Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Am participat la raliul Dakar....

maurizio

Postări Recomandate

salut,

va trimit niste poze....

Editat de Astral

tel. 0785 366 599 (mauri)

dreamservice2005@yahoo.com

Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: bara fata si spate TOYO L.C. 90/95

Salut,

Multumim pentru poze.

Interesanta ar fi si o descriere a acestor poze. Sa inteleg ca ati participat la Dakar? In ce perioada se intampla asta si cu ce masina?

Va multumesc anticipat pentru dorinta de a impartasi aceste experiente si membrilor acestui forum.

Andrei

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

Salut,

am partecipat la Dakar in 94 si 96 ca official driver SSANGYONG Motors company, si in 95 ca mecanic.

ca preparator am facut masine de off road cu care eu sau piloti mei am si au castigat mai multe competitie si campionati de off road in mai multe specialitati in Italia, Grecia, Spania, Potugalia, Africa.... specialitate mai draga mi a fost si este rally raid si sora mai mica endurance, specialitate in care masinilemele au castigat tot ce se poate in italia si grecia 5 ani la rand.

pozele le am postat dupa cerere la un prietene, am incercat sa le trimit pe PM dar nu am reusit si atunci le am postat, scuze da ca am gresitsau am deranjat pe cineva.

maurizio

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

Salut,

Multumim pentru poze.

Interesanta ar fi si o descriere a acestor poze. Sa inteleg ca ati participat la Dakar? In ce perioada se intampla asta si cu ce masina?

Va multumesc anticipat pentru dorinta de a impartasi aceste experiente si membrilor acestui forum.

Andrei

thanks.

1 poza este 1 masina de off road facuta de mine, ( UAZ) am partecipat si castigat in categoria mea Campionato Della Montagna (urcare langa piste de ski) cu Family SS am partecipat la mea prima Dakar eu in spate si fratele meu Simeone in fata (2 masine) pozele sunt in Maroc si Mauritania.

Pajero este in Baja Aragon Spania (cela scurt la un client din Grecia)

multumesc pt apreciere.

maurizio

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

Salut si multumesc pentru informatiile suplimentare.

Ti-as recomanda sa mutam si sa dezvoltam aceasta discutie in sectiunea rally raid. Sunt convins ca ar fi destul de multi membri interesati sa afle si sa descopere experienta ta in rally raid.

O zi placuta,

Andrei

http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?f=423

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

Salut si multumesc pentru informatiile suplimentare.

Ti-as recomanda sa mutam si sa dezvoltam aceasta discutie in sectiunea rally raid. Sunt convins ca ar fi destul de multi membri interesati sa afle si sa descopere experienta ta in rally raid.

O zi placuta,

Andrei

http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?f=423

Multumesc, cum se procedeaze?

ciao

maurizio

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare