Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

in muntii vrancei

grasuxxl

Postări Recomandate

Re: in muntii vrancei

Imi pare rau ca nu am putut sa ma intalnesc cu voi, la ora cand ati ajuns voi in zona eu tot nu aveam semnal. Am reusit sa ma intalnesc cu atar in lepsa pe la ora 17.00, si am facut o tura mica in zona. Vineri noaptea am reusit sa stric electromotorul din cauza unei incursiuni in rau:x.... si zilele urmatoare mi-am tras un electromotor gravitational.

Editat de yknot
4x4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 575
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Si mie imi pare rau ca nu ne-am putut vedea, dar poate cu alta ocazie. Eu am ajuns mai tarziu, deja i-am tinut pe baieti, iar cand am iesit din padure deja se facuse intuneric si ma grabeam sa ajung la Poiana Sarata unde ma astepta Doctoru cu rulota. Dar asta e, poate data viitoare. Sper ca va-ti distrat, vad ca Sorin iar si-a folosit troliul.:grin:

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Nu am apucat sa-l folosesc ca incepuse ploaia si ne-am intors, dar eram pregatit.:grin:

Am incercat sa ma bag iar pe rampa aia unde m-am intepenit data trecuta. Pe ploaie insa e imposibil de urcat pe acolo printre siroaiele de apa si pe piatra aia uda. Cel putin nu cu masina si anvelopele alea.:wink:

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Saptamana aceasta nu va bazati pe mine, fac o pauza, iar de duminica voi fi la Buzau la REA. Daca va „mananca „ va astept acolo: Duminica in piata din centru, apoi la Maracineni, dupa pod pe dreapta unde a fost si anul trecut,iar de luni pana sambata pe malul lacului Mocearu, localitatea Plaiul Nucului. Sigur v-a fi o chestie super tare asa ca daca gasiti vreo bresa va astept acolo. Se poate sta si peste noapte daca vreti sa veniti la cort. Mai multe detalii pe site-ul oficial, am inteles ca e vorba si de ceva surprize:banana

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Dupa multa truda am reusit sa grupez cateva filmari care mi s-au parut mai frumoase.Filmari au fost multe dar am cautat ceva legat de off-road cu treceri prin apa,mult noroi ,trolieri cucrocodilul american al lui atar.Ca de obicei cele mai interesante momente nu sunt surprinse,ba nu mai are camera baterie ,ba este plina,ba am uitat-o acasa.Lucrez si la partea 2 .

Am revenit si cu filmuletul 2.

Editat de Miron Sorin

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Din postura de baiat de mingi , dau cele mai calde felicitari baietilor cu masini mici si doamne cu mult curaj . Pe Atar il felicit pentru alegerea modelului de troliu , iar lui Dulceanu si lui Doctoru' le string mina prieteneste si nu le zic de nici o felicitare ca ei au mers ca in parcare , pe oriunde a vrut volanu' lor .Desi imi dau seama de puterea gindului , ca lui Doctoru' nu functiona blocantul , si a inteles asta dupa ce s-a treminat toata tevatura (fiind bazat ca l-a cuplat...) iar Dulceanu nu are blocant pe spate . Nici pe fata . Nici pe frina de mina ....

Si acum , dupa ce s-au mai risipit aburii de fasole , va aduc aminte ca hiliftul meu era in masina lui Ion si toate neamurile de lift-mate si alte mansete , puteam sa ridicam samuraiul de pe copacul din drum , cel care i-a facut probleme si vitarei .

Poate data viitoare ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

multumim boierule,

Da'... fasolea..... cu fasolea sau cu gratarul sub prelata nu aveti??? :ha: :ha:

A fost frumoasa iesirea, trebuie neaparat sa o repetam, n-ar fi rau sa facem si o nocturna...:grin:.

Cos, te-ai apucat de portbagaj?

Link spre comentariu

M-am apucat...de cap , si-l tin bine ...viata asta UNEORI E AIUREA DE TOT...

Dar te rezolv cu orice ai nevoie .Sigur ai zis portbagaj ? Ultima data vorbisem de bara si altele . Da' si vinu' o fo' bun...

Cele mai bune momente sint de obicei pierdute de aparate foto si alte cutiute . Insa ramin in fundul mintii ca sa tii minte sa mai vrei inca o data . Asa e la mine ...De asta n-am facut absolut nici o poza - in milionul de lucruri din locomotiva am si unul sau doua aparate de unica folosinta ....

Editat de cos

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Abia ieri m-am intors dupa o saptamana plina de noroie si off road. Vad ca au aparut si filmuletele care sunt tare misto.Cabrio si Grasul xxl prfitind de faptul ca nu pot pleca de la REA, au umblat brambura prin muntii Buzaului si inca nu au pus nici o fotografie. Sa va fie rusine:grin:

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Plecam in concediu...cu masinile...pe dealuri/munti...!

Nu stim exact unde, dar stim cand: marti, 10.08.2010, din Galati, pentru vreo 4-5 zile, prin muntii patriei...

V-am informat pentru ca asteptam sa va alaturati noua...! :wink:

Pana acum suntem 4 masini: @Cos, Ion, Jorj si io..!

Link spre comentariu

Stimate coleg:grin:,eu am sunat dar domnia matale erai la ”fabrica si prestai”. Ca sa nu-ti fac sange rau si sa distrug armonia in familie:ha: am lasat-o moarta. De apreciat e faptul ca m-am gandit la tine, iar la iesirea din acest weekend ai fost inimile noastre:ha::ha::ha: Asta a fost rasplata ca ai sters-o la mare fara noi:grin:

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

:uameni:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Stiu ca rabdarea nu e atuul meu de cele mai multe ori, dar.....voi avea rabdare....

:oldLa mare ai fost invitat,dar....nu ni s-a potrivit programul

:brAti plecat cu 2 ore mai devreme ca sa nu pot merge si eu:dr3

:cr1:cr1:cr1

PENTRU BAIETII DIN GALATI: saptamana aceea sunt cam ocupat, dar daca sunteti prin zona nu voi rata sansa de a fi o zi macar alturi de voi, asa ca atunci cand stiti traseul aproximativ, dati va rog de stire

Editat de Miron Sorin
Link spre comentariu

Lasa nu fi suparat, n-ai pierdut nimic.Am incercat sa ajungem pe Lacauti dar nu ne-a iesit. A fost un drum forestier pe care ne-au sarit ficatii, iar in afara de zmeura care era la discretie ( o culegeam din masina atat de mari erau tufele) n-am facut nimic interesant. Pe la 14,30 s-a spart gasca. Eu am plecat hotarat sa mananc o pizza la Onesti, iar pe Ojdula Doctoru mi_a aratat o scurtatura. De aici a inceput distractia, adica am mers pe traseul de open pana in golul alpin apoi am intrat prin padure unde pe o coborare plina de noroi ne-a prins potopul. Se facuse intuneric de am aprins farurile si turna cu galeata. Venea apa de sus iar toate sleaurile se umplusera cu apa. Cu mult noroc si maiestrie :ha:am reusit sa coboram, unde surpriza; vreo cateva treceri prin niste paraie care fireste s-au unflat si din nou emotii. Cu apa pana la capota la Mitu lu doctoru si fireste la parbriz la samurai ud leoarca de am coborat sa ma spal imbracat( aveam niste bucati de noroi receptionate in cap de la cuciucurile lu doctoru cu cateva ore inainte de cand il tragea pe Alex care a gasit el un loc unde sa se infiga) am reusit sa ajungem la Poiana sarata si de acolo la Onesti. De intors nu s-a mai pus problema asa ca am ramas la Onesti abia azi dimineata am ajuns acasa. A fost prea mult si ptr mine, iar daca nu ma imbraca doctoru cu hainele lui si nu-mi oferea gazduire nu stiu ce m-as fi facut

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

In primul rand imi pare rau ca nu m-am trezit sa-mi iau "la revedere", dar eram lemn de oboseala, ca si acum dealtfel.

Mai multi mi-au zis: Doctore, ia-ti si tu un snorkel... dar eu nimic, BATMAN.. BATMAN. Cand mi-a disparut capota sub apa cred ca am scapat ceva :ha:

Apoi a fost un act de nebunie sa stam sus pe golul alpin cand afara fulgera si traznea. Am zis sa o stergem de acolo pana nu ne curenteaza si am zis catre rechinu:

-De aici tot inainte este Standardul si daca coboram la stg in padure intram in Open. Nu-i asa ca facem stanga?? Dar el avea pregatit raspunsul inainte de intrebare...:grin:, rechin mic ce esti.....

Si daca aveam tigari, aveam benzina, aveam mancare... am inceput balul.

De abia am reusit sa sun la nevasta, fara semnal si baterie si am inceput sa urlu: "ia un pix si scrie: copac uscat in directia N-W, borna km sus pe gol alpin, coborare 50m cu brad in dreapta cu CP albastru... SCRIE MAI REPEDE :ha:..... km 31 din RB... Ea m-a intrerupt "Ce ai, mai nebunule??" "Nimic, nimic... dar daca nu ajung in 3 ore, suna baietii ca stiu ei..:ha: Si s-a intrerupt.

A fost de nedescris, un final perfect pt un w-e perfect. Mai lipsea o viitura, ca in rest au fost de toate.

Rechinu, la noi o sa fiti intotdeauna bineveniti sau " Mi casa es tu casa" cum ar spune unul din aia 60 pe care i-am depasit ieri in curbele alea :ha:

Poze n-avem ca nu era momentul, era noapte si ploua. trebuie repetata neaparat treaba asta :y

Zii lui doamna ca de data asta si-a uitat tigarile...:ha:

Link spre comentariu

Amundoi sinteti niste nebuni . Amundoi frumosi , dar cumva nebuni in nebuneala vietii .Nici nu vreau sa-mi dau seama cum a fost in Samurica, cu natura peste cap . Si nici in locomotiva care face cu ochiu' , ca eu sint de parere ca doctoru' are cruise controlul setat pe 6,6 .

De mii de ture pe minut...

Link spre comentariu

Doctore, merci de ospitalitate! Cat despre nebunie, nu mi s-a reprosat niciodata ca as fi sanatos:ha: Daca-i bal, bal sa fie!:banana Am fost la limita dar deja luasem in calcul variata de a ramane in padure si intre noi fie vorba e o chestiune de timp, pana o sa se intample:grin:. La cat de ”sanatosi„ suntem tot o luam, dar nu poti sa mananci usturoi fara sa-ti miroase gura. Asa-i in viata!:ha: si-mi place a dracu de tare

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Weekend-urile astea ne-am luat pauza la iesiri. Am intrat in randul ”lumii bune”, am fost pe la mare, dar ma mananca de o Gura Portitei la cort. Am o gasca cu care ies in fiecare vara de ani buni si as pastra traditia, asa ca mai mult ca sigur vineri sau cel tarziu sambata voi fi acolo. Dupa asta ne apucam de treaba :banana

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Doctore....bag de seama ca nu ierti autobuzul deloc......sper sa nu dea cu virgula treaba cu indianul meu....si sa mi-l aduca Lucian acasa saptamana viitoare.....ca tare ma mananca talpile de o iesire adevarata :grin:

Link spre comentariu

Pai hai la Agnita sa le facem cunostinta la Grand-uri. :wink:

Corect!!! Daca vine pana atunci, poate vii si tu ca doar nu e departe de tine..

Daca nu, avem tot timpul sa iesim... la traseele de open sau poate pe la mijlocul drumului, mergem la Zolameister la cernatu sa-l batem la cap :hm

Cat despre autobuzul meu... pacat ca nu are cine sa ne faca poze.

Iti urez multa bafta si sa mearga treaba ca pe roate cu Lucian. 5,2.. hmmm :pr1 trebuie sa-i detronam pe patrolistii astia din club.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare