Unimog4x4 Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Masina e alba si vreau sa o fac ceva in genul la asta.... Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Vreau sa lipesc pe masina autocolant/camuflaj credeti ca o sa am probleme cu politia ptr. culoarea din talon? Adica din Unimog Ferrari :grin:? Mai greu cu aplatizatul, in rest.... Acum serios vorbind, cred ca garcea se poate lega de orice atat timp cat nu e trecut in acte. Eu personal nu am avut probleme pana acum cu autocolantele "adunate" pe la concursurile la care am fost, dar nu poti sa stii niciodata peste cine dai. Deci in concluzie, eu as "vota" pentru optiunea - da, poti sa ai probleme. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Mai 12, 2010 Autor Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Vreau sa lipesc pe masina autocolant/camuflaj credeti ca o sa am probleme cu politia ptr. culoarea din talon? Pe buz-ul 4x4 si pe audi 80 tdi. Pe astea vreau sa le pictez.....:grin: Amandoua sunt albe. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Mai 12, 2010 Autor Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Vreau sa lipesc pe masina autocolant/camuflaj credeti ca o sa am probleme cu politia ptr. culoarea din talon? E o lege in acest sens.....? Ptr. culoarea din talon? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Vreau sa lipesc pe masina autocolant/camuflaj credeti ca o sa am probleme cu politia ptr. culoarea din talon? Eu stiu cam asa: daca alta culoare depaseste 30% din suprafata, trebuie sa modifici si hartia. Acum ai de ales.. Daca depasesti 30% atunci: -vopsesti masina/ pui colant -faci programare telefonica la RAR -mergi la rar cu talonul masinii ,cartea si buletinul proprietarului (delegatie daca este pe firma) la rar se face identificarea (serii caroserie si motor) si se scrie si alta culoare in cartea masinii cu toate actele mergi la politie unde se plateste taxa pt noul talon Intai da un telefon la rar ca sa fii sigur. Dar si mai intai vezi aici http://www.rarom.ro/RO/article--Ce_trebuie_sa_fac_daca_am_schimbat_culoarea_vehiculului_proprietate_personala_--205.html Imaginatie placuta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Mai 12, 2010 Autor Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Vreau sa lipesc pe masina autocolant/camuflaj credeti ca o sa am probleme cu politia ptr. culoarea din talon? increc sa nu depasesc 30%. oricum daca depasesc si ma opreste careva, nu poate sa masoare cu ochiometru.:ha: dar in schimb ma poate lua la purecat. plec sa cumpar autocolant:ooo multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Vreau sa lipesc pe masina autocolant/camuflaj credeti ca o sa am probleme cu politia ptr. culoarea din talon? e legal se ia culoarea de baza a masini. eu am camionul zil militar tot in camuflaj si l0au trecut de culoare verde.nici vb sa se lege de culoare.rar a trecut asa la prima inmatriculare. isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Vreau sa lipesc pe masina autocolant/camuflaj credeti ca o sa am probleme cu politia ptr. culoarea din talon? De mine nu s-a legat inca nici-un politist cu toate florile astea dar nici nu am umblat prea mult cu ea in oras ce-i drept. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Mai 12, 2010 Autor Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Vreau sa lipesc pe masina autocolant/camuflaj credeti ca o sa am probleme cu politia ptr. culoarea din talon? Chiar am vrut sa te intreb de floricele:ha::ha::ha: :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Vreau sa lipesc pe masina autocolant/camuflaj credeti ca o sa am probleme cu politia ptr. culoarea din talon? si eu am avut masina plina de abtibilde si nimeni nu ma oprit sa ma intrebe de ele....cel mai bine e sa mergi sa intrebi la rar...sigur o sa te lamureasca cel mai bine :h5 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axxamd Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Vreau sa lipesc pe masina autocolant/camuflaj credeti ca o sa am probleme cu politia ptr. culoarea din talon? daca o faci ca in poza aia, nu ai de ce sa ai probleme, marea parte este culoarea masinii, dar din cate stiu eu, ce este ff important, ca si la taxi-uri, partea de la geamuri in sus sa fie culoarea din talon, aia este cea mai importanta http://www.front-advertising.ro tricouri 4x4 http://front-advertising.ro/personalizari/personalizari_textile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 Re: Vreau sa lipesc pe masina autocolant/camuflaj credeti ca o sa am probleme cu politia ptr. culoarea din talon? se considera schimbare de culoare , daca, suprafata in discutie reprezinta mai mult de 40% din suprafata totala vopsita/colata. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Mai 14, 2010 Autor Partajează Postat Mai 14, 2010 Re: Vreau sa lipesc pe masina autocolant/camuflaj credeti ca o sa am probleme cu politia ptr. culoarea din talon? 40% e f. OK ca ma incadrez. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axxamd Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 Re: Vreau sa lipesc pe masina autocolant/camuflaj credeti ca o sa am probleme cu politia ptr. culoarea din talon? tocmai am facut itp-ul ieri si am m-am interesat expre de problema ta. cei de acolo spun klar, mai mult de 30 % trebuie schimbata culoarea in talon. fara nici un alt detaliu, daca ei considera ca ai mai mult de 30 %....... saptamana viitoare vreau sa-mi fac jeepul full policromie dupa care o sa fac demersurile la RAR pentru schimbarea culorii in talon. o sa te tin la curent sa-ti spun exact ce si cum multumesc http://www.front-advertising.ro tricouri 4x4 http://front-advertising.ro/personalizari/personalizari_textile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 Re: Vreau sa lipesc pe masina autocolant/camuflaj credeti ca o sa am probleme cu politia ptr. culoarea din talon? poate e off-topic am fost la RAR si aveam folie (neomologata) pe geamurile laterale portbagaj si jumatate de geamuri usi spate (Vitara in 5 usi) ... nici macar nu au pomenit de ele ps: am si fluturasi lipiti pesste tot ... nu au zis nimic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate