IulianMelinteanu Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: in muntii vrancei doctore, am fost la lacul vulturilor, in aceasta vara, de doua ori. o data ziua si o data noaptea. am fost prin crasna de fiecare data. daca accepti si un incepator, voi merge ca ghid. ....... m-am dat de gol, am antecedente cu umblatul noaptea...:x:dr1:lr Cine e incepator ? las ca iti arat eu sambata ce incepator sunt ! :))) LACUL VULTURILOR .... uau !!!!!:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: in muntii vrancei M-ar tenta Lacul si o iesire. Ramine sa ne auzim! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: in muntii vrancei M-ar tenta Lacul si o iesire. Ramine sa ne auzim! sambata la 9 , plecarea din Focsani ! facem un tur prin muntii Vrancei ... binenteles !!! Deocamdata suntem 3 sigur ! Grasuxxl , rechinul , si eu ! PS V-a fi un traseu foarte usor .... eu ca incepator am incredere in prietenul meu rechinul , si in entitatea sa grasuxxl , Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: in muntii vrancei S-a vorbit de lac mai sus, sunt si eu interesat! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: in muntii vrancei @Forte - daca ai o oarecare posibilitate de evadare , foloseste-o si nu vei regreta .Cred ca fiecare loc cutreierat de tine e deosebit , insa si Lacul Vulturilor e unic .Pentru mine a fost un privilegiu sa ajung si sa ma intorc pe vreme buna , la limita . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: in muntii vrancei Ma mananca de un lac.. SamuraiBZ, asta e genul de iesire pe care mi l-a recomandat medicul :grin: Benzina si slana sa fie.. aaa si tigari. In rest sa tot venim inapoi la 4 am :banana Deja la munte a nins. Unde nu a nins sunt noroaie mari. Cred ca mai tarziu va fi aproape imposibila parcurgerea acestui traseu. Hai sa ne gandim un pic.. Eu sunt disponibil de sambata de la pranz incolo ca am o pomana din pacate.. Daca ar fi sa iesim w-e asta se pare ca pana acum suntem 3 sigur: eu, Forte si Dac. Daca e sa fie groasa...si sa dormim in masini.... sincer m-as bucura. Oricum vin pregatit si pt asta :grin: Ce ziceti, ne bagam?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 (editat) Re: in muntii vrancei Noi ne cazam la Chiojdu si punem statiile pe 16! Am zis noi ... pentru ca sunt 2 masini din Cta, ambele bine pregatite! Editat Noiembrie 25, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: in muntii vrancei Deci voi mergeti sigur? Ati votat? Cand vreti sa plecati? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: in muntii vrancei Noi plecam vineri la ora 12 din Cta! Sambata la prima ora suntem pregatiti pentru traseu! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: in muntii vrancei Se pare ca vine si vrancea cu intarirea trupei , grasuxxl, rechinul si eu , diseara hotaram exact la cat plecam din focsani . Daca se cunoaste la cat va intalniti la buzau sau la siriu , va rog a ne comunica ..... Ps .... Interesant v-a fi daca se aliniaza initiativei noastre de ajungere la lacul vulturilor si prieteni nostri enduristi(motociclisti) din buzau . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: in muntii vrancei Aveti planuri mari ! Veti sta tot weekendul in masina si la cat a plouat saptamana aceasta cred ca doar elicopterele va mai scot din traseu...eu nu cred ca ma bag pentru ca este doarte departe de baza....150 km dus + 150 km intors pe asfalt ...... :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: in muntii vrancei Aveti planuri mari ! Veti sta tot weekendul in masina si la cat a plouat saptamana aceasta cred ca doar elicopterele va mai scot din traseu...eu nu cred ca ma bag pentru ca este doarte departe de baza....150 km dus + 150 km intors pe asfalt ...... numai motive sa nu mergi gasesti Saviane ! Nu ai sange de nu te alaturi noua la 6.15 minute in statie la petrom - sud -Focsani pentru plecare . Pana nici Dan nu a comentet ! s-a confirmat ..... merg si motociclisti din buzau !:wr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: in muntii vrancei _____tin sa corectez ora. 05,45 adica 6 fara 15 min. _____strict necesar : sufe, cauciucuri pentru noroi cat mai agresive, troliu (manual sau electric- de luat\verificat), mancare, lichide (pt auto - plinul in bz) pt oameni cat si ce considera fiecare. _____urcare va fi dinspre crasna - e mai frumoasa pt auto. coborarea? vom vedea la fata locului _____aparate foto\ video. _____statii auto- pt colaborat pe traseu. nelamuriri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: in muntii vrancei Eu poate vin mai tarziu - sa va scot din traseu ! La ora aia dorm cel mai bine .... Am de pus antigel,montat termostat, montat rotile de tractor .....cand sa le fac...noaptea ?! Mergeti voi ! ce invidios sunt pe voi ! lasa ca eu raman acasa cu "fetele" ! :)) :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: in muntii vrancei Din pacate a intervenit o mica schimbare de situatie datorita careia eu o sa confirm 100% miine dupa amiaza. O voi face si telefonic , daca nu ajung la un calculator! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: in muntii vrancei Doctore, la cat poti ajunge in Focsani? Cu cat mai devreme cu atat mai bine.Dar la Galati nu s-a auzit nimic. Nu va mananca in talpa, mangliilor? LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: in muntii vrancei Doctore, la cat poti ajunge in Focsani? Cu cat mai devreme cu atat mai bine.Dar la Galati nu s-a auzit nimic. Nu va mananca in talpa, mangliilor? rechinule .... ce masina este asta din poza ? parca azi reparai la alta ...... te-ai ajuns , schimbi masinile ca sosetele ..... ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: in muntii vrancei Am niste oameni rai care dau cu noroi pe masina :ha::ha::ha: Si spre deosebire de tine eu am reusit cu greu sa-i fac poze curata,lucru foarte rar la mine, pe cand tu ai fotografiat-o murdara si o speli inainte de fiecare iesire :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: in muntii vrancei Am niste oameni rai care dau cu noroi pe masina :ha::ha::ha: Si spre deosebire de tine eu am reusit cu greu sa-i fac poze curata,lucru foarte rar la mine, pe cand tu ai fotografiat-o murdara si o speli inainte de fiecare iesire :ha::ha: maine o bag la polisat ! te bagi ? ...... stiu un meserias care ar sa-ti scoata culoarea originala . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: in muntii vrancei Pai ceea ce ai vazut tu azi e originalul:ha::ha:. LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: in muntii vrancei Forte 0723-337007 / 0769-611077 Sa inteleg ca sunt sanse sa ne intalnim la ora 8.00 dimineata? Noi suntem cazati in Chiojdu, unde ne intalnim? Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: in muntii vrancei Forte 0723-337007 / 0769-611077 Sa inteleg ca sunt sanse sa ne intalnim la ora 8.00 dimineata? Noi suntem cazati in Chiojdu, unde ne intalnim? eu am luat numerele tale , al meu 0762221988 - iulian , ne auzim cand va treziti . ! noi suntem pe drum la ora aia ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: in muntii vrancei Eu plec de vineri seara sa beau un spritz cu rechinu :2dr In felul asta ma asigur ca voi fi la 6 fara in Focsani... altfel nu sunt asa sigur. Forte, noteaza si 0729- 935.003 nr meu. Statiile vor fi pe 16. Noi vom face traseul dinspre Crasna ca am auzit ca acolo e de munca. Ne vedem unde crede grasu_xxl ca e bine pt toti, eu nu stiu traseul.. dar din cate vad pe harta drumul catre Crasna trece pe langa tine :grin: Cred ca pe la 8 suntem langa tine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: in muntii vrancei Ba' mangliilor , ma maninca in talpa , da' nu pot sa va fac de ris , ca vineri vine Ion din Delta si tre' sa-l asteptam la bac sa-i dam pestele sa-l duca acasa la foomeie , ca doar a fost la pescuit ...( Sclipici a cumparat niste macrou...stiu , nu-i de delta , da' ala e mai ieftin ...) Simbata se mai insoara si frate-miu , si nu pot lipsi , asa scurta cum e ceremonia ( da cu subsemnatu' si gata , fara biserica si soacre plingind ...) Dar stau cu ochiu' pe voi ...daca aveti nevoie de vreo cheie de 75 , puteti sa ma sunati .... Jorj are masina la noi , in reconfigurare ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: in muntii vrancei Io dezghet hamsiile pentru grataru` lu` Ion...! I-o fi pofta de peste si ne-am gandit sa-i facem o surpriza...la intoarcerea din Delta! In rest...montez praguri de-o saptamana ! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate