pitonul Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Bucovina 2010 online Cred ca mult timp o sa-mi para rau ca nu am fost si eu acolo.Suna ca "multi eroi dupa razboi se arata"...dar....sincer i-mi pare rau....:y Din ce am mai vorbit ... ei ne invidiaza pe noi, noi pe ei ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lys3rg0 Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Bucovina 2010 online la open care mai e situatia? http://www.bikemap.net/user/lys3rg0/routes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Bucovina 2010 online Masini inscrise la Auto Extrem - 18 Masini inscrise la Auto Open - 38 Masini inscrise la Standard - 6 unde pot gasi lista echipelor participante? (evtl. cu nick name de forum) Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ioana Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Bucovina 2010 online unde pot gasi lista echipelor participante? (evtl. cu nick name de forum) http://www.bucovinaoffroad.ro/f_cine_2010.php (fara nickname) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Bucovina 2010 online OPEN- Echipajul Miron Sorin/Petre Niteanu considerandu-se un echipaj extrem de valoros au plecat ultimii de la start dand dovada de maxim fair play! :ha: Pentru buna ta informare nu ne-am cerut noi ultimii ci asa s-a decis de organizatori, noi ajungind ultimii la inscriere traseul nu a fost greu dar nici usor troliile puterea motoarelor si copilotii fiind solicitate la maxim Asteptam cu nerabdare ziua de miine zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Bucovina 2010 online Foarte fain, a fost o cursa adevarata, multumesc pilotului meu Semaca pentru ce a facut cu masinuta lui. Cum a fost? De multe ori pe panta nu mai curgea apa, ci venea direct noroi gen avalansa si de sus din cer dadea intruna ploaie de zici ca eram in cea mai toamna dintre toamne. Evident ca asta nu i-a oprit pe concurenti si eu cel putin nu am vazut picnic, poate a fost o figura de stil, pentru ca toata lumea a luptat la maxim si doar fierul rupt a oprit cursa unora dintre noi. Si da, ordinea de start a fost: - pentru cei care au punctat in campionatul de anul trecut, au fost primii si s-a luat ordinea din campionatul de anul trecut (de ex. A. Museteanu primul, Adi Kamicaze al doilea, etc. la Open) - apoi toti ceilalti in ordinea in care am ajuns la Gura Humorului si ne-am inscris acolo. Dar in fine, nu trebuie sa detaliez aceste lucruri, care cred ca sunt normale si se practica in orice etapa. KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Bucovina 2010 online Dupa cum se relateaza si vazand pozele care au aparut de la "cursa vitejeasca" se pare ca ostasii nostrii vor prinde experienta intr`o etapa cat altii in 3 :banana :br Succes tuturor pe mai departe si sa le tina fieru` :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 (editat) Re: Bucovina 2010 online Ce kil pe varza (vorba cuiva) ... , n-a pus nimeni poze ceva mai relevante ? ? Stau in stress, nu vad nimic si mare lucru nu stiu.... Editat Mai 22, 2010 de cristi 1 completare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Bucovina 2010 online Miron Sorin ...poti sa-ti faci un baner pe masina "gura bate curu" ...stiti voi de ce! :uameni Am auzit de ce ati plecat ultimii ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Bucovina 2010 online Bfta multa si in traseul de azi!:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kaesar Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Bucovina 2010 online Tocmai mi-au trecut pe la poarta ATV-urile :banana! Le urez bafta tuturor:br pt ca au nevoie (prietenii stiu de ce:ha:) desi ploaia s-a oprit! Vitara 1.6 8v `92 / 2 usi Skoda Octavia II 2.0 TDI 140CP :y Opel Agila 1.2 16v(nebune) 2002 - (Bestia nevestei) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Bucovina 2010 online Azi la 12 in parcarea hotelului.....ABANDON?!! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Bucovina 2010 online foto....ploua non stop de 72 ore ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Bucovina 2010 online Imi pare rau sa vad atitea abandonuri... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 (editat) Re: Bucovina 2010 online Miron Sorin ...poti sa-ti faci un baner pe masina "gura bate curu" ...stiti voi de ce! :uameni Am auzit de ce ati plecat ultimii ... :wink: Ioane, gurule, la cat venin ai in tine... Ti-au explicat 3 oameni, pana acum, care a fost criteriul de plecare in prima zi. Ce ai "auzit" tu din spatele tastaturii despre ce se intampla in Campionat este irelevant, dar "gura bate curu" tocmai ti s-a transformat in "gura bate guru"! Dupa prima zi in care noi am plecat a 37-a masina, la final ajunsesem pe locul 14. Iar dupa tura de azi....:grin: iti zic maine ca sa dai telefoane si "sa auzi" ce am facut. Traseele au fost super frumoase, medii ca dificultate in ambele zile. Foarte buna organizarea in teren. Va zic mai multe cand revin in spatele tastaturii. A...uite Ioane ce facem noi in concursuri: Editat Mai 22, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Bucovina 2010 online :srce necaz are umbra , sper ca n-a abandonat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Bucovina 2010 online Asteptam vesti si fotografii!:tk Spalatorii non stop aveti destule :grin: ? Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 (editat) Re: Bucovina 2010 online @Petrica cel Mare :2dr In timp ce tu eroule necunoscut te jertfeai in campionat ptr glorie eu stateam ca un adevarat bulibasa pe fotoliu cu 3 perne de puf sub cur sa nu racesc in fata televizorului cu o sticla de vin al dracu de bun si foarte vechi sarbatorind (o sa vezi in zilele urmatoare ce) si varsand din cand in cand un strop pe jos din greseala nu intentionat sa stii :"Asta-i ptr Petrica!" :ha: Bah, esti prea injectat si nu vezi esenta si de unde vine veninul! Nu exista nici o competitie intre noi. Poate doar in capul tau plin de tot felul de scenarii si supozitii...Nu este obligatoriu sa fac si eu ce faci tu sau viceversa. Faptul ca am primit informatii legate de voi sau de altii (ptr ca ieri ma interesa si soarta voastra) si am vrut sa le pun pe forum (o mare parte din ele am constatat ca sunt foarte adevarate) vad ca ti-a lezat corazonu ...Nu-i nimic ...Ti-am zis ca o sa ma simti acolo la start ... Nu m-ai simtit? :ha: Editat Mai 22, 2010 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Bucovina 2010 online E bine ca va SIMTETZI bine.........:2dr @petre....ai prins nea miron ceva? :h5 BAFTA tuturor la Bucovina !!!! Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Bucovina 2010 online De ce nu va scrieti pe mess?:tk Si sa avem informatii si fotografii de la spectacolul cu masini din Bucovina? Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Bucovina 2010 online Imi cer scuze atat in numele meu cat si in numele lui, in fata tuturor ptr reactia virulenta. M-a luat valul, nu trebuia sa ma pun la mintea lui. Da, asteptam poze. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Bucovina 2010 online Apropos de poze si de filmulete, Sorin s-a angajat la ISU"Bucovina"? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Bucovina 2010 online Costi Cernescu: Deian era pe lista cu 'Proba Neparcursa', nu cu "Timp Maxim". De altfel, in ziua 1 doar 2 masini au terminat traseul de extrem: Costel Casuneanu si Bogdan Oprea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 (editat) Re: Bucovina 2010 online Ioane in numele meu sa nu dai nici de pomana, daramite sa-ti ceri scuze. Pentru cei avizi de informatii, mai am un film. Ca deh, eu am timp de toate in concursuri:ha: Pentru ca in concurs orice este fair play este admis, la trolierea de mai sus worldscape a "iesit invingator" desi noi l-am extras din....vedeti in link P.S. La Bucovina Worldscape a fost un companion excelent in teren si un coleg desavarsit Editat Mai 22, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Bucovina 2010 online Stie cineva ceva de @horatiu si copilotu lui @gaganu ?!?!......@gpscu?.....in ce stare se afla ?!? Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate