Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Off-road mures trophy 2010

Postări Recomandate

Re: Off-road mures trophy 2010

CENZURAT de Yonutz

Vreti lamuriri ...foarte bine e dreptul vostru, dar nu aici. Aici se vorbeste numai de competitiile oficiale, ATAT! Ptr orice picanterii, afinitati sau lupte de cocosi exista rubrica de discutii diverse!

Acei oameni de la Targu Mures au muncit ptr voi si nu merita sa le murdarim topicul legat de competitia lor cu aceste discutii penibile! E destul cacat pe forum ...AJUNGE!

PS - Nimeni nu imi da indicatii si nu ma comanda. E doar o chestiune de bun simt peste care nu vreau sa trec.

Editat de Yonutz
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 158
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

clasamentul final de la OPEN dupa cele 3 zile de concurs

cateva comments:

- organizare buna dar se putea si mai bine - adica in ziua 2 cand afara erau 37 grade sa nu se dea apa pentru traseu la concurenti mi s-a parut penibil - chit ca ne luam noi oricum dar ... totusi nu inteleg de ce .... pt ca in prima zi s-a dat - in fine - asta este

- trialul foarte departe de zona de campare - a fost destul de mult de mers pana acolo - avantaj cei care aveau masinile pe platforme, tir etc

in rest - foarte, foarte mult praf si cald rau - traseele frumoase cu zone super misto dar prea mult bolovanis si mers prin albie de rau

RUBICON - always ready to race ...

Kamikaze Off-Road Club

Link spre comentariu

Salutari,

a fost un concurs frumos, concurs cu de toate....masini pregatite, oameni simpatici, noroaie, pante abrupte, superpeisaje, iurte....oameni mai putini simpatici.....zmardoi ...etc.

1. CELE BUNE: trasee frumoase, organizare buna, oficialii OK, te ajutau si te informau cand aveai nevoie.

Tin sa multumesc colegilor care m-au ajutat.....mi-au adapat bivolul de Patrol atunci cand radiatorul a crapat, multumesc lui Zoli din Brasov care mi-a adus din Miercurea Ciuc o planetara( fara asta nu mai puteam sa vin la trial) si multumesc celor de la Kamikaze care m-au ajutat sa ajung acasa dupa ce-am facut o galma imensa la un cauciuc....si normal nu aveam rezerva.

2. CELE RELE: pacat ca unii nu stiu ce este fairplay-ul si colegialitatea, oameni pt care spiritul off road este mort, inexistent. Sa treci pe langa un coleg rasturnat si sa mai si tipi la cei care il ajuta sa-si mute masinile pt ca tu vrei sa faci un timp bun si nu te intereseaza daca oamenii din masina rasturnata sunt OK....suna cam urat. :uameni

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

Concurs impecabil. Trasee exceptionale! RB perfect! Competitori bengosi! Am pierdut locul 4 fiind devansati de nea Titi Marza care a condus in trial intr-un mod absolut demential. La fel si Pedro Pinto care, cu Gyula la frane, a reusit imposibilul: drifturi in trial! Belea concurs!

Dupa doua zile de traseu, diferentele de punctaj pt asalonul fruntas erau asa de mici incat Trialul a facut diferenta pt multe pozitii.

Analizati-le si voi

http://i935.photobucket.com/albums/ad196/nitianu/13062010699.jpg

Link spre comentariu

Pentru ca in orice concurs exista faze deosebite, eu unul o sa le povestesc pe cele haioase, nu pe cele cu gust amar si nu in ordinea in care s-au intamplat, ci in ordinea in care mi le reamintesc.

Ii multumesc lui nea Titit Marza si lui Paul Cioban (navigator) pentru ajutorul pe care ni l-au dat in ravena. Fara ei nu am fi putut iesi de acolo si am fi pierdut foarte mult timp!:tk

In prima zi de concurs am plecat de pe pozitia 7 si am ajuns la final pe 6. Ne-am bucurat, am mers in camp unde ne-am pus pe povesti. Nenea Regep mi-a facut cinste cu doua beri. Apoi am mai venit 3-4 de la niste colegi, doi litri de zaibar de la un prieten astfel ca dupa fix o ora de la finish eram....finish! Si am ramas finish pana la startul de a doua zi!:ypu

Link spre comentariu

concurs frumos, amplasamentul taberei foarte inspirat si inedit....

organizarea per total foarte buna, oameni amabili si primitori...o nota de 10+ pentru locul de trial...si pentru trialul in sine...

nivelul de dificultate al traseului de open...slab...din moment ce s-a alergat cu 80-100 km/h si au ajuns concurentii la finish bara la bara...troliile si sufele masinilor au iesit curate curate sau in cazul unora nefolosite...departajarea la primele locuri s-a facut exclusiv pe greseli de genul cp-uri amplasate gresit sau lipsa, nepurtarea centurii sau castii, cine e mai inalt sau muschiulos sa ajunga mai sus pe copac sa hasureze ,cine are ghinionul sau nu sa se opreasca sa faca pipi...etc...trebuie sa fim fair-play...asta e toate acestea fac parte din concurs...

cit despre asa zis-ul 'incident' cred ca nu trebuie sa mai vorbim prea mult de pe margine din moment ce in penultima zi protagonistii au stat impreuna de vorba destul de amical si mai ales rational...mare merit au avut cei citiva mediatori pe care eu i-as trece cu cinste si onoare la SFATUL BATRINILOR....

multumim MURES...asteptam deja 2011 !

Link spre comentariu

organizare buna dar se putea si mai bine - adica in ziua 2 cand afara erau 37 grade sa nu se dea apa pentru traseu la concurenti mi s-a parut penibil - chit ca ne luam noi oricum dar ... totusi nu inteleg de ce .... pt ca in prima zi s-a dat - in fine - asta este

Ca sa nu mai zic ca dupa ce a doua zi am fost invitati la magazin sa ne cumparam apa care a fiert in masini pe traseu ajungind la speciala de a doua zi nemaifiind nici un magazin de unde sa mai cumpar am cerut o gura de apa la grupul organizator al specialei si raspunsul a fost "Daca vrei sa bei apa uite riul aproape"....ei neavind probabil apa de dat ...asa am facut de sete si le multumesc ca uitasem ce buna e apa de riu

@superalfi...ne pregatim de buzau..si facem offroad(cred) trebuia sa fim pregatiti si pentru asta

In rest traseul a fost numai bun cu un roadbook excelent CP-uri muuulte (12 +14 in a doua zi parca) benzi prin padure excesive (nu aveai cum sa gresesti sub nici o forma)

Cazarea excelenta (am stat in Sovata la o pensiune) , masa la fel(tot acolo)

Multumesc organizatorilor pentru un sfirsit de saptamina frumos

Ii multumesc si eu lui nea Titi Marza si lui Paul Cioban pentru ca ne-au ajutat sa iesim din kk

Editat de Miron Sorin

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

concurs frumos, amplasamentul taberei foarte inspirat si inedit....

organizarea per total foarte buna, oameni amabili si primitori...o nota de 10+ pentru locul de trial...si pentru trialul in sine...

nivelul de dificultate al traseului de open...slab...din moment ce s-a alergat cu 80-100 km/h si au ajuns concurentii la finish bara la bara...troliile si sufele masinilor au iesit curate curate sau in cazul unora nefolosite...departajarea la primele locuri s-a facut exclusiv pe greseli de genul cp-uri amplasate gresit sau lipsa, nepurtarea centurii sau castii, cine e mai inalt sau muschiulos sa ajunga mai sus pe copac sa hasureze ,cine are ghinionul sau nu sa se opreasca sa faca pipi...etc...trebuie sa fim fair-play...asta e toate acestea fac parte din concurs...

cit despre asa zis-ul 'incident' cred ca nu trebuie sa mai vorbim prea mult de pe margine din moment ce in penultima zi protagonistii au stat impreuna de vorba destul de amical si mai ales rational...mare merit au avut cei citiva mediatori pe care eu i-as trece cu cinste si onoare la SFATUL BATRINILOR....

multumim MURES...asteptam deja 2011 !

Link spre comentariu

cine e mai inalt sau muschiulos sa ajunga mai sus pe copac sa hasureze

Asta este una dintre fazele haioase: eu cu Miron dam de CP-ul amplasat cam la 2 metri pe un copac, dar care era inconjurat de niste barne verticale. Ma arunc din masina, ma duc langa pom, intind bratele cu hartia si creionul si....... ULA! Imi lipseau 10 cm! Ma uit la mine si la picioarele mele si mi-am dat seama: nu voi mai creste! Ma uit la Sorin: "Ba, ce .ula mea ca nu ajung!" El se uita calm la mine, isi scoate centurile, se da tacticos jos din masina, trece pe langa mine, imi smulge RB si creionul uitandu-se la mine cu privirea aia gen: Ba, ce pitic imbecil mi-am luat ca navigator", ocoleste un pic pomul si se urca pe niste scarite facute special acolo, ia CP-ul si tot atat de elegant in miscari reface drumul pana pe scaunul lui, isi pune centurile si imi zambeste. Ma uit la el si zic in gandul meu: "Bine ca esti tu dajtept"!

Link spre comentariu

@superalfi...ne pregatim de buzau..si facem offroad(cred) trebuia sa fim pregatiti si pentru asta

va urez succes la buzau! cred ca o sa fie un concurs bestial - eu anul asta nu vin ca sunt in concediu cu familionul in perioada aia - dar pe restul nu le ratez

RUBICON - always ready to race ...

Kamikaze Off-Road Club

Link spre comentariu

Plecarea in cea de a doua zi de concurs a nascut una dintre cele mai tari si haioase faze! Va rog sa fiti atenti la pozele de mai jos. Asta a fost ordinea de plecare si "trasele" concurentilor:ha:

P.S. Curba "la dreapta" era pozitia: 02!

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar

Link spre comentariu

Si acum discutia de dupa ziua a II-a de concurs dintre Gaganu (navigatorul lui Horatiu - patrolul rosu din pozele de mai sus), eu, Miron Sorin si Horatiu:

Eu - ba, cum .ula mea in pozitia doi te-ai ratacit?

Gaganu - ba, (urmeaza o chestie greu de reprodus despre morti si organe sexuale) eu m-am uitat in RB, dar 0.09 la stanga ..... eu am zis ca-i inainte! Dar m-am corectat imadiat dupa vreo 100 de metri! Ca mai venea unul dupa noi!

Miron Sorin - dar cum dracu n-ai vazut pe unde treceau aia dinaintea ta? Cum sa faci asta in pozitia 2??????

Gaganu: Taci ba, grasule!

:ha::ha: No more comments!

Link spre comentariu

Iata momentul unde am pierdut podiumul. In stanga, pe copaci era un CP! Nu l-am vazut! Pedro era oprit pt luarea CP-ului, noi l-am depasit fara greturi. Am fost penalizati cu 25 de puncte, adica fix cat sa ratam locul III. Ptii....si l-am intrebat daca a patit ceva de sta acolo, dar el a zis ca nu! M-a mintit cu ochii aia ai lui frumosi ca pe un novice!:al

Link spre comentariu

Felicitari Petre si Miroane pt. locul 5 ! :banana:banana:banana

... daca nu erau iurtele sigur v-ati fi aflat pe podim.... :wink:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

mey Bullllllbare...... eu si cu Gaganu am facut dreapta acolo deoarece trebuia sa ne luam micul dejun.

am preferat un loc mai ascuns, fara masini, fara zgomot de motor turat.

este destul de clar pt tine ???

am mancat si ne-am intors in traseu.

am gresit cumva ???

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

"! M-a mintit cu ochii aia ai lui frumosi ca pe un novice"- Petre Niteanu

Nu i adevarete Petre, eu eram acolo ca sa las cel alta masina sa treaca, ca sa stii si noi am ratat cp-ul ala, nu mint nicio data si nu am de ce, intotdeauna ajut pe cine vrea si are nevoie, in concurs. Deci sa nu mai zici te rog ca am mintit pentru ca nu i adevarat.,

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

"! M-a mintit cu ochii aia ai lui frumosi ca pe un novice"- Petre Niteanu

Nu i adevarete Petre, eu eram acolo ca sa las cel alta masina sa treaca, ca sa stii si noi am ratat cp-ul ala, nu mint nicio data si nu am de ce, intotdeauna ajut pe cine vrea si are nevoie, in concurs. Deci sa nu mai zici te rog ca am mintit pentru ca nu i adevarat.,

Stai ca avem o problema: ABSOLUT toate aprecierile mele sunt DE BINE! Chestia cu mintitul este spusa ca nuanta haioasa, pt ca tu ai raspuns ca nu ai patit nimic, dar eu trebuia sa-mi dau seama ca daca nu ai patit nimic si te-ai oprit TREBUIE sa fie ceva acolo. "M-a mintit cu ochii aia ai lui frumosi" are o semantica "de ras", nu de repros! Lasa ca vin la etapa de la Cluj si ai sa intelegi gluma!

P.S. Este ca si cum iti spun: Pedro m-ai mintit cand ai zis ca bei cu mine! Intelegi? Nu inseamna "ad literam" ca AI MINTIT!

Link spre comentariu

O alta faza haioasa a avut loc intr-unul dintre putinele locuri periculoase din traseu, unde trebuia sa trecem o coama de 1.70m latime marginita de un copac pe laterala stanga si un "bolochetroi" pe dreapta. Ravene in stanga si-n dreapta de vreo 3 metri adancime pline de copaci rasturnati si pietre. Noi am alunecat si am ramas intepeniti in ravena, pe o parte. Am pus troliul cu scripetele si ne-am agatat de spate ca sa ne extragem de acolo timp in care ne ajunge un "ceva taiat si negru" care a incercat sa ne depaseasca peste ravena, nu pe coama. Noi in troliu, ei in troliu....cand aud: "Baaaaa......." Ridic ochii si vad huiduma de masina cum se rastoarna in directia noastra. Miron cu masina era fix sub el, in ravena, iar "chestia neagra si taiata", dupa doua flik-flak-uri se opreste pe roti la marginea ravenei cam la 2 metri deasupra lui Miron...

Urlu la pilot: "Esti bine, ma"?

Nimic!

Mai urlu o data: "Esti bine? Zi ceva"

Ii vedeam mana cum tremura pe usa. M-am rahatit pe mine. Am incercat sa sprintez spre el, am alunecat pe un bustean si m-am infipt cu incisivii in plasma. In acel moment il aud: "Sunt bine! Trolieaza mai departe!":h5

Ne continuam troliatul si noi si ei....si dupa vreo 5 minute iar aud: BAAAAAAA......

Huiduma neagra iar se ridica pe trei roti. M-am gandit ca daca se rastoarna din pozitia ai precis nu mai scapa Miron. Am scapat...cand noi am plecat inca nu recuperasera....Am inteles de la ceilalti care au trecut dupa noi ca s-a mai rasturnat o data. Nu am putu sa-i vad nr. de concurs dar poate ne spune el cum s-a terminat epopeea

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar

Link spre comentariu

@Petre...

fa naratiunile astea si pe hartie si la sfarsitul anului eu zici sa le publici..... cred ca sigur se gasesc 1-2 sponsori sa tiparesti carticica ....

esti bun, bravo !

Link spre comentariu

Faza IV:

Miron conducea cu viteza la o iesire din padure inspre o poienita in care aveam 0.03 dreapta. Eu zic la iesirea din padure: dreapta scurt! Miron cu piciorul in gaz: Cat de scurt? Eu urlu la el: scurt in .ula mea!!!!!! Depasim poienita in linie dreapta fara ca Miron sa ridice piciorul din gaz si....ne trezim intr-o coborare najpa cu un G taiat in fata. Blocat de doi copaci rasturnati. Ma dau jos si maduc la pilot: Ba, unde kil sunteti ca nu p'aici e drumul! Pilotul: erhe berge dfkasni dvlkemvkmuvi! (vorbea in maghiara!) M-am gandit: bun, suntem aiurea, nu putem intoarce si nici nu ne intelegem! PERFECT! Ii iau RB din mana si ii arat pozitia. El da foaia si-mi arata unde crede el ca era pozitia. Eram neajutorat: ma uit la navigator cu speranta ca nu vorbeste maghiara. Se uita la mine si in cel mai dulce grai imi spune: Ne-am ratacit, nu? EVRIKA!!! IGHEN!!! Hai in kilu' meu inapoi ca nu p'aici e!

Dupa ce am revenit in traseu il intreb pe Miron: Ba nene, ocolul ala l-am facut ca sa le spunem lor ca au gresit drumul?!!? La care Miron, calm, zambitor ca de obicei mi-a raspuns: Ihi! :uameni

Link spre comentariu

... il intreb pe Miron: Ba nene, ocolul ala l-am facut ca sa le spunem lor ca au gresit drumul?!!? La care Miron, calm, zambitor ca de obicei mi-a raspuns: Ihi! :uameni

Cine a luat cupa de FairPlay ?

Link spre comentariu

Si eu apreciez traseul de extrem (m-am dat copilot la Catalin Olaru, nashul navarian) ca fiind mediu ca si greutate, in conditii de uscaciune, bun inteles. Am iesit pe locul 5 ceea ce este onorabil, zic eu, pentru ca la extrem toata lumea merge bine! eram si mai sus, la 5 puncte de locul trei daca...nu ratam 2 CP-uri in prima zi! slpCatalin a imbratisat in speciala un copac dar a scos al treilea timp. Miko si Fiko Istvan sunt de nestavilit atat din punct de vedere tehnic si cat si uman!!!

Ca de obicei, m-am simtit foarte bine drept pentru care multumesc frumos organizatorilor! Constat totusi, ca si la Bucovina, ca nu ne-am incins mai mult ca sa petrecem, probabil din prea mult spirit sportiv!:grin::grin::grin: La un pahar de vorba totusi s-a stat...eu si copilotul meu era cat pe aici sa piederm trialul din cauza asta...

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare