grasuxxl Postat Iunie 18, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: in muntii vrancei una am planificat... alta a iesit. a fost o iesire ce ne-a testat pe toti, oameni si masini. de la padurari pana la cei ce exploateaza padurile toti au spus ca acest traseu " nu se mai poate face nici cu raba" , dar ei nu stiu cred de suzi... acum am ajuns. revin maine cu detalii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 (editat) Re: in muntii vrancei Dragii mei, a fost superb, am avut de toate noroi, drumuri forestiere, treceri prin apa,salbaticie si nu in ultimul rand peisaje mirifice. Am plecat din Nistoresti urmarind cu atentie drumul care nu stiam unde duce :ha:, dar cu atentie. De aici am tot intrebat „bastinasii” daca se ajunge pe undeva,in alt sat ca sa nu ne intoarcem de unde am plecat, acestia spunandu-ne ca practic e imposibil, poate doar daca aveam TAF. Pe principiul ”inainte pana se termina drumul„ si ajutati de o harta veche de cand lumea am reusit imposibilul,am ajuns exact acolo unde nea-am propus, Nereju! Ce sa va zic, a fost superb, am vazut taietorii de lemne si conditiile in care traiesc, ciobanii cu stanele lor,aia de coboara o data pe an, iar senzatia cea mai tare a fost cand mergeam de ore bune prin munti si realizam ca de fapt parcursesem abia jumatate din drum.Ce sa va zic, a fost super tare, o sa revenim si cu foto desi nu sunt foarte multe si cu traseul exact ca eu habar n-am! Editat Iunie 22, 2010 de Miron Sorin LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Iunie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: in muntii vrancei Am revenit cu traseul: _-plecarea din Naruja - Nistoresti - Herastrau - Bradet - am trecut pe langa BOTUL MISINEI - BALOSU - pe langa CABANA ALBASTRA - pe langa PLAIUL CASARIEI - apoi GOLUL PIETROSULUI - CABALASUL - si am inceput sa coboram pe apa ZABALEI - la km 12 - LACUL NEGRU - INTARCATOAREA - CALDARILE ZABALEI - PALCAU - LAPOS - NEREJU mai tarziu cu ceva foto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Iunie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: in muntii vrancei cateva foto... [ATTACH]80479[/ATTACH] [ATTACH]80480[/ATTACH] [ATTACH]80481[/ATTACH] [ATTACH]80482[/ATTACH] [ATTACH]80483[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Iunie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: in muntii vrancei inca cinci... [ATTACH]80484[/ATTACH] [ATTACH]80485[/ATTACH] [ATTACH]80486[/ATTACH] [ATTACH]80487[/ATTACH] [ATTACH]80488[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: in muntii vrancei Arata super tare! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 Re: in muntii vrancei In casacada iti poti spala masina gratis! Eu am incercat si spala bine,de interior nu am fost multumi:ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: in muntii vrancei Eu m-am trezit mai tarziu... abia acum pun ceva poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: in muntii vrancei inca cinci... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: in muntii vrancei Frumos frumos, parca am vazut si noi lacul ala negru :) nu-mi amintesc prea bine ca era aproape bezna afara :) . Am intalnit si noi destui taietori de lemne si le-am vazut "baracile" alea unde dorm si traiesc :|... No commnet. Poate mai refacem odata traseul asta pe care am fost noi ,dar cu mai multe masini echipate cu trolii neaparat :D.Chiar ar fi interesant. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Re: in muntii vrancei Nu stiu cum e pe partea Buzaului, dar pe Vrancea se poate si fara troliu, doar ca tre sa ai masina fie ridicata, fie scuturi sanatoase. Pe aceste drumuri se face exploatare forestiera si le rup astia cu TAF-urile. Ideea e, cand ai chef da un semn si vedem cum facem, mie chiar mi-ar place! Plecam de undeva de pe la Buzau, trecem in Vrancea iar de aici putem cobori spre Onesti la Poiana Sarata, asta e la baza OItuzului, foarte misto zona, dar e treaba de un weekend. LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Iunie 23, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2010 (editat) Re: in muntii vrancei :banana:banana:banana AM MAI AFLAT UN TRASEU FRUMOS....:ypu:ypu:ypu MUSCHETARILOR ( CA DOAR TREI NE INCUMETAM PANA ACUM PE ACESTE DRUMURI), PREGATITI MASINILE SI STATIILE, HARTILE SI DOCUMENTAREA O FAC EU:ha::ha::ha: DE :xSE OCUPA FIECARE SI RASPUNDE DE...:2dr CEL DIN SPATELE LUI AM GASIT SI UN CARLIG PT SUFA....:grin: - PRIETENII STIU DE CE.... Editat Iunie 23, 2010 de grasuxxl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 Re: in muntii vrancei Hai ca mai facut curios! Despre ce-i vorba? Oricum ma bag,da mai da ceva detalii ca ma mananca rau in talpa si tare as mai face o nebunie:banana:banana:banana LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Iunie 24, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2010 Re: in muntii vrancei + momentan e inaccesibil, dar saptamana viitoare, daca nu mai ploua.... + aaaa sambata, dupa pranz sunt liber...:grin::grin::grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 Re: in muntii vrancei Se merge la noroaie si eu nu stiu??? Sambata acum pe 26??? Daca e dupa ora 14, m-as baga si eu, k mi-am reparat amortizorul rupt la ultima tura... Ne vorbim inainte, nu de alta, dar sa vorbesc si eu cu baby sitter-ul sa stea cu copiii:ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 Re: in muntii vrancei Saptamana asta e ”pauza de odihna si fumat” si din cate am auzit baby siter-ul tau e ocupat. Pleaca la off road, asa ca nu vei putea merge:ha::ha::ha: O lasam pe saptamana viitoare, vedem ce traseu propune Grasutu! Vad ca are planuri mari, mai coace el ceva!:banana LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Iunie 27, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2010 Re: in muntii vrancei votati cand iesim: joi, vineri sau sambata! traseu simplu sau in care ar trebui sa avem troliu? ( bine noi mergem fara- nu ca am fi asa de buni ci asa de impertinent- vb in nume propriu:ha:, voi nu sunteti ca mine:grin::grin::grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Iunie 27, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2010 Re: in muntii vrancei Tinand cont de vreme si de faptul ca s-ar putea sa mai avem inca un membru, propun urmatorul traseu: BOLOTESTI - RELEU MAGURA ODOBESTI - MANASTIREA TARNITA - TRECERE PRIN PADURE PANA LA MERA - ANDREIASU ( CU VIZITAREA FOCULUI VIU-POPAS DE MASA) - INTORCERE PANA LA REGHIU - TRAVERSAREA "MUNTILOR" PANA LA NARUJA - CONTINUARE SPRE FOCSANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: in muntii vrancei Hai ca asta-i chiar un traseu usor, ”plimbare in parc”. E ptr toata lumea dar e super misto! Asa ca cine mai vrea sa mearga e bine venit. Numai sa va hotarati cand LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: in muntii vrancei Gata, s-a hotarat, JOI 01.07.2010 ora 14, Bolotesti in fata supermarket-ului din piata. Repet, traseul e usor dar foarte interesant, asa ca cine mai doreste e bine venit :ypu LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: in muntii vrancei Cabrio e prezent si el, k de obicei... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian84 Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: in muntii vrancei Tinand cont de faptul ca se anunta a fi un traseu usor(usor pt altii,eu voi spune la sfarsit cum a fost pt mine) si luand in serios promisiunea "domnului XXL",aceea de a nu se plictisi scotandu-ma pe mine din noroaie,voi participa si eu la aceasta ieseaia.....na,ca nu mai sunteti trei:ypu IULY Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: in muntii vrancei Bine ai venit printre noi! :WAi lipsit nemotivat prea multa vreme, era si timpul sa apari. Ne vedem joi la Bolotesti! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 (editat) Re: in muntii vrancei ....... joi la Bolotesti! :hwPuishor, ia zii tu lu' nenea ... pe unde vine satu' asta ... ?????:hw P.S. ....ca la Onesti nu e apa pina lunea viitoare si ... nu facem purici prin atelieru' de dinti .... ! Editat Iunie 29, 2010 de Cristi Chiscop Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: in muntii vrancei eeee, lume noua pe aici... parca vad k ne strangem vreo cinci - sase masini, pregatiti sa cucerim Magura Odobestilor, Focul Viu....:banana Bolotesti e la 20 km de Focsani, pe drumul ce duce la Lepsa... Am o presimtire k o sa iasa o 'ieseala' MAXIMA!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate