Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bucovina 2010 - online !

Postări Recomandate

Re: Bucovina 2010 online

gaganule, ma bucur sa vad ca ai luat taurul de coarne si ai povestit, fain, cum a fost prima experienta a zdrentelor intr-o etapa de campionat!:h5pentru toti a fost greu si...de aceea si mergem, indiferent de rezultate, si... este evident ca nu se poate spune ca este vorba de un safari in izmene!:grin: sa va fie de bine, sa ne vedem sanatosi la start...si...sa ne asteptati la finish! :x(...da', cu traseul complet parcurs!)

Ne vedem la targu mures:h5speram sa nu mai avem neplaceri ,referitor la taur ,am cam fost ocupat cu men festul :2dr

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 154
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Domnul Semaca e un domn... Ii multumesc pentru asta! Sper sa avem ocazia sa ne mai intalnim in teren, pentru ca mi-a facut sincer placere...

Si in incheiere, ca sa parafrazez o reclama celebra...

"Jantele de ARO iti dau aaaaaariiiiipiiiiii". :grin:

Link spre comentariu

Laure, daca nu ma-nseala memoria....nu cumva in acelasi copac in care a lovit Museteanu de si-a rupt masina in doua, Suzukerul s-a rasturnat....tu ai DEJANTAT? Sau nu-mi aduc eu bine aminte? Si tu ai lovit copacul la fel ca toti ceilalti si ai avut stricaciuni! Deci....de unde atat emfaza?

P.S. Nelule nu te lua dupa "uimirea" contrafacuta a lui worldscape. Nu aveai cum sa te asiguri pt ca nu mai putea opri masina odata intrat pe trasa pantei. Pur si simplu doar acumulai viteza. Daca incercai sa opresti masina, te-ai fi rasturnat foarte grav si pana jos nici nu aveai vreo 200 de metri de rostogolit!

@Petre... cu adaugirile de rigoare, NU am dejantat, nici macar nu prea aveam cum din cauza BeadLock-urilor, dar l-am lovit fara vre-un damage adus masinii, doar o indoitura la janta care a fost remediata la vulcanizare. De asigurat nu am asigurat-o deoarece la inceputul pantei cand am vazut ca o sa ne ducem am incercat sa o "sterg" cu bara fata de vreo 2 copaci ca sa o mai franeze, ceea ce partial am reusit, asa ca impactul a fost minor.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Am primit niste poze de la cineva care a batut drumul pina la Gura Humorului sa le faca si sa fie alaturi de noi dar care nu vrea sa scrie nimic ca nu are inca un 4x4...ce oameni...

Poze de la Bucovina:

http://picasaweb.google.com/4x4horse/Bucovina?authkey=Gv1sRgCLfR36zyg7nD7AE#

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

da' niste poze de la organizatori , de la dnu cu 'falusu' cosmic ' nu vede si ochiu' nostru ?

Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak

Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo

T44

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare