IulianMelinteanu Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: in muntii vrancei Stie cineva cum sa bag poze pe site ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: in muntii vrancei :ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: de ce nu ma surprinde nimic! ati plecat fara mine si ... l-am rugat pe "Sefu" sa aiba grija de voi Daca-i rechinu` prin zona, e de la sine inteles ca ...ceva se va intampla...! :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: in muntii vrancei Buna dimineata domnilor...:ypu... N-am mai citit asa de mult din facultate:ha::ha:... Il propun pe maestrul Ciprian drept PRIMUL POVESTITOR AL TARII:ha::ha:... Despre 'ieseala' de ieri... nu prea mai am ce sa zic... Vad k toata lumea are ceva cu Vitara mea:uameni...am mai zis eu .. sunteti invidiosi:ha:.. Pai daca nu eram eu , chiar va prindea dimineata in padure...iar pastrama de Nehoiu era la mine... Am tras de Jeep de credeam k rup masina.. L-am tras si pe Rechin dintr-o mocirla, chiar am poze:banana:banana.. Concluzia... Nu intram in padure daca ne este frica de lup... prietenii stiu de ce.. Urmeaza si ceva poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: in muntii vrancei Iuliane, pt poze acceseaza link-ul urmator, apoi urmareste pasii.... prima data e mai greu:grin::grin: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=56551 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: in muntii vrancei http://img835.imageshack.us/g/dscf2384w.jpg/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: in muntii vrancei M-am cam incurcat in butoane cu pozele astea.. Sper sa se vada ceva din ele... Rog un moderator sa umble pe colo , pe colo, in caz ca nu da bine in pagina...:tk:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 (editat) Re: in muntii vrancei http://img835.imageshack.us/g/dscf2384w.jpg/ cateva poze si de la mine , sper sa le fi pus bine , ca e prima data cand pun Editat Noiembrie 7, 2010 de IulianMelinteanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriancretu2002 Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: in muntii vrancei Buna dimineata domnilor...:ypu... N-am mai citit asa de mult din facultate:ha::ha:... Il propun pe maestrul Ciprian drept PRIMUL POVESTITOR AL TARII:ha::ha:... Asta cu primul povestitor al tarii nu vreau... Stiti doar ce s-a intamplat cu primul barbat al tarii , primul chimist al tarii in 1989 .:dr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: in muntii vrancei O iesire sambata sau duminica 20 21 noiembrie ? Cine se baga ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Noiembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: in muntii vrancei pentru sambata ma bag si eu, ca prea am ratat in ultima vreme iesirile:dr2 dar nu am stat degeaba, am un posibil traseu:lr usor:grin::grin::grin::grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: in muntii vrancei daca e usor....ma bag si eu ...dar peste 2 saptamani.....:) Voi mergeti sapt viitoare sa va antrenati....va las un mic avantaj :) :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: in muntii vrancei saw lasa bucurestiul si sambata dimineata prezinta-te la apel. cred ca va fi cel putin interesant:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: in muntii vrancei saw lasa bucurestiul si sambata dimineata prezinta-te la apel. cred ca va fi cel putin interesant:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Oamenii mai au si o slujba....sau tin si o slujba...adica sambata lucrez...nu pot venti din pacate ! Multumesc de invitatie ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: in muntii vrancei Auzi Laure, mai bine spune-ne mai multe despre traseu, ca stiu eu ce inseamna usor la tine.:ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Noiembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: in muntii vrancei sunt sigur ca e usor... am vazut ca unele tafuri ies intregi de pe acel drum...:ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Noiembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: in muntii vrancei daca rezulv cu masina azi, trag o fuga pana la locul in care incepe aventura si va arat cateva poze, cu partea buna a traseului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: in muntii vrancei sper sa rezolv repararea masinii pana vineri , e complicat de gasit doua capete de bara , si facut niste bucse ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: in muntii vrancei Pai hai un pic sa ne organizam! Laurentiu, apt, eu, apt, Iulian aproape apt:ha:.Ciprian are si el probleme cu reductorul, sper sa termine pana sambata. Cine mai vrea sa se anunte!:W LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 (editat) Re: in muntii vrancei Pai hai un pic sa ne organizam! Laurentiu, apt, eu, apt, Iulian aproape apt:ha:.Ciprian are si el probleme cu reductorul, sper sa termine pana sambata. Cine mai vrea sa se anunte!:W cine il cunoaste pe nea Plesa sa imi faca bucsele mai repede SA IMI PUNETI O PILA BAROSANA , ca trebuie sa primeasca materialul de la un institut de cercetare din iasi , si va imaginati voi ce inseamna asta ...... :old eu cred ca pana vineri masina e OK Editat Noiembrie 16, 2010 de IulianMelinteanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: in muntii vrancei Institutul ca institutul, dar roaga-te sa nu pateasca ceva nea PLesa ca ia cu el bucsele in lumea celor drepti si ramai cu Jeep-ul pe chituci :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Noiembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: in muntii vrancei pana la urma l-am corupt pe un prieten ( nu pot sa-i spun numele din motive "de securitate") si am tras o fuga prin zona in care vreau sa mergem sambata. a fost super. o zona cu un mare potential, indiferent de drumul pe care mergi! va astept, ca eu oricum ma duc ..... e ciudat sa pleci de unul singur, dar daca nu am cu cine plec si asa ( bine rechinu nu ma lasa la greu :wink:) ..... apropos ATENTIE troliul meu da semne de oboseala, nu va bazati pe el:ang Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mae pajero Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: in muntii vrancei salutare m as baga si eu cu pajero meu doar k abia l-am adus din anglia si nu este echipat ,are doar at-uri tocite cam 50% credeti k ma descurc cu el ,tin sa precizez k este varianta lwb daca imi puteti lasa un nr de tel al organizatorului ar fi ok as vrea sa stiu se sta pe undeva sambata noapte sau se doarme la masina? sau ar mai fi varianta sa termin discovery pana sambata :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: in muntii vrancei Iesirea e doar de o zi, adica se pleaca dimineata, se face pauza de gratar in jurul pranzului si ne intoarcem pe seara. Daca esti interesat trimite nr tau pe pm. Cred ca de data asta vor merge si fetele, asa ca nici traseul nu v-a fi asa greu, doar ca nu vom sti exact ora de intoarcere, dar noaptea e lunga :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Noiembrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: in muntii vrancei :ha::ha::ha::ha::ha: ca intotdeauna, traseu usor:ha::ha::ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: in muntii vrancei DACA E GREU NE INTOARCEM ........ EU REFUZ ORICE PANTA MAI MARE DE 10 % , NAMOALE MAI ADANCI DE 5 CM , ASCHII MAI LUNGI DE 15 CM , VREAU NUMAI DRUMURI PIETRUITE , EVENTUAL ASFALTATE , FARA GROPI MAI MARI DECAT O ADANCINE CARE SA-MI PERMITA TRECEREA FARA A MA ZDRUNCINA , NU INTRU PRINTRE COPACI - ARBORI . ASTA VREAU EU ..... P.S. A venit materialul de bucse , care trbuieste pus pe masina cu o presa speciala ....... :hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate