Petre Niteanu aka bullbar Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Off-road mures trophy 2010 Ptii....il vedeti pe nenea cu muschii mai mari ca ai mei:ha: in tricou verde? Cel la care se uita Trooper peste umar? Ma gandesc nenea Semaca cum sa-l facem sa se usureze langa masina lui Trooper. In felul asta, il scoatem in concurs pe Razvan ca si asa are 20 depuncte. Daca puncteaza si la Buzau....nu-l mai ajunge nimeni!:y Eu sa povestesc de Gaganu-Planetaru?:ha: Neee....ca ma bate! Asta e atat de dus incat de fiecare data cand stau langa el plec vanat. Candpovesteste imi da palme pe spate. Cand nu sunt de acord cu el ma ciupeste de picior. Cand sunt de acord cu el, imi da pumni in umar sau in mana! Mi-e frica sa povestesc!:ooo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Off-road mures trophy 2010 Semaca in action. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Off-road mures trophy 2010 1.Radu Chelaru- copilot Razvan Cirap- din ciclul "Lili was here":ha: 2.watcher...impecabilul offroadului romanesc:grin: 3.doua modele ...oare de ce am presimtirea ca eu am ales modelul din dreapta:ha: 4. avem masina, avem valoare:h5 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Off-road mures trophy 2010 ahhh, era sa uit...va prezint copilotul superalfian....care a pus la grea incercare rezerva de benzina la rubicon:ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Off-road mures trophy 2010 ahhh, era sa uit...va prezint copilotul superalfian....care a pus la grea incercare rezerva de benzina la rubicon:ha: Este unul dintre cei mai haiosi copiloti din offroad! Este singurul pe care l-am vazut, pana acum, facand autostopul in traseu! Ad literam "ia-ma nene pana la superalfi care e cu cracii-n sus"!:ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Off-road mures trophy 2010 Este unul dintre cei mai haiosi copiloti din offroad! Este singurul pe care l-am vazut, pana acum, facand autostopul in traseu! Ad literam "ia-ma nene pana la superalfi care e cu cracii-n sus"!:ha::ha: Coane vezi ca nu pre esti atent la detalii! :) catalin copilotul meu actual nu a fost la Orr la episodul de care vorbesti tu ce zice Semaca Asa este - am aprofundat niste portiuni de traseu ca deh erau frumoase ...!:ha: Oricum experienta vine exersand nu? RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Off-road mures trophy 2010 Coane vezi ca nu pre esti atent la detalii! :) catalin copilotul meu actual nu a fost la Orr la episodul de care vorbesti tu ce zice Semaca Asa este - am aprofundat niste portiuni de traseu ca deh erau frumoase ...!:ha: Oricum experienta vine exersand nu? Cum bre? Nu era el? Inalt, plinut, brunet si zambitor? Ptiii....de la casca-l confun! Sorry!:al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi is Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 Re: Off-road mures trophy 2010 Multumim Levo pentru poze si felicitari baietilor de la Mures pentru modul in care au organizat acest concurs. Toti iti vor binele, asa ca nu-i lasa sa ti-l ia! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos21tgm Postat Iunie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2010 Re: Off-road mures trophy 2010 STIMATI DOMNI, pe http://www.offroadclubmures.com , sectiunea VIDEO, puteti viziona filmul realizat la OFF-ROAD MURES TROPHY 2010. De asemenea, in galeria foto puteti vedea o gramada (ordonata sau nu) cu poze de la aceeasi competitie. Multumim celor care le-au facut (Levo de ex.).Nu in ultimul rand multumim participantilor, fara de care nu erau nici poze nici film. Dragos :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Off-road mures trophy 2010 Am regasit aceasta poza de la Mures. Ce se intampla in ea : Galloperul era accidentat , nu putea urca panta pe roti. Bateria pe moarte, troliul troznea in toate felurile. Andi nu ajungea de afara sa apese pe acceleratie ca sa nu moara motorul, asa ca dl Niculescu s-a oferit sa apese dansul cu un bat pe pedala, in timp ce Andi trolia :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate