Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

in muntii vrancei

grasuxxl

Postări Recomandate

• Răspunsuri 575
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: in muntii vrancei

:ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha:

de ce nu ma surprinde nimic!

ati plecat fara mine si ... l-am rugat pe "Sefu" sa aiba grija de voi

Daca-i rechinu` prin zona, e de la sine inteles ca ...ceva se va intampla...! :shrk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata domnilor...:ypu... N-am mai citit asa de mult din facultate:ha::ha:... Il propun pe maestrul Ciprian drept PRIMUL POVESTITOR AL TARII:ha::ha:... Despre 'ieseala' de ieri... nu prea mai am ce sa zic... Vad k toata lumea are ceva cu Vitara mea:uameni...am mai zis eu .. sunteti invidiosi:ha:.. Pai daca nu eram eu , chiar va prindea dimineata in padure...iar pastrama de Nehoiu era la mine... Am tras de Jeep de credeam k rup masina.. L-am tras si pe Rechin dintr-o mocirla, chiar am poze:banana:banana.. Concluzia... Nu intram in padure daca ne este frica de lup... prietenii stiu de ce.. Urmeaza si ceva poze

Link spre comentariu

Buna dimineata domnilor...:ypu... N-am mai citit asa de mult din facultate:ha::ha:... Il propun pe maestrul Ciprian drept PRIMUL POVESTITOR AL TARII:ha::ha:...

Asta cu primul povestitor al tarii nu vreau... Stiti doar ce s-a intamplat cu primul barbat al tarii , primul chimist al tarii in 1989 .:dr3

Link spre comentariu

saw lasa bucurestiul si sambata dimineata prezinta-te la apel. cred ca va fi cel putin interesant:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Oamenii mai au si o slujba....sau tin si o slujba...adica sambata lucrez...nu pot venti din pacate !

Multumesc de invitatie !

:clVitara 16B:cl
Link spre comentariu

Pai hai un pic sa ne organizam! Laurentiu, apt, eu, apt, Iulian aproape apt:ha:.Ciprian are si el probleme cu reductorul, sper sa termine pana sambata. Cine mai vrea sa se anunte!:W

cine il cunoaste pe nea Plesa sa imi faca bucsele mai repede SA IMI PUNETI O PILA BAROSANA , ca trebuie sa primeasca materialul de la un institut de cercetare din iasi , si va imaginati voi ce inseamna asta ...... :old eu cred ca pana vineri masina e OK

Editat de IulianMelinteanu
Link spre comentariu

pana la urma l-am corupt pe un prieten ( nu pot sa-i spun numele din motive "de securitate") si am tras o fuga prin zona in care vreau sa mergem sambata. a fost super. o zona cu un mare potential, indiferent de drumul pe care mergi! va astept, ca eu oricum ma duc

..... e ciudat sa pleci de unul singur, dar daca nu am cu cine plec si asa ( bine rechinu nu ma lasa la greu :wink:)

..... apropos ATENTIE troliul meu da semne de oboseala, nu va bazati pe el:ang

Link spre comentariu

salutare

m as baga si eu cu pajero meu doar k abia l-am adus din anglia si nu este echipat ,are doar at-uri tocite cam 50% credeti k ma descurc cu el ,tin sa precizez k este varianta lwb

daca imi puteti lasa un nr de tel al organizatorului ar fi ok

as vrea sa stiu se sta pe undeva sambata noapte sau se doarme la masina?

sau ar mai fi varianta sa termin discovery pana sambata :wink:

Link spre comentariu

Iesirea e doar de o zi, adica se pleaca dimineata, se face pauza de gratar in jurul pranzului si ne intoarcem pe seara. Daca esti interesat trimite nr tau pe pm. Cred ca de data asta vor merge si fetele, asa ca nici traseul nu v-a fi asa greu, doar ca nu vom sti exact ora de intoarcere, dar noaptea e lunga :ha:

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

DACA E GREU NE INTOARCEM ........ EU REFUZ ORICE PANTA MAI MARE DE 10 % , NAMOALE MAI ADANCI DE 5 CM , ASCHII MAI LUNGI DE 15 CM , VREAU NUMAI DRUMURI PIETRUITE , EVENTUAL ASFALTATE , FARA GROPI MAI MARI DECAT O ADANCINE CARE SA-MI PERMITA TRECEREA FARA A MA ZDRUNCINA , NU INTRU PRINTRE COPACI - ARBORI . ASTA VREAU EU .....

P.S. A venit materialul de bucse , care trbuieste pus pe masina cu o presa speciala ....... :hl

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare