Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

am nevoie de planetara,va rog ajutor !!!

chevy
 Share

Recommended Posts

dupa cum spuneam si in alt topic,am ajutat pe cineva sa iasa dintr-o rapa si mi-am stricat masina.

se pare ca am nevoie de o planetara,caci doar capul de planetara nu e indeajuns.

pentru cine nu stie,modelul masinii mele este hdj 81.

Multumesc.

0745978735

Are you sure,you want me to lead !!!???

Re: am nevoie de planetara,va rog ajutor !!!

dupa cum spuneam si in alt topic,am ajutat pe cineva sa iasa dintr-o rapa si mi-am stricat masina.

se pare ca am nevoie de o planetara,caci doar capul de planetara nu e indeajuns.

pentru cine nu stie,modelul masinii mele este hdj 81.

Multumesc.

0745978735

Ai desfacut puntea ca sa vezi exact ce s-a rupt dar doar consumam timp aici degeaba oferind ceva ce probabil nu vei avea nevoie?

Tija planetarei se rupe extrem de greu. De regula se duce doar capul planetarei. Nu am vazut nici un caz in care sa se rupa si tija si capul.

Ai desfacut puntea ca sa vezi exact ce s-a rupt dar doar consumam timp aici degeaba oferind ceva ce probabil nu vei avea nevoie?

Tija planetarei se rupe extrem de greu. De regula se duce doar capul planetarei. Nu am vazut nici un caz in care sa se rupa si tija si capul.

da max,mecanicul mi-a spus la inceput ca e doar capul planetarei,pe care l-am gasit la 400 ron,dar dupa ce a spalat/curatat ceea ce fusese "nuca",a observat ca si striatiile din capul tijei s-au stricat/ras.

era o varianta de rectificat la strung sau ceva,dar se poate sa nu se mai potriveasca cu capul planetarei dupa accea.

ce sa mai stricat este semeringul.

si nu a desfacut la blocantul fata,inca.

Tija planetarei banuiesc ca este cu 30 de caneluri. Lungimea ei cat e?

Tija planetarei banuiesc ca este cu 30 de caneluri. Lungimea ei cat e?

am inteles ca 30 de caneluri are capul de planetara cand intra in butuc,cred ca 24 de caneluri a numarat omu la service,iar de masurat lungimea nu a facut-o caci nu credeam ca gasesc second si a cautat-o decat pe programul de piese toyota,am gasit tija la 800 ron.

am inteles ca 30 de caneluri are capul de planetara cand intra in butuc,cred ca 24 de caneluri a numarat omu la service,iar de masurat lungimea nu a facut-o caci nu credeam ca gasesc second si a cautat-o decat pe programul de piese toyota,am gasit tija la 800 ron.

Nu are cum sa aiba doar 24 de caneluri.

Daca ai gasit tija noua la 800 de ron, nu mai sta pe ganduri si cumpar-o.

Am si eu tije originale cu 30 de caneluri pentru ambele parti dar aveam nevoie de lungimea celei rupte la tine.

Nu are cum sa aiba doar 24 de caneluri.

Daca ai gasit tija noua la 800 de ron, nu mai sta pe ganduri si cumpar-o.

Am si eu tije originale cu 30 de caneluri pentru ambele parti dar aveam nevoie de lungimea celei rupte la tine.

are 24 de caneluri intr-un cap si in celalalt are 30.

mai trebuie rectificata si cutia diferentialului si schimbat semeringul.

am comandat o tija noua,la 800 ron si un cap nou.la 400 ron si dupa ce-mi vin ma duc sa-mi puna si semering nou.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use