florum Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 offtopic: eu nu folosesc protectia :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 Da a mea e cu Red Bull :ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 a mea e neagra.... mai serioasa :P Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suculetz Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 hoho, pana acu nimic si acum toti! cel mai important: pot sa o folosesc, da fara roata? doar asa ca sa nu se vada aiurea usa din spate . doar pentru atata o vreau, ca si eu am niste roti mai mari si nu pot sa mai pun rezerva pe usa si banii de facut alta bara cu suport n am acu :lol: Jimny diesel '06, Jimny benzina '10:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 merge doar cu roata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suculetz Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 atunci merci frumos, da n am ce sa fac cu ea Jimny diesel '06, Jimny benzina '10:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suculetz Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 uite asa imi trebuie. asta as putea sa l prind cumva ca sa stea fara roata Jimny diesel '06, Jimny benzina '10:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suculetz Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 sau asa Jimny diesel '06, Jimny benzina '10:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 Poate doar sa confectionezi un cadru metalic care sa se fixeze in locul rotii de rezerva si de el sa prinzi protectia aia de plastic. Eu unul alta solutie nu vad. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 ... cel mai important: pot sa o folosesc, da fara roata? doar asa ca sa nu se vada aiurea usa din spate... ... ti-o dau eu pe a mea ( Patrol ) ... e culoarea "gri-metalizat" si merge prinsa pe usa ( fara roata inauntru ), doar in 3 suruburi ... incape guma 275/65/17 in ea ... 100 Euro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 I-ati facut topicul omului varza....Luciane....cum mai merge treaba? Ne mai tii la curent cu lucrarea? Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Februarie 17, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2008 incet dar sigur am sa pun niste poze cu puntilein lucru si cu piesele aferente cat de curand http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate