Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Off-road mures trophy 2010

Postări Recomandate

• Răspunsuri 158
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Off-road mures trophy 2010

Max.....dupa trei saptamani de speculatii...poate aflam ce s-a intamplat cu adevarat acolo......pe langa trial ...poate se va organiza si un mic local combat :ha:

Eu nu stiu nici macar care sunt speculatiile. :ha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

- un greu al offroadului a lovit un tiriplici cu pumnul in fata la start.

Asta imi aduce aminte de urmatoarea intrebare (de la un blog-er celebru - Mantzy):

"Intrebare: ce faci cand iti vine sa te pisi si esti in vizita la o fata? Raspuns: te duci la baie. Acolo incep problemele. Cea mai acuta este ca, intr-o casa in care locuiesc doar persoane de sex feminin (fie ca-i una, fie ca-s mai multe), exista sanse de 93,5% sa nu stea ridicat capacul de la WC. Nu cred ca fetele isi achizitioneaza niste capace speciale, gandite pentru a sta mereu lipite de buda, oricat te-ai lupta cu ele. De fapt, habar n-am de ce se intampla asta si nici eu nu imi explic procentul urias de capace incapatanate, dar statisticile mele nu au dat gres niciodata. Veti vedea capace care nu se dau cu nici un chip batute si in case de baieti, doar ca acolo exista intotdeauna o smecherie, o ventuza lipita de faianta de care atarna o sarma, ca sa-l agati, un termopan uitat ca din intamplare prin baie de care sa-l sprijini s.a.m.d.

Cand esti la o fata, insa, n-ai nici o scapare. Brusc, iti raman trei variante, fiecare cu avantajele si dezavantajele ei:

1. Sa nu te mai pisi (avantaj: preintampini o situatie ridicola, dezavantaj: vei merge tot restul serii usor aplecat de spate si cu un ranjet crispat pe fata).

2. Sa te pisi cu capacul coborat (avantaj: aparent, e ca si cand te-ai pisa normal, dezavantaj: de fapt, nu e ca si cand te-ai pisa normal, pentru ca eforturile de a nu stropi capacul iti vor rapi aproape toata placerea urinatului si, paradoxal, te vei usura cu mare greutate).

3. Sa te pisi intr-o pozitie incomoda, in timp ce cu o mana tii capacul ridicat si cu alta plua. (avantaj: nu mai exista riscul sa te pisi pe capac, dezavantaj: daca intra cineva peste tine dupa ce ai inceput sa te pisi, surpriza va avea o influenta extrem de nefasta asupra ta si, din emotia momentului, este foarte probabil sa te faci si de cacat -la figurat-, dar si de pisat, la propriu – pe mana cu care tii capacul).

De fapt, varianta cea mai sigura este a patra: sa te pisi in chiuveta."

P.S. Pentru cei care nu inteleg despre ce e vorba, chiuveta este de fapt o masina de off-road la start

P.P.S. Sper sa nu fiu mustrat pentru limbajul tendentios, dar nu ma pot abtine.

Editat de Filip
Link spre comentariu

http://prepareformass.files.wordpress.com/2009/08/perplexed.jpg

Eu tot n-am inteles...cine pe cine si de ce...

Link spre comentariu

max, pana la urma si la coada, lucrul cel mai palpabil in toata ecuatia, indiferent ca e seara petrecuta la fata sau off-road-ul ramane ce e limpede si cu posibilitati imediate: chiuveta sau masinaria din dotare... nu flip?

Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :)
Link spre comentariu

tare Filipe :ha: ... da astia la corturi au prevazut si chiuvete ?:ha::ha::ha:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Tare pacat ...:uameni Ar fi fost bine sa ramanem ceea ce suntem, adica oameni in toata firea atunci cand trebuie si in nici un caz sa recurgem la chestii care sa puna sub discutabilitate cei 7 ani de acasa si mai mult decat atat sa scoatem tot ceea ce distruge orice urma de competitie sportiva...lipsa de respect respectiv lipsa de fairplay! Parerea mea!

Pe de alta parte fac apel la voi sa nu ducem in alta directie decat trebuie subiectul acestei discutii! Multumesc.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

La standard foarte interesante traseele, roadbook ok, toate tipurile de teren... s-au m-ai intalnit si boschetari: am urcat o panta si era un adversar oprit. Il intreb ca este CP, el da din umeri si zice ca nu stie...mai mergem umpic si vad copilotul marcand CP-ul... mi-a placut mult la iurta, la fel si camping-ul, mongoleza de treaba, mancarea foarte buna... am luat locul 7 din 15, in a 2-a etapa avand pana si rezerva scapa aer.:dr3La trial am a trebuit sa se infunde si jiglorul de relantiv... da oricum m-am relaxat, distrat, am acumulat experienta, am intalnit oameni super ok, dar si cativa mai marlani...

Poze nu am facut ca nu am avut timp...

Numai bine!:h5

Suzuki Samurai 1.3

Yes, we can't !

Link spre comentariu

Am inteles ca pumnul de care se zicea e de fapt o palma dar , totusi s-a ajuns la politie. :uameni

Lucru cu adevarat important este ca a fost un concurs frumos, roadbook-uri bune, un trial foarte frumos, mancare buna etc...

Daca am avea si niste poze, un clasament etc... ar fi tare frumos.

Link spre comentariu

Are cineva exclusivitate ? ca, pana si de pe Luna s-a transmis in direct ?

.. nu era pe Luna, ci in niste baze secrete americane, adik p'acilea pe jos (adik pe Terra)... una din marile fraude americane 'vandute' prin intermediul media .. si discutia poate continua la nesfarsit.

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

Dragi tovarasi si pretini ... sa discutam despre partea frumoasa a competitiei ...Acei oameni au muncit si merita sa vorbim despre asta!

Sa bagam la pungi de gunoi partile nefericite ale acestui eveniment ... adica pe acei oameni care au crezut ca "tigania" din ei ii pot scoate in fata! :uameni

Ca sa fiu mai clar (pentru cei ce nu inteleg sau se fac ca nu pricep)...o sa cenzurez la sange orice comentariu care nu isi are locul aici! Este ultimul meu apel la liniste! Multumesc ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Partea urata a competitiei a starnit oarece curiozitate. Dar unde vedem partea frumoasa a competitiei, masini, iurte, participanti, clasamente ? Repetam momentul Sighisoara, dar evenimentul ca atare este minimalizat inconstient.

Editat de pitonul
Rubicon 2.8
Link spre comentariu

noutati nu stim, decat partial clasamentul la open:

Locul 1: Razvan GTC cu al lui copilot

Locul 2: Dan Cernisov / Marius Lupu

partea cu Local Kombat.... recititi-l pe Filip din nou si primul P.S. :wink:

Editat de worldscape

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Am avut ocazia sa particip prima data la un concurs off -road, ca copilot la standard. A fost o experienta minunata, un traseu superb. In categoria noastra atmosfea era mult mai prietenoasa fara meciuri de K1 :ha:, ne-am distrat de minune!

Link spre comentariu

Din pacate in ziua 2 tot reductorul ne-a jucat festa :-(

In seara zilei 1 am revenit la tabara si am identificat un binefacator in persoana lui Bogo de la Baia Mare care a zis 'stiu eu ce are din ce simptome imi descrieti', si s-a apucat de treaba. Desigur ca am stat si eu sa il tin de vorba si sa dau sugestii tampite =)) dar evident ca el a facut treaba.

Avea dreptate, se desincronizasera cele 2 leviere pe care le actioneaza maneta de schimb a reductorului.

Le-am reparat aveam din nou 2h, 4h, 4l.

Am luat startul a doua zi, am navigat bine(cu o singura greseala, datorata vitezei, adica am vazut pe unde ar trebui sa o luam dar pana am franat am facut multi metri :-) . trebuia sa zic mai din vreme!), am facut mai multe urcari, coborari, am luat CPuri, am iesit intr-o pasune si BUF am ramas fara 4x4. Uite asa, la o gropita. Asa ca ne-am retras la pozitia 80 din 130...

Singura chestie buna din treaba asta e ca am putut urmari evolutiile catorva concurenti in speciala de Open si apoi a mai multora in speciala de Extrem (care arata intr-un mare fel, iar cateva evolutii au fost super spectaculoase , prin eleganta si abordare)

La Open a fost batalia titanilor. Dupa prima zi clasamentul arata asa:

1 Cirap (GTC) - 220

2) Coroama - 222

3) Cernisov / Marius Lupu 223

4) nu mai stiu - 228

5) 237

6) ...

7) 273 cu penalizare de CP.

In a doua zi a fost la fel, GTC si Cernisov au luat startul la 3/4 minute si au ajuns la 2 . Amandoi au ratat cate un CP. Fiecare a vazut unde a ratat celalat CPul. S-au oprit la finish si s-au dus fericiti unul la celalalt :

"ai ratat un CP'

"si tu"

=))

Cernisov a mers o parte din traseu cu bara panhard spate decuplata (de nevoie nu de placere) !

Coreanu a fost copilot la un tanar cu un 80 de 4.5 compet intreg, care a mers foarte froate bine, dar au bananait grav pe traseu. In speciala de la Open era o poarta foarte stramta facuta din 3 copaci in triunghi (trebiua sa treci prin 2 porti formate din cei 3 copaci ). Ei bine coreanu si vaporul au trecut pe acolo zburand

Senzatia insa au facut-o baietii de la Cluj cu patrolul verde ("suciu gelu" ?) care au facut speciala de open in 1.18 - gtc si marius lupu peste 2 minute !

La startul zilei 3, adunand CPuri, penalizari, contestatii, GTC avea 25 de puncte avans fata de Cernisov. Era nevoie de 2 jaloane sau de 2.5 minute. Amandoi au mers cerebral si relativ incet, asa ca pana la urma clasamentul afisat la sfarsitul trialului era

- GTC

- Cernisov

- Coroama

-

-Miron Sorin

Haiducii Muscelului au mers iarasi foarte bine cu IMSul, si daca n-ar fi luat penalizarile de CP erau pe la jumatatea punctelor (!!)

PS: trialul de la extrem a fost intr-un mare fel!

PS2: Miko/Fiko au anul asta o combinatie de masina, troliu, pilot, copilot care arata ingrijorator de potenta. In prima zi au terminat cu avans mare, in ziua 2 au rupt o bucsa de tendon, au schimbat-o in traseu si asa le-a luat Craiu 5 minute, la speciala au mers bine, iar la trial au zburat prin el. Pozitia 3 din trial-ul era locul unde se decidea daca faci timp sau nu. Din toti concurentii doar 4 au reusit sa ia curba aceea pe roti, ceilalti au avut nevoie de troliu => bye-bye timp.

Cei 4 au fost

Miko/Fiko (primii in traseu)

Copacinschi

Kiraly(?) cu Defenderul pe TSLuri :-o (!!!) care a mers tot trialul cu o eleganta incredibila, a urcat aproape pe roti panta de la pozitia 5 din trial in timp ce Miko/Fiko au urcat-o cu troliul mecanic

si

Andrei Oprea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare