B99ZUK Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 am dat jos puntile ptr a le inlocui cu unele de toyota proiectul este destul de complicat deoarece necesita unele modificari de migala si anvergura fac aceasta modif ptr a putea circula linistit pe 38.5/14.50/15 cauciucurile sunt niste interco super swamper tsl sx voi schimba body liftul cu unul de 10 cm alta directie alt torq bar frane pe masura etc......................... curand poze\:) http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 Foarte Tare, Frate !... :shock: :rsp :grin: Imi place !... :roll: 8) :grin: Ce rapoarte vei pune ? Care este solutia rezonabila / acceptabila la frane ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 Salutare ! ... schimbarea puntilor necesita vreun fel de omologare RAR ? ... nu ca la masina ta ar mai fi ceva original :ga , da' intreb si eu ... oricum, spor la treaba ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 imi pare rau ca nu se da toyota :-( poate gasesti cu un raport mai bun :grin: / :grin: multa putere de munca si rabdare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 Tot respectul pentru "zookman" !! Spor la treaba! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Noiembrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 la frane nu voi mai schimba nimic ptr ca puntile de toyota au deja niste etriere pe masura si tamburi spate deasemeni rapoartele vor fi 4.88 o baie de crom/nichel maricica cunoaste cineva? multumesc http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Decembrie 10, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2007 poze inainte sa ma apuc de dezmembrare http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Decembrie 10, 2007 Partajează Postat Decembrie 10, 2007 poze inainte sa ma apuc de dezmembrarece bine arata :shock: cel rosu de pe trotuar ce gume are ca parca e mai inalt? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Decembrie 10, 2007 Partajează Postat Decembrie 10, 2007 lucian, eu nu inteleg de ce mai tii conserva aia pe haion in spate... :grin: la monstrii aia poti sa mergi si fara aer in roti :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Decembrie 10, 2007 Partajează Postat Decembrie 10, 2007 lucian, eu nu inteleg de ce mai tii conserva aia pe haion in spate... :grin: rezerva?? :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Decembrie 10, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2007 o sa tin cont poate va arata mai bine fara.... desi nu cred http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Decembrie 10, 2007 Partajează Postat Decembrie 10, 2007 e mai bine fara:) uita-te si-n poza de la avatar la linia masinii. cu ala acolo parca ai avea o buba. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Decembrie 10, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2007 o buna trebuie sa aiba si ea.................. http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Decembrie 10, 2007 Partajează Postat Decembrie 10, 2007 scoate-o sau inlocuieste-o cu una ca restul rotilor :ap :P Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Decembrie 10, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2007 un 39tsl acopera tot spatele masinii ceea ce ar crea disproportii majore gandeste te doar un pic si ai sa vezi http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Decembrie 10, 2007 Partajează Postat Decembrie 10, 2007 glumeam Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 relocare nu merge sa pui o guma din asta marte relocata in bena? pe un suport sudat ceva acolo? zic si eu ca arata mai destept fara suportul de roata original ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Februarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2008 Re: Proiect Suzoyota:) am reusit sa iau puntile de pe o toyota din germania cu putini km gata ma apuc de lucru pentru inceput am cumparat: discurile de frana noi placutele de frana noi ferodourile de tamburi noi tamburii spate noi rulmentii toti noi urmeaza reconditionarea etrierilor pistonasele de la ferodourile spate .....etc http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suculetz Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 daca vrei sa vinnzi protectia aia de rezeva, zi mi. sau daca stie careva de unde pot sa iau una? Jimny diesel '06, Jimny benzina '10:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Februarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2008 nu vreau sa o vand pe a mea dar cred ca ti pot face rost de una in jur de 100 euro.... http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 Re: Proiect Suzoyota:) am reusit sa iau puntile de pe o toyota din germania cu putini km gata ma apuc de lucru pentru inceput am cumparat: discurile de frana noi placutele de frana noi ferodourile de tamburi noi tamburii spate noi rulmentii toti noi urmeaza reconditionarea etrierilor pistonasele de la ferodourile spate .....etc spor la treaba !!! sunt curios sa vad rezultatul !! :h5 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 grup ai luat ...???ala de pe spate ....??? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 ZUK, scuza-ma ca ma bag, insa parerea mea umila este ca acea "roata" de rezerva de la spate e cel putin la fel de hilara ca un Mercedes ML pe care l-am vazut, si acolo la spate in suportul ala super cromat avea o roata de rezerva... de dimensiuni reduse... subtire cat o roata de roaba... La ce caucioace superbe ai, rezerva ta pare o gluma... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 daca vrei sa vinnzi protectia aia de rezeva, zi mi. sau daca stie careva de unde pot sa iau una? Am eu protectia si ti-o dau mai ieftin-3mil :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 eu dau o protectie cu 2,5 mil lei 8) Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate