Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

in muntii vrancei

grasuxxl

Postări Recomandate

• Răspunsuri 575
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: in muntii vrancei

Ceva poze din m-tii Vrancei de azi sau de ieri?? Atar, Cos, Sclipici si Dulceanu Ionel ma bucur ca v-am cunoscut, pe voi si pe restul.. Astept urmatoarea iesire. Sper ca ati ajuns cu bine acasa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am ajuns Ok cu totii , multumesc frumos .

SUPER zona ,SUPER baietii -si fetele.Si de asemenea , cutiutele cu roti.

@rechinu si @ doctoru' - multumesc frumos .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Plimbarea a fost super si am avut parte numai de lucruri frumoase-off-road mediu si hard,fasole la ceaun facuta la foc la ora 1 noaptea,gratar facut la copertina pt ca ploua si binenteles mult vin.Am avut beneficiat si de compania lui Rechinu cu sotia(multam fain)care cunostea drumul si ne-a calauzit pe coclauri si seara ni s-a alaturat si doctorul de la onesti.Plimbarea prin padure pana la releu a fost super.Seara am pus corturile la gresu si a doua zi ne-am dat pe coclaurii din zona care au un potential foarte mare de off-road.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

A fost bine.

Mai venim.

Am sa incep eu sa pun cateva poze.

Oamenii:

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Vad ca sunt cel mai puturos dintre voi, abia am ajuns si deja sunt fotografii puse. Intradevar a fost o iesire frumoasa, iar baietii de la Galati sunt super. Ne-am simtit foarte bine si sper ca acesta sa fie doar inceputul:grin: Ma bucur ca v_am putut calauzi pe coclauri, ma bucur ca v-a placut si ma bucur ca v-am cunoscut! Asa pe nepregatite a iesit o treaba super mai ales ca am avut reprezentant si de la Onesti. Voi reveni si ci foto.

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Am urcat pana unde s-a putut.

Editat de atar
Link spre comentariu

Ultimele pe care le am.

Se pare ca in week-end voi fi iar in zona, la Lepsa.

Link spre comentariu

Sa o luam cu inceputul.Ne-am gasit cu rechinul la Focsani si am fost la "care-furi" sa bem o cafea,sa facem cumparaturi si sa facem planul de bataie.

Poze cu participantii.Eu am mers cu familia desi copiii au fost mai mult copilotii lui atar si cos.

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Pe drum ne-am intalnit cu un taran care era la pascut cu calul si care nu vroia sa se dea din drum.Pana nu i-am dat de baut nu am putut sa trecem:x.

Cand am scos gratarul a venit la noi un cioban si ne-a zis sa stingem focul,l-am mituit si pe asta tot cu vin:ha:.

Apropo de vin parca pare mai bun racit cu apa de munte.

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Drumul de la intoarcere a fost si mai frumos pt ca rechinul ne-a intors pe alte coclauri numai de el stiute .Copiloata lui cos a adormit la un moment dat si era derutat si nu mai stia incotro s-o apuce.

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

De la atatea zdruncinaturi castronul pardon snorkelul :ha::ha:lui sclipici a zburat si a trebuit sa munceasca cos 2 ore sa-i faca altul-a adurat mai mult sa golim sticla de vin.La un moment dat am gasit un sat saracacios tare in care surprinzator erau multi copii care pareau fericiti si mai ales foarte sanatosi-dinaia care mananca lapte direct de la sursa nu dinastia de avicola ca ai nostri care racesc la prina adiere de vant.Este bun de facut o actiune umanitara in zona.Rechinule ce sat era ala ca mi-ai zis dar aveam creierul afectat la ora aia?

Cos de atata bautura(apa plata):xse intreba "ba eu ori sant beat de nu mai mai vad bine,cred ca vad serpuit uitandu-se lung la un podet din lemn.Eu i-am zis apuca drakul sticla asta de vin ca esti afectat tare de la apa plata de nici nevasta nu te mai cunoate.

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Mai am de pus cate poze cu ceaunul de fasole de la ora 1 noaptea:cort si cu atar care nu a dormit la cort in viata lui zicand ca el vrea la 5 margarete.La ora 8 dimineta sforaia in cort de i-a sculat pe toti si s-a trezit pe la 10 spunand ce rau a dormit

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Domnu' Ion , da' filmurili , nu li' baji ? Ca vreau drepturile de participare , sa-mi cumpar trei aspirine .

Ca ma incearca o raceala , probabil de la scrumbia la gratar .Stiu sigur ca lamaia si ploaia nu ma afecteaza .Ramine numai scrumbia , de aia ma doare capatina .Asa mi-s io , sub infatisarea de tip dur care stie sa ascuta cutite in palma (...Vladiana stie ...) si sa spele copii pe minute inainte sa manince si sa faca cujba la ceaun din tija de la cric , e un mugur ( nedegerat ) de nufar (galben )...

Nu fi lenes , invirte putintel la masina de aia de pictura si pune pe tapet ce-a zis doctoru' : uite-asa faci offroad pe 500 de metri.Trage de celuloidu' ala binisor , ca sa vezi ca intercoolerul e la fel de necesar ca hameiul .

BTW ,Vl... frumos nume ... Tot respectul .

Considerati-ma abonat la iesirile de genul in zona .E prea aproape si prea OK .Viata e scurta si n-are rost s-o mai lungim .

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare