doctoru Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: in muntii vrancei Pana data viitoare poate amenajez si eu un pat in pajeros si atunci il iau pe atar cu mine; singura conditie e sa nu mai mancam fasole la ceaun inainte :x Cos, iti multumesc pt "dosare".. ma luase si pe mine viitura in ravena aia. Apropo, eu de abia am coborat-o cu fata, neavand nici un scut... si cand te gandesti ca voiam sa le lasam la vale cu spatele...:grin: A trebuit sa intru in fagas si in malul de pamant si am indoit un pic pajerosul pe la usa... dar bine ca nu am spart si celalalt far :ha: Alte damage-uri colaterale... mi-am ars subwooferul la una din sarituri (cred ca m-au deochiat aia cu rulotele de langa noi) si am o urma de varf de lopata incinsa pe palma stanga. Sunt destul de periculos cand ma trezesc, dupa ce sapt trecuta mi-am varsat cafeaua pe laptop si am fost offline, acum pun palma sa ma asez pe lopata incinsa tot de mine cu doar 2 min mai devreme :ha::ha: deci aveti grija cand mai vin cu voi sa ma lasati sa ma trezesc ca lumea. Un singur comment am la pozele cu mine: Mamaaaa, ce am mai chelit...:ha: Sclipici, crede-ma ca am uitat ca am ap foto cu mine, dar o rugam frumos pe doamna rechin sa puna filmarile alea faine. Va salut pe toti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: in muntii vrancei Nu stiu , nenea domnu' , ce si cum si unde ca io de fapt nu beui , asa ca nu tin minte nic'. Si nu trebuie nici un pat , numai doua sticle utilizate responsabil . PS ...Ar trebui sa stii ca s-a dovedit medical ca barbatii si numai ei care au gulie cu chelie , care este...e mai virili , ca e sideefect de la fro citiva hormoni ai intelepciunii . Stay safe . Data viitoare nu mai facem gratar . Daca mincam numai eclere eu dau vinul dulce . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: in muntii vrancei Si vin cu poze....[ATTACH]82548[/ATTACH] [ATTACH]82549[/ATTACH] [ATTACH]82550[/ATTACH] LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: in muntii vrancei altele....[ATTACH]82551[/ATTACH] [ATTACH]82552[/ATTACH] [ATTACH]82553[/ATTACH] [ATTACH]82554[/ATTACH] [ATTACH]82555[/ATTACH] LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: in muntii vrancei [attach]82556[/attach] [attach]82557[/attach] [attach]82558[/attach] [attach]82559[/attach] LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: in muntii vrancei Cam astea au fost, dar astept filmarile de la Ion. Am inteles bine, se vine sambata la lepsa? Va trimit nr de tel pe PM LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: in muntii vrancei Eu vin la Gresu in weekend, sarBAUTorim proprietarul vilei si sper ca o sa fim apti de catarat. In afara de samuraiul meu este doar atv-ul lui. Ziua de bantuit o sa fie sambata, ca vineri ajungem pe seara, iar duminica plecam. Am uitat, nr meu de tel este 0722675271 dar in gresu nu am semnal pe vodafone. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: in muntii vrancei Io n-am cum sa vin, nu-s in tara...! Pacat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Iulie 6, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: in muntii vrancei la iesirea de sambata, 10 iulie, cine vine? pana acum: - grasu xxl + copilot - rechinu + copilot - cabbrio + sau - copilot ? cine se mai baga la o catarare si la o inoroire? pt cei ce nu au semnal vineri dar vor sa mearga, vom stabili o ora si un loc de intalnire si ne vom vedea acolo, dar sa stim pe cine ne bazam! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: in muntii vrancei Eu sambata si duminica sunt in Lepsa. Ne auzim vineri la telefon. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Iulie 6, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: in muntii vrancei se pare ca suntem 6 pana acum: -grasuxxl -rechinu -cabrio -iulian84 -atar- asteptam confirmarea -yknot- asteptam confirmarea !!!!!!!!! Ca ora de intalnire 13 e bine , la Tulnici? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: in muntii vrancei Mergeam si eu dar din pacate lucrez sambata.Poate mai faceti o fasole la ceaun.Pana atunci va pun niste poze sa vedeti cam cum ar trebui sa arate.Doctorul se uita cam lung la ceaun ,probabil de foame.Cos fiind cel mai treaz dintre noi a pus condimente in mancare ca daca puneam noi cred ca iesea sarata. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: in muntii vrancei Dimineata cel mai hazliu a fost sorin care a dormit in cort desi vreia la 5 margarete.Dupa cateva pahare de vin nu mai vroia la pensiune i se facuse de 5 verisoare:ha:. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: in muntii vrancei Pentru mine e ok, acum ramane de vazut ce spun ceilalti. Sorine tu vi singur sau cu verisoare? :ha: Ramanem peste noapte pe undeva, cort sau cabana? Dati mai multe detalii sa ne putem organiza LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Iulie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: in muntii vrancei eu nu pot peste noapte, dar stau pana mai tarziu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: in muntii vrancei Doctore tu ce zici, te bagi? LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: in muntii vrancei Doctore tu ce zici, te bagi? Doctoru zice ca a iesit sapt asta de 3 ori... daca mai iese iar in w-e, s-ar putea sa doarma afara cu cei 8 husky ai lui :pt Pe de alta parte mai am niste benzina in V6 din fondul FSN pe care as arde-o tragand rulota undeva, dar nu vin cu ea pana la Gresu sau Lepsa ca e cam departe pt mine.. Inca nu stiu unde, ma mai gandesc. Sper sa fiu mai aproape de voi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: in muntii vrancei doctore, iesirile se fac in familie (de data asta), asa ca.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: in muntii vrancei Doctore, ia Doctoreasa, agata rulota si misca-ti fundu la Lepsa ca maine-poimaine iti creste burta si nu o sa mai ai chef de nimic:ha: Tot n-ai nimic mai bun de facut! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: in muntii vrancei Alooooo! In afara de Laurentiu mai confirma careva sau ies singur?:grin: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian84 Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: in muntii vrancei Vin si eu asa cum am promis:wink:. V-am spus doar ca vreau sa trec la nivelul urmator:bean:bean:bean IULY Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Re: in muntii vrancei Am iesit iar sambata, undeva pe langa Tulnici.. Il las pe Grasu XXL sa scrie mai exact zonele vazute. A fost o iesire cu de toate; peisaje faine, noroi cat cuprinde, ploaie, nelipsita pauza de gratar...iar k iasirea sa fie de neuitat :grin::grin::grin:, o recuperare interesanta (o Vitara neagra)... Poate reusesc sa pun si ceva filmulete... pana atunci bag doo poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Iulie 11, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2010 Re: in muntii vrancei cam asa arata traseul de la iesirea din asfalt dus si intors... [ATTACH]83328[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian84 Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: in muntii vrancei cam asa arata traseul de la iesirea din asfalt dus si intors... [ATTACH]83328[/ATTACH] din cate am vazut eu mai era ceva de mers pana la Nistoresti....:ooo IULY Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Iulie 12, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: in muntii vrancei [ATTACH]83440[/ATTACH] cu albastru e traseul pe care am fost. cu rosu directia in care as vrea sa mergem candva. oare e posibil? punctat e un drumeag...:grin: P.S yuli, aceasta e o scurtatura sigura spre nistoresti:ha::ha::ha:, acu ca ai trecut la un nou nivel:ca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate