Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani.

cobrra

Postări Recomandate

• Răspunsuri 94
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani.

Multumesc de invitatie si sper ca data viitoare sa stau pana la sfarsit. Mi-a facut placere sa merg alaturi de voi.

Super tari pozele si filmele.

''Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana de ajutor''

------------------------

Toyota Hilux 2001 2.4TD

Honda Accord 2007 2.4 AT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Noroiala duminica 23.05.2010 prin zona PH valenii de munte, drajna ,batrani.

Salutare,

Intradevar o iesire de exceptie cu oameni minunati! Echipa a fact totul si asa cum bine stiti camaraderia este un alt lucru care face acest hobby asa de frumos!

Sincer ma asteptam sa vad ceva anume ....in acest opic dar .....in fine vreau sa felicit public pe Cobrra si pe partenerul lui (imi scapa numele scuze..) care si-au lasat prietenii,mancarea,gratarul iubita...pentru a ajuta niste colegi care au decis la un moment dat sa se desparta de grup si faca off-road singuri....si din nefericire inevitabilul s-a produs...au ramas impotmoliti....destul de rau

FELICITARI! pentru ca stiti sa fiti oameni!

Hai gata ca v-o luati in cap!

O iesire deosebita cu oameni deosebiti! Traseul superb si partea 1 si partea 2 - mai ales coborarea aceea pe noroi de la final....de exceptie

si ceva poza mai peisagistice deoarece Eko a cam prins toate momentele importante

Apropo, daca nu stiati...Daihatsu vine la Davema si Davema vine de la Dan salvatorul de Suzuki!:2dr:h5

Link spre comentariu

am stat si m-am tot gandit la ceea ce a fost si mai ales cum a fost aceasta iesire care totusi s-a infiripat pe ultimele ,,clipe,, si sa nu uitam fara mare ,,pregateala,,

in primul rand tin sa multumesc ,,TUTUROR,, pentru participare la ceea ce am vrut sa fie o mica prieteneasca care s-a dovedit in mare parte a traseului o ,,mare camadereasca,, actiune.

apropo ca stiu sunt cativa ochi atintiti asupra acestei iesiri sunt bine veniti si la urmatoare:tk chiar daca lasam totul pentru a face un ,,bine,, cu tot cu ceea ce implica....ma refer si la ,,stricaciuni,, care sunt inevitabile aceste zone. cei de la cupa ORR-VALENII DE MUNTE de anul trecut cunosc senzatiile si ce inseamna ,,noroiul in zona respectiva,,

cum in astfel de reuniuni rautatile nu-si au locul si mai ales in ,,gasca 4x4 ploiesti,, anuntam ca intotdeauna cu cine vom pleca cu ei ne si vom intoarce fie ca sunt prietenosi sau mai putin prietenosi:h5

sa revenim cu o descriere a traseului. intrarea propiu zisa a fost facuta prin localitatea Predealul sarai cu iesire spre vale mierlii. ca si dificultate usor spre mediu dar numai cand lipseste noroiul:ha: ce sa mai lungim se vede foarte bine din pozele postate mai sus si sigur din cele ce vor urma.

inca o data MULTUMESC TOTOROR !!!! pentru aceasta iesire:tk:tk

Link spre comentariu

Imi pare rau ca nu am putut sa vin. :2dr

FELICITARI tuturor pt. iesire! :cl :br :br

Cred ca ar fi bine sa fie nominalizati "vitejii" ca sa stim cu cine ne insotim (evitam) in teren pe viitor!

Eu stiu ca plecam impreuna si ne intoarcem teferi impreuna iar fiecare se bazeaza pe colegul sau de drumetie!

Gresesc? :old

:tk

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

sa revenim la poze:wink:

Vedeti in aceasta poza ultima din aceasta postare cum superputernicul Jimny supra numit si TAZ il trage pe maestrul Cobrra......:ha:

Eeeeee....bine ok poate fi si invers....bine hai recunosc...ma tragea pe la spate...scuze ..in spate...

Cu ochii dupa Daihatsu lui Davema am reusit sa pun grupurile pe 2 pietre...cam de cascadorii rasului....dar dadeam din "picioare" degeaba ...Cobrra ca de obicei in apropiere si pe faza m-a tras in spate...i-a placut ca asa m-am dat si eu jos de pe bolovani....

Thanks again:h5

Link spre comentariu

Felicitari pt iesire baieti :x

Respecte pt spiritul de echipa pe care il "posedati" :br Hai la mai mare si mai multe :ypu

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

BRAVO EKO!

vad ca tot ce are roti la tine tre' sa stea la conservat i noroi!!!:y

Apropos :

CUM AI REUSIT SA O MURDARESTI DACA ERAI PRIN AER????:uameni

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Pozele cu noroiul sunt de acum 2 sapt :D cand am fost prin Valeni sa ne dam :D cele cu sariturile sunt de cateva zile :P

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare