Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Invitatie prieteneasca la bozovici...

adipsc88

Postări Recomandate

• Răspunsuri 68
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Invitatie prieteneasca la bozovici...

oricum ce a fost la iesirea asta nu cred ca a fost la bucovina,oricum fara tovarasu ricardo(RIC) nu ieseam.si acum eram la padure si numai apucam sa punem pozele...:tk

0720059999

0756545953

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mai pun o tura si pun si maine ca ma apuca doru si vreau tura a doua:ha:

Robi ai uitat ca ai legat "portocala" de copac sa nu fuga....unde sa iesi tu ? vrei sa facem bozovici 2 ? sau...:ha:

0720059999

0756545953

Link spre comentariu

dupa....ce schimb :parbrizu ,aripa,bara de directie,oglinda,snorkelu ,stopu spate..etc....ca mise face rau.....vreau sa hotarati o data cand sa mergem iara......dar repede nu la anu (cred ca toti sant deacort NU) :banana astept PROPUNERI DATA

... Bonjour de France... www.info4x4.com ...
Link spre comentariu

Bah robi faci misto nu ? cine dreaq crezi ca mai vine la o prieteneasca cu noi ? dupa ce am pus pozele astea cu traseu asta "super usor" ??? :2dr

0720059999

0756545953

Link spre comentariu

Ce macel a fost!!!

Sa va fie de bine, se vede ca v-ati distrat pe cinste..:banana Da' cu degetu'... cum a fost cu degetu' ?? Cum s-a intamplat, sa stim si noi, sa punem la categ "ASA NU"

Link spre comentariu

Pai a fost cam nasol,ricardo la tras pe baiatu cu samuraiu.adica cu degetu si el a vrut sa scoata cablu din troliu si a zis sa traga in loc sa lase cablu si ia prins degetu in cablu...si sa intamplat necazu:(

0720059999

0756545953

Link spre comentariu

uni au cedat psihic :ha:stiu ei care:ha:.........sa nu credeti ca ma rad de voi dar acum ......putem glumi NU......asteptam raspunsuri la invitatie mai ales DE LA PRIETENI NOSTRI DE LA TIMISOARA (daca nu venim toti la tm. dupa voi)....ca amortiti acolo fara noi:ha:.....NU VA ESTE DOR?

... Bonjour de France... www.info4x4.com ...
Link spre comentariu

frumoasa iesire !!!...sa va fie de bine !!!

p.s.dar..pacat de accident !..asta se intampla in lipsa unui instructaj adecvat facut macar de aceia care au mai multa experienta, pentru cei care nu o au ! ...se pot intampla accidente mult mai grave in teren si cu urmari la care nu vreti sa va ganditi !...muntele nu iarta ! ...iar offrod-ul de cele mai multe ori nu este o joaca !

exista un set de reguli care trebuiesc respectate cu strictete de catre toti participanti la o iesire de acest gen...ar fi multe de spus dar poate iesim odata impreuna si vorbim mai in detaliu !

sper ca nu am suparat pe nimeni

cu respect

kato

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

@kato,multumim de aceasta mica mustrare bine primita...ai dreptate in ceea ce priveste offroad-ul si chiar ar fii interesant sa iesim odata,la urmatoarea iesire speram sa fii prezent...:tk

0720059999

0756545953

Link spre comentariu

bravo baieti! o aventura pe cinste!!! pacat de accident.kato are dreptate,ar trebui facut un instructaj inainte de fiecare iesire.sper sa ne vedem cu bine cit mai curind...:br

Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000
Link spre comentariu

dupa 2 zile si 2 nopti cine se mai putea concentra......eu dupa 1 zi si o noapte ud anfometat si fara apa..daca cineva ami dadea o cafea si un ceai ai faceam contract de donare a masini pe loc si fara sa gandesc...:ha::ha:

ce rau imi pare ca nu am fost in preajma!

tati scuzama dar esti dus cu pluta:ha:....

:cl
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare