cobrra Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 (editat) duminica 23 05 2010 se pleaca intr-o ,,mica,, aventura prin noroaie si ceva ravene prin zona valenii de munte drajna . ca si loc de intalnire acelasi pentru toata lumea. ROMPETROL -BLEJOI-PH ora 8.30 --9.00. de baut si pentru gratare ,fiecare dupa posibilitati :2dr traseul ca si dificultate avand in vedere conditiile meteo mediu spre greu:h5 gasca din ploiesti va ureaza un calduros si sincer la multi ani!!!! sarbatoritilor.... constantin si elena:2dr va multumim si daca sunt doritori asteptam:h5 Editat Mai 21, 2010 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 (editat) Re: Noroiala prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani. PREZENT! Nu uita ca in acest traseu sunt si eu si pe masina am FURSECURI!!!! SA FACETI PROVIZII DE TROLII ! ce facem daca ploua? (cu gratarele) ca de mers nu se discuta! Am unul pe butelie original de trei persoane Dca nu ploua adi banu sa ia tzambalu' Editat Mai 21, 2010 de davema p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani. Sa vad ce facem cu traseul de sambata daca se hotarasc baietii daca mai ramanem sau nu.... Presimt ca...... nevermind.... . Mai vb. O Seara Buna va doresc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani. Si eu PREZENT! Faza e ca duminica la ora 18.00 trebuie sa ajung in Pitesti. E posibil sa nu raman pana la final ( din nou :ooo ). Daca nu e potop duminica cum se anunta la meteo ( http://weather.yahoo.com/romania/prahova/ploie%C5%9Fti-877873/;_ylt=Aj1NNI4aDpP5dy.CZZ_PiA2LYDIB?unit=c ) ramane la ora si locul stabilit! :banana :2dr :banana Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 21, 2010 Autor Partajează Postat Mai 21, 2010 (editat) Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani. se merge in absolut orice conditii meteo:tk ideea este doar ca se fac devieri de la traseu:h5 in ceea ce priveste gratarul gasim copaci suficienti de grosi sub care sa ne adapostim:2dr vreme buna Editat Mai 22, 2010 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani. foarte interesant.. cu vreamea de afara .. unde e benzinaria asta ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani. foarte interesant.. cu vreamea de afara .. unde e benzinaria asta ? Este posibil sa mergem mai multi din capitala . Propun intalnirea la „Mec„ Otopeni in jur de ora 07 ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani. ROMPETROL BLEJOI - locatie iesirea din Ploiesti spre Valeni/Cheia... -sau la intrare in Ploiesti la LukOil se face dreapta pe centura se merge drept pe centura pana se ajunge la acest Rompetrol care se afla la intersectia centurii Ploiestiului cu drumul din Ploiesti spre Cheia. sau se face stanga pe centura (2 benzi pe sens) se ajunge la Intrarea spre Ploiesti(cea de langa Carrefour) se face dreapta spre Carrefour pe ultima intrare pana'n LukOil, se ajunge in sensul giratoriu din fata Carrefour, se face dreapta spre Ploiesti apoi dupa 200 m stanga pana in benzinaria Mol si se tine drumul drept pana la Rompetrolul cu pricina sper sa reusesc sa ajung si eu:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani. deci....PREZENT! Vin si eu! 8.30 sunt acolo:h5 Ca sa iesim la inventar as propune asa: 1 Cobrra 2 Davema 3 Nessum 4 Mugur Iacob 5 6 7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani. salut baietii.vin si eu dar copilot al lui cobrra Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 22, 2010 Autor Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani. :2drsa nu uitati de gratare si ce punem pe ele>>>>>>> nu de alta dar ne apuca si foamea:ha::ha::ha: de la atata tras impins si innotat prin noroi:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani. distractie maxima si noroi mult!!!!!!!!!!!!:cl:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 22, 2010 Autor Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani. noroi?????? este :)))) sa fim noi in stare sa trecem prin el:ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani. Daca sunt amatori pentru acesta iesire din Bucuresti , la 7.30 plec din `Mec `Otopeni !:h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani. la 7:30 sunt si eu la mac otopeni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani. Prezent si eu :banana.Azi am fost prin zona Maneciu-Cheia. Am luat toate forestierele la rand,dar dupa 6-7km se infundau toate.Am mai eliberat drumu de cate un copac, un blovan... Oricum a fost misto ca am facut 120km numa off plus 90 sosea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani. bravo eko1 nu puteai sa dai un semn? eram de indata cu voi ! nu are nimic recuperam! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani. bravo eko1 nu puteai sa dai un semn? eram de indata cu voi ! nu are nimic recuperam! Scuza-ma! Dar mi-a zis tata ca azi ai treaba ,sarbatoresti nu stiu ce... si am zis sa nu te deranjez. :D . Lasa ca ne vedem maine la inamoleala:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 22, 2010 Autor Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani. sa nu uitati de sufe si alte acareturi pentru recuperari:ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani. bravo baieti!!!!!!!!!!!!!!:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani. din motive obiective nu pot veni we asta dar sper we viitor, poate pina atunci imi iau si un rand de gume mt/simex http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 (editat) Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani. sa nu uitati de sufe si alte acareturi pentru recuperari:ha: ceva de genu ? :)) azi am facut curatenie pe drum! Editat Mai 24, 2010 de Miron Sorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani. ok. nu-i problema. traseele cu eko au fost super ok. d-nu brutaru ne te mananca talpa? p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 22, 2010 Autor Partajează Postat Mai 22, 2010 (editat) Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani. eu ma bag la somn. ....:wink: va astept maine la locul stabilit :tk ,,fortzza inter,,,:x capioana:tk apropo sa nu uitati aparatele foto:))) nu de alta dar pacat de noroi:ha: Editat Mai 22, 2010 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani. eu voi incerca citeva ore o noroiala miine in zona corbeanca/paradisul verde-peris, poate gasesc o cale offroad intre ele....ceva sugestii/sfaturi sunt binevenite http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate