LorDeko Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Deci :) Din Busteni o spre Gura Diham... tinem forestierul spre Saua Baiului unde facem stanga spre Valea Glajariei si vom iesii in niste poieni faine ,dupa care tinem soseaua putin pana la Rasnov si o luam spre intrare in Cheile Rasnoavei sa vedem de cazare. A doua zi o luam pe Cheile Rasnoavei. Astept si pareri,sfaturi etc. ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010 Am pus carbunii in masina!!!! Carnatii aliniati! Porcul asteapta taietura! concluzie : DAVEMA PREZENT!!! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010 daca mergeti din valea Glajariei ....spre Sohodol...s-ar putea sa aveti ceva probleme....anul trecut stiu ca drumul era rupt de ape....dar...poate aveti bafta si l-au reparat.... ca si ultime informatii in ultimele zile....mai ales ieri a plouat de-a rupt....plus ca este destul de rece....asa ca niste haine mai groase va vor prinde bine :grin: drumul asta il faceti cu masina...sau cu bicicleta? nu de alta dar de la Gura Diham...pana sus in poiana cu antenele GSM...cu masine e un pic mai dificil....iar in conditiile meteo de zilele astea...chiar dificil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010 din cite stiu eu pe valea prahovei e cam plin de bariere..pe unde mergi..bariera de exemplu pe cheile rasnoavei am fost eu acum vreun an si era blocata de o bariera la vreun km dupa zona de tiroliene si catarari a studiat cineva traseul propus din acest punct de vedere? http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 17, 2010 Autor Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010 daca mergeti din valea Glajariei ....spre Sohodol...s-ar putea sa aveti ceva probleme....anul trecut stiu ca drumul era rupt de ape....dar...poate aveti bafta si l-au reparat.... ca si ultime informatii in ultimele zile....mai ales ieri a plouat de-a rupt....plus ca este destul de rece....asa ca niste haine mai groase va vor prinde bine :grin: Da spre Sohodol e drumu ;). ne pregatim bine pt orice :DSperam sa tina vremea cu noi.Oricum mai urmarim si noi vremea pana sambata :). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 17, 2010 Autor Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010 din cite stiu eu pe valea prahovei e cam plin de bariere..pe unde mergi..bariera de exemplu pe cheile rasnoavei am fost eu acum vreun an si era blocata de o bariera la vreun km dupa zona de tiroliene si catarari a studiat cineva traseul propus din acest punct de vedere? La bariere nu m-am gandit.Acu nu stiu ce sa zic..... mai e varianta cu clestele :) dar nu prea e frumos .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010 daca mergeti spre Sohodol...nu dati buzna cu masinile prin poienile din drum...e ff posibil sa va intalniti cu probleme taioase...gen topoare.....:grin: varianta cu clestele...e bine s-o uiti....nu de alta...dar poate vrem sa mai mergem si noi pe acolo....si nu avem chef de neplaceri.....zona este sensibila la treburi de genul asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 17, 2010 Autor Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010 daca mergeti spre Sohodol...nu dati buzna cu masinile prin poienile din drum...e ff posibil sa va intalniti cu probleme taioase...gen topoare.....:grin: Nu, nu suntem genu sa facem ravagii.Noi tinem forestierul si atat ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010 daca mergeti din valea Glajariei ....spre Sohodol...s-ar putea sa aveti ceva probleme....anul trecut stiu ca drumul era rupt de ape....dar...poate aveti bafta si l-au reparat.... ca si ultime informatii in ultimele zile....mai ales ieri a plouat de-a rupt....plus ca este destul de rece....asa ca niste haine mai groase va vor prinde bine :grin: drumul asta il faceti cu masina...sau cu bicicleta? nu de alta dar de la Gura Diham...pana sus in poiana cu antenele GSM...cu masine e un pic mai dificil....iar in conditiile meteo de zilele astea...chiar dificil Subscriu la ce a scris Marius. Am fost acum vre-o doua saptamani si nu mai plouase de multicel . Ascensiunea n-a fost tocmai grea pentru masina cu care am fost dar am gasit niste noroaie in care a trebuit sa ne troliem. Puteti sa incercati si daca nu reusiti, va reorientati.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 17, 2010 Autor Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010 :gNoi incercam si vedem ce iese :D Duminica inainte sa urcam spre Tabla Butii ne-a mai zis cineva ca n-avem nici o sansa sa urcam ca e noroi mare :D dar a fost ok pana sus. Multumim de sfaturi. Mai asteptam detalii si pareri despre traseu...:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 (editat) Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010 din Tabla Butii pana la cimitir...e bine...de la Gura Diham pana sus e altceva...dar poate aveti bafta si va reuseste :grin: Editat Mai 18, 2010 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 17, 2010 Autor Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010 din Tabla Butii pana la cimtir...e bine...de la Gura Diham pana sus e altceva...dar poate aveti bafta si va reuseste :grin: Noi am urcat din Valea Stanii spre Tabla Butii si e zona aia unde urci abrupt vreo 5min Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dudas Adrian Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010 si de la cheile rasnoavei mai puteti urca si la trei brazi....interesant drumul.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010 cazare se poate la cabana cheile rsanoavei....150 ron dubla fara md...sau in bran... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010 Laurentiu , ceva mai ieftin ?:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010 SA NU UITAM CA LUNI SUNT RUSALIILE, ADICA ZI LIBERA DE LA STAT PENTRU SJUJBASI....:banana http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010 Tocmai de asta spun cauta si tu cazare mai ieftina ca o sa stam poate doua nopti ! :cl:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 18, 2010 Autor Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010 Tocmai de asta spun cauta si tu cazare mai ieftina ca o sa stam poate doua nopti ! :cl:2dr http://www.stejarul-inalt.ro/contact.html Ia zi domnu' cu 80Lei/noapte/camera dubla e bine? :D Iti place locatia?:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010 Daca sunteti in zona Rasnov si aveti chef de adrenalina este un traseu de 5 km foarte tehnic din Valea Carbunari pana la Pestera Rasnoavei ( Cruce albastra -turistica) Se pleaca din varful din stanga Valea Carbunari Ca si cazare in Valea Glajariei la Hanul Lupilor 35 eur dubla pe noapte sau 100 eur super mansarda de 8 persoane cu mic dejun http://www.wolfinn.ro/contact/contact.htm 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010 gata maine, sunam sa rezervam. davema cu famila p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dudas Adrian Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010 Daca sunteti in zona Rasnov si aveti chef de adrenalina este un traseu de 5 km foarte tehnic din Valea Carbunari pana la Pestera Rasnoavei ( Cruce albastra -turistica) Se pleaca din varful din stanga Valea Carbunari Ca si cazare in Valea Glajariei la Hanul Lupilor 35 eur dubla pe noapte sau 100 eur super mansarda de 8 persoane cu mic dejun http://www.wolfinn.ro/contact/contact.htm nu e si un drum care duce acolo care pleaca de pe drumu de poiana din rasnov? si care iese defapt sus in poiana aviatorilor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010 deci unde ne cazam? la 'lupi', la 'stejar' sau 'chei'? si cite nopti planuiti sastati? http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
banu adrian Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010 dum vin si eu.inca nu stiu daca ramin peste noapte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010 La lupi e misto ptr ca proprietarul e fan offroad...vedere superba cu bucegiul si e liniste... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 21, 2010 Autor Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010 Mai merge cineva ? Sau mergem prin valeni-drajna-batrani-starchiojd etc. ??? Vreau raspunsuri sigure pana la ora 22:00 sa stiu si eu ce fac... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate