Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Invitatie prieteneasca la bozovici...

adipsc88

Postări Recomandate

Re: Invitatie prieteneasca la bozovici...

Foarte tare iesirea!

Inseamna ca eu fac bine ca bag deobicei in rucsac o bucata de slana,branza si palinca si daca ma duc numa' o juma de zii....

Nasol cu degetu'...

Votez aceasta iesire in top 3 al prietenestilor din 2010!

Mai puneti poze!

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 68
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Marti dimineata la 04.30 am ajuns si cei de pe urma la asfalt, iar la 06.00 acasa.

La canton a fost ca la pensiune, ba chiar mai mult. Acolo am gasit provizii: faina, taitei, ceapa, cartofi, chiar lemne si surcele uscate pt foc; 8 asternuturi aranjate, lumanari, etc. Daca nu trebuia marti sa merg la operatie cu sotia, in mod sigur stateam pana azi acolo - zona excelenta.

Acolo am inoptat eu fetele mele si Gabi ( fara bratele si hotararea lui... unii sigur nu ar mai fi iesit asa repede de acolo ).

A doua zi s-au intors recuperatorii: Ricardo, Nanu, Gigel si Sorin + copilot. Dupa cateva ore de taiat pomi si crengi pt a astupa santurile ce depaseau pieptul in multe locuri am inceput sa scoatem si cele 3 'cazane' ramase.

As putea scrie 2 pagini de aventura, dar ce trebuie retinut este ca : "baietii aceia nu lasa pe nimeni in urma !!!"

" Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! "
Link spre comentariu

Hari multumesc pentru masina merge de rupe mai trebuie mici modificari si un tacanit la volan si rupe tot nu are stop numa hai.......credema cand ma urc an ia deja se antampla ceva cu mine nu pot sa explic (un sentiment ciudat pe care nu pot sa al controlez) dar ami place al dracu rau.....pe viitor cred ca trebuie sa controlez un psiholog :ha:

... Bonjour de France... www.info4x4.com ...
Link spre comentariu

Poate ca la urmatoarea iesire pe acolo o facem cu 'cazarea' la canton + corturi.

Iar titlul topicului poate ca ar trebui putin modificat. Ex: "Invitatie prieteneasca cu iz de extrem sau daca mai si ploua este mai rau decat la extrem". Doar doua masini au avut troliu, iar al lui Robi s-a 'blocat', singurul functional ramanand al lui Ricardo. A scos la 'cazane' pana cand nu a mai avut curent pt electrovalva pompei de motorina ( nu este o figura de stil, chiar asa a fost ).

Sunt multe de povestit, dar cel mai bine o facem iarasi la un gratar si o tuica buna de la Bozovici.

Mai bag niste poze, nu am multe. Puneti poze si cu cei doi motociclisti care aveti.

Tin sa le multumesc tuturor !!! Vorba ramane valabila " Banatu-i fruncea !!! "

Editat de Viorel Cretu
" Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! "
Link spre comentariu

Viorel cred ca a iesit frumoasa iesirea si pana la urma a fost totul in regula,in afara de gabi:(( care totusi saracu acum sufera:(....dar speram totusi sa mai vina cu noi si sa il ajutam sa treaca peste asta...:h5

0720059999

0756545953

Link spre comentariu

@zolamaister, Votez aceasta iesire in top 3 al prietenestilor din 2010!

Multumit frumos de acest vot....si ce ar trebuii sa facem ca sa obtinem un loc in topul iesirilor? :tk

0720059999

0756545953

Link spre comentariu

@zolamaister, Votez aceasta iesire in top 3 al prietenestilor din 2010!

Multumit frumos de acest vot....si ce ar trebuii sa facem ca sa obtinem un loc in topul iesirilor? :tk

:ha:buna intrebare....Pai mai organizati ....:h5

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Foarte ... plina de peripetii iesirea ...Asa cum trebuie sa fie! Bravo!

@Adipsc

Nu iesim ca sa punctam in vreun clasament. Ptr asta exista CN de offroad! Iesim sa ne simtim bine, sa socializam, sa ne incarcam bateriile. Sigur, fiecare iesire este personalizata prin particularitatile ei. O iesire de genul celor facute de voi e greu de uitat ... Si e pacat ca odata la o perioada de timp sa nu reeditati.

Atentie in teren la protectia voastra corporala! E pacat ca printr-un moment de neatentie sa transformi o astfel de iesire in altceva. Luati-va toate mijloacele de protectie posibile.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Acum stabilim iesirea Bozovici II....de data asta vrem sa o facem mai lata....cand stim ceva sigur o sa postam si speram sa avem si participanti dupa ce am pus pozele...:ha::ha::ha:

0720059999

0756545953

Link spre comentariu

intradevar super iesire, si mare pacat de accident, foarte tare, robert cat de fericit esti sa refaci masina dupa prima iesire?

ne vom vedea cu siguranta dar pana in octombrie din pacate eu nu pot.....dar voi recupera:wink:.

va salut si la mai mare....mai puneti poze sa fiu si eu cu voi....tks.

mitsubishi pajero SWB/ opel vectra.
Link spre comentariu

Iti raspund eu in locul lu' robi,sigur ii fericit sa refaca masina dupa prima iesire cu adevarat extrema.. a facut bara de la directie,parbrizu mai trebuie montat,snorkelu eee si aripa a fost revopsita...deci mai putin si ii ca si noua:) Te astept michel sa vii cu noi sa facem una si mai si....

0720059999

0756545953

Link spre comentariu

super iesire

super noroi

super aventura

super echipa

super eroi

brava

bravo

bravos

poate facem o echipa sa vina si prahova

ca parca noroiul este mai rasarit la voi!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

@davema, cu siguranta avem noroi mai de soi :)) si cu siguranta predispusi la innamoliri si trolieri...:) deci hai sa facem o iesire de un weekend...asteptam propuneri :tk

0720059999

0756545953

Link spre comentariu

Eu propun o iesire pe langa Moldova Noua... super multe trase in zona... am fost in weekend si dupa ce s-a blocat softul de pe GPS...am umblat amboulea prin zona vreo 6 ore ca sa ies la dunare pe clisura :P. Va povestesc mai multe intr-un topic creat special .

Link spre comentariu

Eu propun o iesire pe langa Moldova Noua... super multe trase in zona... am fost in weekend si dupa ce s-a blocat softul de pe GPS...am umblat amboulea prin zona vreo 6 ore ca sa ies la dunare pe clisura :P. Va povestesc mai multe intr-un topic creat special .

Pai povesteste-ne si pune si poze sa vada si ochiu nostru ceva frumos...si daca vrei hai sa facem o iesire....asteptam:2dr

0720059999

0756545953

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare