Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

in muntii vrancei

grasuxxl

Postări Recomandate

• Răspunsuri 575
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: in muntii vrancei

Domnule Cristi va asteptam! Promitem in mod solemn ca va fi ceva de neuitat ( asa cum au devenit iesirile noastre, nu neaparat datorita experientei :grin::grin:)

Snurul galben cu mot rosu abia astepta proba.:dr3

Alex e mereu atent , si face fata la orice situatie :dr1

Rechinu sta la panda :shrk

Iuli si rusoaica vin cu gand razboinic :Hr

Iar eu, sunt pregatit sa fac fata cu :ft :wi :x( foto - video, drujba, rezerva de "chestie" plata de 1/2 din porbagaj, de culoare maronie refacuta). Accept sa fiu tractat de oricine-:ca si ofer pret bun pt ac lucru:2dr

pregatiti-va ca urmeaza foc incrucisat :jp1

CINE ARE STATIE CB ESTE RUGAT SA O MONTEZE PT ACEASTA IESIRE!!! daca nu, va fi premiat si incurajat de toti...:hw:hm . sper sa nu facem asa cu statiile la urma...:ang1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

frumoase excursii mai faceti. :)

Eu tot vreau sa ajung undeva in zona buzau, focurile vii, etc la Piatra Mortatului (??). Azi auzit de ea? Stie cineva cum se ajunge acolo?

Merci si scuze de off-topic.

Life is like a roll of toilet paper. The closer to the end you get the faster it goes!
Link spre comentariu

Am auzit de ele dar nu am ajuns, sunt in partea Buzaului din cate stiu eu. daca aflu ceva iti spun. Yknot, daca ajungi in zona da un semn, noi suntem mai tot timpul pe la munte, poate ne vedem. Trimite pe PM nr de telefon si vorbim

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Deoarece si-au anuntat ”vizita de lucru” doctoru si Cristi de la Onesti propun sa ne miscam mai repede si sa incercam sa plecam in jur de 12 din Bolotesti. Astept confirmare

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

frumoase excursii mai faceti. :)

Eu tot vreau sa ajung undeva in zona buzau, focurile vii, etc la Piatra Mortatului (??). Azi auzit de ea? Stie cineva cum se ajunge acolo?

Merci si scuze de off-topic.

Salut.

Bucuresti- Buzau pe E 85 sau DN 1 spre Ploiesti dupa care spre Buzau,soseau de centura in jurul orasului Buzau,spre Focsani,imediat dupa podul peste raul Buzau (celebru pentru fesul lui Base :grin::grin:) faci dreapta treci pe sub pod iar apoi stanga spre Lopatari.Pana in Lopatari ai cam 56 de km,la un moment dat o sa ai o intersectie in triunghi,un drum merge spre Bisoca (dreapta)iar celelalt spre Lopatari (stanga), urmezi drumul spre Lopatari,traversezi Lopatari mergi spre Malul Rosu apoi spre Terca.Undeva in dreapta o sa ai Focul Viu iar in stanga Varfu Mortatului.

Atasez si o harta cu comuna Lopatari, o sa te ajute sa te orientezi cand ajungi in zona.

Bafta multa.

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

Aseara, tarziu ne-am intors.Traseul a fost: Bolotesti, Releul TV pe scurtaturi, coborare pe partea cealalta de munte la Reghiu, Andeasu, Focul viu, Prahuda, Nereju, Tulnici-Lepsa asfalt, de aici peste munte spre Poiana Sarata,unde Cristi Chiscop ne-a bagat pe un super traseu ce a fost proba de open la off road Brasov ( drumul nemtesc) Pauza de odihna si fumat la popasul Poiana Sarata (mici buniiiii) iar cu burtile pline am trecut Oituzul, Bretcu, Ojdula si inapoi la Lepsa. Acesta a fost traseul, desi lung foarte misto si divers. Cu poze vor reveni colegii, ca nu a fost vreme, iar unii stiu ei care umbla creanga si azi pe la lacul Negru. Rusine sa le fie:grin:

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

cateva foto:

-Releul Magura Odobestilor

[ATTACH]82100[/ATTACH]

-FOCUL VIU- SA NU INTRATI CU MASINILE, NOI AM SCAPAT CA PRIN URECHILE ACULUI DE AMENDA

[ATTACH]82101[/ATTACH]

- IN DRUM SPRE POIANA SARATA

[ATTACH]82102[/ATTACH]

- TRASEUL "OPEN" DE LA POIANA SARATA DE ANUL TRECUT

[ATTACH]82103[/ATTACH][ATTACH]82104[/ATTACH]

Link spre comentariu

In legatura cu lacu negru, s-a lasat cu julituri...

[attach]82105[/attach]

PROBLEMA A FOST IN ACEASTA ZONA, DAR PE URCARE ( FOTO E FACUTA LA COBORARE). AICI A MERS RABA "PE BURTA", IAR DACA MERGEM PE SLEAU RAMANEAM SUSPENDAT

[attach]82106[/attach]

-RECHINULE, NU TE INGRIJORA, PT TINE MA STRADUIESC SA LE PUN LA LOC:ha:

[attach]82107[/attach]

- SI UNA CU LACUL, DESI NU PT LAC M-AM DUS ACOLO...

[attach]82108[/attach]

Link spre comentariu

baieti frumoase trasee si la voi dar aveti de grija....... pregatiti traseu cu intalnirea celor din prahova cu innoptare la cort:2dr inca se sapa la traseu :h5

se doreste o intalnire a gastilor din prahova cu vrancea dar in nici un caz pe asfalt:ha::ha::ha:

Link spre comentariu

Salutare,

In weekendul 24-25 Iulie sau 7-8 august este posibil sa vin in Vrancea . Daca va hotarati sa organizati ceva vin si eu cu Vitara mea.

Astept propunerile voastre.

Multumesc !

:clVitara 16B:cl
Link spre comentariu

Ar fi interesant sa treaca baietii din vrancea muntii spre Buzau si sa-si noteze drumul :) apoi noi cei din ploiesti ne organizam si intr-un weekend sa-l facem si noi. Eu m-am tot uitat pe google earth si sunt o multime de forestiere si drumulete pe acolo dar nu stiu cum sunt acuma dupa ploile astea... poate sunt rupte , poate nu :). O zi buna.

Link spre comentariu

azi si maine astept propunerile voastre.

:old vreau putina initiativa din partea voastra.

:grin::ypu:grin: saptamana aceasta poate o lasam pe sambata, sa nu mai primim reclamatii ca "plecam doar joia"

:ihcei ce au avut ca scuza ziua in care iesim, acum nu mai au ( in cazul in care si voi, sunteti de acord)

---astept propunerile voastre si apoi vom decide traseul (fara sa tin cond de ce propuneti voi:ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha:)

Link spre comentariu

:2dr nu ma pot abtine! eu am o idee pt o iesire mai de offroad ( cam ca pentru open) cu posibilitatea de a face mici popasuri in care se poate incerca mai mult de catre cei ce vor ac lucru.

- ca punct de plecare - TULNICI

ALTE PARERI ?

P.S. IULY MASINA TA VA FACE FATA USOR LA ACET TRASEU, RAMANE DE VAZUT CEALALTA PIESA

P.S. INTOARCEREA ACASA PANA LA ORA 22 (CA NU MA MAI PRIMESTE SOTIA)

Link spre comentariu

'seara!!! pun si eu cateva poze de la tura de joi..

Intr-o poza apare Grasu XXL cu drujba in timp ce facea bucati un trunchi de copac... vreau sa stie toata lumea k nu eram la furat de lemne:ha::ha::ha:

Sambata ce zona avem de "explorat"??

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare