Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cheile Rasnoavei 22.05.2010

LorDeko

Postări Recomandate

Deci :) Din Busteni o spre Gura Diham... tinem forestierul spre Saua Baiului unde facem stanga spre Valea Glajariei si vom iesii in niste poieni faine ,dupa care tinem soseaua putin pana la Rasnov si o luam spre intrare in Cheile Rasnoavei sa vedem de cazare. A doua zi o luam pe Cheile Rasnoavei.

Astept si pareri,sfaturi etc. ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cheile Rasnoavei 22.05.2010

daca mergeti din valea Glajariei ....spre Sohodol...s-ar putea sa aveti ceva probleme....anul trecut stiu ca drumul era rupt de ape....dar...poate aveti bafta si l-au reparat....

ca si ultime informatii in ultimele zile....mai ales ieri a plouat de-a rupt....plus ca este destul de rece....asa ca niste haine mai groase va vor prinde bine :grin:

drumul asta il faceti cu masina...sau cu bicicleta?

nu de alta dar de la Gura Diham...pana sus in poiana cu antenele GSM...cu masine e un pic mai dificil....iar in conditiile meteo de zilele astea...chiar dificil

Link spre comentariu

din cite stiu eu pe valea prahovei e cam plin de bariere..pe unde mergi..bariera

de exemplu pe cheile rasnoavei am fost eu acum vreun an si era blocata de o bariera la vreun km dupa zona de tiroliene si catarari

a studiat cineva traseul propus din acest punct de vedere?

Link spre comentariu

daca mergeti din valea Glajariei ....spre Sohodol...s-ar putea sa aveti ceva probleme....anul trecut stiu ca drumul era rupt de ape....dar...poate aveti bafta si l-au reparat....

ca si ultime informatii in ultimele zile....mai ales ieri a plouat de-a rupt....plus ca este destul de rece....asa ca niste haine mai groase va vor prinde bine :grin:

Da spre Sohodol e drumu ;). ne pregatim bine pt orice :DSperam sa tina vremea cu noi.Oricum mai urmarim si noi vremea pana sambata :).

Link spre comentariu

din cite stiu eu pe valea prahovei e cam plin de bariere..pe unde mergi..bariera

de exemplu pe cheile rasnoavei am fost eu acum vreun an si era blocata de o bariera la vreun km dupa zona de tiroliene si catarari

a studiat cineva traseul propus din acest punct de vedere?

La bariere nu m-am gandit.Acu nu stiu ce sa zic..... mai e varianta cu clestele :) dar nu prea e frumos ....

Link spre comentariu

daca mergeti spre Sohodol...nu dati buzna cu masinile prin poienile din drum...e ff posibil sa va intalniti cu probleme taioase...gen topoare.....:grin:

varianta cu clestele...e bine s-o uiti....nu de alta...dar poate vrem sa mai mergem si noi pe acolo....si nu avem chef de neplaceri.....zona este sensibila la treburi de genul asta

Link spre comentariu

daca mergeti spre Sohodol...nu dati buzna cu masinile prin poienile din drum...e ff posibil sa va intalniti cu probleme taioase...gen topoare.....:grin:

Nu, nu suntem genu sa facem ravagii.Noi tinem forestierul si atat ;)

Link spre comentariu

drumul asta il faceti cu masina...sau cu bicicleta?

nu de alta dar de la Gura Diham...pana sus in poiana cu antenele GSM...cu masine e un pic mai dificil....iar in conditiile meteo de zilele astea...chiar dificil

Subscriu la ce a scris Marius. Am fost acum vre-o doua saptamani si nu mai plouase de multicel . Ascensiunea n-a fost tocmai grea pentru masina cu care am fost dar am gasit niste noroaie in care a trebuit sa ne troliem.

Puteti sa incercati si daca nu reusiti, va reorientati....

Link spre comentariu

:gNoi incercam si vedem ce iese :D Duminica inainte sa urcam spre Tabla Butii ne-a mai zis cineva ca n-avem nici o sansa sa urcam ca e noroi mare :D dar a fost ok pana sus.

Multumim de sfaturi. Mai asteptam detalii si pareri despre traseu...:tk

Link spre comentariu

din Tabla Butii pana la cimtir...e bine...de la Gura Diham pana sus e altceva...dar poate aveti bafta si va reuseste :grin:

Noi am urcat din Valea Stanii spre Tabla Butii si e zona aia unde urci abrupt vreo 5min

Link spre comentariu

Daca sunteti in zona Rasnov si aveti chef de adrenalina este un traseu de 5 km foarte tehnic din Valea Carbunari pana la Pestera Rasnoavei ( Cruce albastra -turistica) Se pleaca din varful din stanga Valea Carbunari

Ca si cazare in Valea Glajariei la Hanul Lupilor 35 eur dubla pe noapte sau 100 eur super mansarda de 8 persoane cu mic dejun

http://www.wolfinn.ro/contact/contact.htm

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Daca sunteti in zona Rasnov si aveti chef de adrenalina este un traseu de 5 km foarte tehnic din Valea Carbunari pana la Pestera Rasnoavei ( Cruce albastra -turistica) Se pleaca din varful din stanga Valea Carbunari

Ca si cazare in Valea Glajariei la Hanul Lupilor 35 eur dubla pe noapte sau 100 eur super mansarda de 8 persoane cu mic dejun

http://www.wolfinn.ro/contact/contact.htm

nu e si un drum care duce acolo care pleaca de pe drumu de poiana din rasnov? si care iese defapt sus in poiana aviatorilor?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare