zecile de proiectoare care le au ce fac cu ele le folosesc in off-road:ha: nu cunosc legislatia in aceasta privinta si de aceea intreb dar am vazut o multime de masini cu proiectoare care nu au nici o treaba cu off-road-ul. Stai linistit, sunt multe turisme cu luminile de ceata aprinse pe drumuri fara nici-o legatura cu ceata :ha: Lasand offtopicul de o parte, mi se pare prea mult sa dau niste sute de euro pe proiectoare. Prefer cele din vitan, ieftine, poti sa le spargi de craci prin padure fara sa plangi dupa bani si oricum, daca te prinde noaptea si trebuie sa le folosesti alea scumpe tot nu bat printre copaci (bing-bang) precum razele X iar ceata deasa tot iti reflecta lumina lor inapoi. De 200 ron imi pun si-n fata si-n spate proiectoare din vitan si-mi permit sa le schimb o data pe an cu altele iar in 4 ani tot ajung mai ieftin si mai castigat per total decat o pereche de proiectoare de firma. Parerea mea, nu ma-npuscati ca am si cateva beri la bord la ora asta :x Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: proiectoare off road Stai linistit, sunt multe turisme cu luminile de ceata aprinse pe drumuri fara nici-o legatura cu ceata :ha: Lasand offtopicul de o parte, mi se pare prea mult sa dau niste sute de euro pe proiectoare. Prefer cele din vitan, ieftine, poti sa le spargi de craci prin padure fara sa plangi dupa bani si oricum, daca te prinde noaptea si trebuie sa le folosesti alea scumpe tot nu bat printre copaci (bing-bang) precum razele X iar ceata deasa tot iti reflecta lumina lor inapoi. De 200 ron imi pun si-n fata si-n spate proiectoare din vitan si-mi permit sa le schimb o data pe an cu altele iar in 4 ani tot ajung mai ieftin si mai castigat per total decat o pereche de proiectoare de firma. Parerea mea, nu ma-npuscati ca am si cateva beri la bord la ora asta :x Corect ai mare dreptate, cred ca multi stam in cumpana tocmai din cauza unor astfel de aspecte prezentate de tine. Dar mai sunt si chestii precum dau un ban dar stau in fata, aici vorbind de calitate, nu schimb becul de 5 ori pe an, chiar bate unde vreau nu trebuie sa-l reglez in sus ca sa bata in fata, carcasa e metalica dar nu rugineste, si alte n aspecte, dar pana la urma toti vom face o alegere in functie de costul de oportunitate. Acum insa vreau sa va mai intreb si ceva offtopic Da chiar e voie sa conduci un topic sub influenta bauturilor alcoolice? :grin::2dr Hai noroc si S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 (editat) Re: proiectoare off road eu nu ma refeream numai la proiectoarele pt ceata ci si la celelalte,de ex. eu le vreau pt ca farurile mele sunt:oldsi oglinda sa cam dus si din acest motiv doresc sa montez 2-4 proiectoare sa le folosesc si pe strada in special n'afara localitatilor unde este bezna si pina apuc sa vad o gropa deja o simt pt ca in localitati cu iluminatul stradal fac fata doar farurile masinii. Editat Ianuarie 6, 2011 de hdragos Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: proiectoare off road eu vb despre acest set(sistem)de 4 proiectoare http://img574.imageshack.us/img574/4802/2483111055681255700700.jpg Uploaded with ImageShack.us Salut. De unde se poate achizitiona asa ceva si la ce bani? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: proiectoare off road Scrie si pe poza...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
krys4ro Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: proiectoare off road aici gasesti : http://www.alfaromtrans.ro/index.php?target=products&product_id=585 au pe stoc si livrarea se face rapid, si eu am luat de la ei, dar alt model. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: proiectoare off road Multumesc domnilor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Re: proiectoare off road Salut. De unde se poate achizitiona asa ceva si la ce bani? Am vazut un set de proiectoare ca asta la munca si sincer nu e deloc impresionant. Erau asezate pe capota unui Terano 2. Dadeau o lumina cam galbena si fasciculul era un fel de faza lunga mai chioara si care batea putin mai imprastiat dar mai scurt. La 300 si ceva de Ron cat e unu de acela sigur gasesti ceva mult mai bun. Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sony Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Re: proiectoare off road Salutare. Caut 2 proiectoare sau chiar unul de putere mare cu care ma pot uita stanga / dreapta pe camp, sa bata la distanta cat mai mare. Exista ceva motorizat sau cu comanda manuala sa le pot roti din interiorul masinii in mers ? Cat conteaza diametrul proiectorului in raport cu lumina dispersata ? Cu cat mai mare cu atat mai bine ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Re: proiectoare off road se găsesc, dar nu sunt prea practice... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Re: proiectoare off road Ceva mai scump, dar l-am vazut la treaba si face fiecare banut http://shop.gtcauto.ro/producatori-ipf?product_id=60 S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vsebas Postat Ianuarie 13, 2015 Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 Re: proiectoare off road .... Dintre cele cu bec, am testat diverse: - IPF (rectangulare) - super ok ca si lumina dar au ruginit la interior - Hella (17 cm) - tot ce e nou sub 100 Eur/ bucata lumineaza ciudat. Nu ruginesc. Dupa parerea mea, cele mai "destepte" ca si materiale utilizate - proiectoare rotunde cromate din targ (17 cm). Le am si acum pe Samurai. Lumineaza de rup si refuza sa rugineasca desi dau cu ele in toate noroaiele. Desi sunt din sticla, refuza sa se sparga la contactul cu apa ..... Pe Sami am cromatele rotunde pe fata si doua ovale pe spate. Toate din targ la bani putini. O rugaminte, se poate o poza doua cu proiectoarele din targ, te rog frumos. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate