grasuxxl Postat Iunie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: in muntii vrancei continuarea... - o miere delicioasa, luata direct din stup [ATTACH]78598[/ATTACH] - casa babei Vrancioaia, iar langa (nu se vede in foto) monumentul in cinstea lui Stefan cel Mare [ATTACH]78599[/ATTACH] - noi pe urmele lui Stefan... ( am descoperit o piatra de care s- a impidicat Stefan...:ha: ) [ATTACH]78600[/ATTACH] - muntii ce ne asteapta sa-i descoperim, cu ganduri pasnice, nu ca altii... [ATTACH]78601[/ATTACH] - aici se inregistreaza cutremurele pe care le resimtiti cu totii - "Observatorul seismologic din Vrancioaia" [ATTACH]78602[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: in muntii vrancei Vin si eu cu ceva poze de la 'ieseala' de ieri. A fost o reusita, am vazut locuri superbe,pline de legenda si istorie, am bagat masinutele prin noroaie... am sarbatorit ziua de joi in jurul unui gratar de neuitat, cu pastrama de Nereju, cascaval de Tulnici...tuica de plai Vrancean.. stim noi de care:grin:.. Intr-o poza apare biserica Sf. Nicolae din Vrancioaia - monument istoric din sec XVIII. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: in muntii vrancei Bravo baieti! Felicitari. Poate data viitoare voi fi si eu cu voi! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: in muntii vrancei De data asta v-am aratat observatorul seismologic,locul unde se masoara cutremurele,data viitoare vom merge la la focul viu ”casa de comenzi pentru cutremure” asa ca fiti cuminti ca de nu, dau comanda de un cutremur:ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Iunie 12, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2010 Re: in muntii vrancei prietenii stiu de ce... [ATTACH]79649[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Iunie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: in muntii vrancei am iesit iar... a fost bine, desi suntem dezorganizati... [ATTACH]79694[/ATTACH] [ATTACH]79695[/ATTACH] [ATTACH]79696[/ATTACH] [ATTACH]79697[/ATTACH] [ATTACH]79698[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: in muntii vrancei De data asta traseul a fost undeva in zona Paltin. Timpul nu ne-a permis sa 'exploram' o zona mai mare, tocmai din acest motiv vom mai face iesiri aici... Dupa cum se poate vedea, am cam facut un obicei (bun, zic eu) de a iesi in fiecare sambata.. La ce caldura a fost, nu credeam k o sa mai gasim ceva noroi (k sa fac proba la noile mele cauciucuri), dar a fost din belsug..:grin: Sufele au fost de un real folos, pt unii:ha::ha: Pun si o harta cu zona de aici; pe viitor o sa mergem spre vf. Pietrosul, lacul Negru... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: in muntii vrancei alte poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Iunie 14, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: in muntii vrancei Pentru data viitoare propun unul dintre urmatoarele trasee:( punct de plecare comun Valea Sarii- intersectia cu drumul spre Nereju) 1.Valea Sarii - Naruja - Nistoresti - ( posibilitatea de a vizita schitul Valea Neagra - cu echipament decent) - continuare spre izvoarele Narujii ... pana unde ne vor ajuta masinile...:ha: 2. Valea Sarii - Naruja - Nereju - Lacul Negru - Izvoarele Zabalei... deasemenea pana unde ne ajuta aceleasi masini, funii si colegi.:grin: :oldnecesar: - ceva hrana, ceva de baut non alcoolic ( tuica o dau eu:x) - masinile : cauciucuri mt daca are cineva si troliu nu strica, noi inca nu avem:al - durata expeditiei ( teoretic, la plecare) intre 7 si 10 ore ( inclus si popasul de gratar) - ziua si ora...? voi cand vreti si puteti? - traseele sunt de dificultate medie - teoretic traseul spre izv Narujii ar fi mai usor decat cel spre izv Zabalei, teoretic... Atasez si harta... cu rosu sunt marcate cele doua trasee propuse de mine, iar cu negru traseul facut sambata care a trecut ( foto mai sus) [ATTACH]79772[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: in muntii vrancei Salutare cind se propune urmatoarea iesire ??? Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: in muntii vrancei In urma discutiilor purtate cu Grasu XXL si Rechinu, am ales k zi de 'ieseala' vinerea... Locul de intalnire este la Valea Sarii, la intersectia cu drumul spre Nereju, in jur de ora 14.. Daca ne razgandim in privinta zilei sau a orei, o sa dam de stire aici pe :cl Cine vrea sa ni se alature sau sa afle mai multe detalii ar trebui sa dea un telefon... Nr meu este 0761402480 (Alex). Traseul va fi unul dintre cele doua de mai sus, in functie de timp, nr si echiparea masinilor, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Iunie 14, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: in muntii vrancei s-ar putea sa ploua in noaptea asta...:banana:banana:banana:jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 Re: in muntii vrancei Salutari cind propuneti iesirea ?? Ne luati si pe noi ...? :ooo Aurel Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: in muntii vrancei Cu mare drag, sunteti bineveniti! Iti trimit pe pm nr meu de telefon si discutam toate detaliile.Ideea e ca vineri in jur de panz sa fiti in Focsani iar de aici plecam impreuna LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: in muntii vrancei Salutare oameni buni. Aveti si voi niste track-uri cu ruta parcursa sau poate alte rute din Vrancei? Nu de alta dar ne bate gandu sa vizitam frumusetile voastre la un moment dat. :2dr Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: in muntii vrancei Dragii nostri, eu personal nu prea ma pricep la butoane, dar promit ca daca va bate gandul sa veniti in zona va vom fi ghizi de nadejde, ca de asta batem muntii in lung si-n lat in fiecare saptamana. Deja sunt cateva trasee foarte misto care merita facutea, acum tre sa va hotarati cat timp aveti la dispozitie si functie de asta hotaram impreuna.O sa vb si cu baietii,ei au ceva harti si vedem cum ti le trimitem LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: in muntii vrancei Dragii nostri, eu personal nu prea ma pricep la butoane, dar promit ca daca va bate gandul sa veniti in zona va vom fi ghizi de nadejde, ca de asta batem muntii in lung si-n lat in fiecare saptamana. Deja sunt cateva trasee foarte misto care merita facutea, acum tre sa va hotarati cat timp aveti la dispozitie si functie de asta hotaram impreuna.O sa vb si cu baietii,ei au ceva harti si vedem cum ti le trimitem excelent! merci mult :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Iunie 16, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: in muntii vrancei pt iesirea aceasta voi lua si drujba la mine... de decor...:ha::dr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: in muntii vrancei Daca o aveai la tine altfel ar fi stat lucrurile, asa ca las-o in masina langa șufa sa nu ne mai incurcam de un copac cazut ca m\apuca pandaliile cand tre sa ma intorc:grin: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolf Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: in muntii vrancei Pentru data viitoare propun unul dintre urmatoarele trasee:( punct de plecare comun Valea Sarii- intersectia cu drumul spre Nereju) 1.Valea Sarii - Naruja - Nistoresti - ( posibilitatea de a vizita schitul Valea Neagra - cu echipament decent) - continuare spre izvoarele Narujii ... pana unde ne vor ajuta masinile...:ha: 2. Valea Sarii - Naruja - Nereju - Lacul Negru - Izvoarele Zabalei... deasemenea pana unde ne ajuta aceleasi masini, funii si colegi.:grin: :oldnecesar: - ceva hrana, ceva de baut non alcoolic ( tuica o dau eu:x) - masinile : cauciucuri mt daca are cineva si troliu nu strica, noi inca nu avem:al - durata expeditiei ( teoretic, la plecare) intre 7 si 10 ore ( inclus si popasul de gratar) - ziua si ora...? voi cand vreti si puteti? - traseele sunt de dificultate medie - teoretic traseul spre izv Narujii ar fi mai usor decat cel spre izv Zabalei, teoretic... Atasez si harta... cu rosu sunt marcate cele doua trasee propuse de mine, iar cu negru traseul facut sambata care a trecut ( foto mai sus) [ATTACH]79772[/ATTACH] Traseul 1 poate fi prelungit pana la Comandau in Jud. Covasna. In 2007 cand am facut o parte din Cheile Narujei, cu pasul, un localnic din zona mi-a spus ca drumul respectiv duce pana la Comandau. De altfel, informatia am gasit-o si pe forum. Un patrolist, Paragusul daca nu ma insel, a facut traseul cu un Terrano la vremea respectiva. Atat cat am vazut eu, zona este superba, si cu un 4X4 se poate face lejer. Pe atunci am intalnit si vestitele peridoace care scoteau lemne din zona respectiva. Eu am facut traseul pana la un canton pentru ca pana acolo ne-au ajutat picioarele si ne-a tinut burta. La un punct traseul se bifurca si un drum o ia la stanga. Am incercat sa-mi dau seama pe harta unde ar putea ajunge si cred ca undeva spre valea Zabalei. Cred ca merita sa incercati. Succesuri :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Iunie 16, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: in muntii vrancei Buna seara copii. Aici e ora 23,45 si ploua , ploua, ploua... Mesajul meu nu are ca scop prezentare starii vremii ci sa va anunte de ceea ce va asteapta vineri: noroi, noroi, noroi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Re: in muntii vrancei Hai cu ploaia! Sa fie bucurie, veselie si noroi!:banana LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Re: in muntii vrancei Wolf vi cu noi vineri? LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolf Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Re: in muntii vrancei Wolf vi cu noi vineri? :tk pentru invitatie, dar din pacate nu pot veni. Mi-ar placea enorm sa particip la o ieseala de asta. In primul rand programul meu este de bugetar pana la ora 15.30 - 16.00 si in aldoilea rand vineri trebuie sa-mi duc Zafira la service. Oricum inca o data iti multumesc si sper sa pot onora odata invitatia ta, dar asta undeva prin iulie. In rest va doresc multe noroaie si sa aveti parte numai de drumuri forestiere si accidentate sub rotile acareturilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: in muntii vrancei Hai baietii, a inceput numaratoarea inversa, mai sunt 4 ore si ne apucam de treaba:ypu.Cu multa placere Wolf, cand poti sa mergi da un semn LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate