Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

in muntii vrancei

grasuxxl

Postări Recomandate

• Răspunsuri 575
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Intr-un final dupa 2 saptamani de stresat zilnic una bucata Tzuparu au plecat spre Focsani si rulmetii mei cu ace pentru reductor . ( multam Rechine pt pila la persoana mai sus enuntata ) .

Pe mine nu contati sambata ca sunt in Delta , dar saptamana viitoare ma abonez oriunde . :ypu

DACA E GREU NE INTOARCEM ........ EU REFUZ ORICE PANTA MAI MARE DE 10 % , NAMOALE MAI ADANCI DE 5 CM , ASCHII MAI LUNGI DE 15 CM , VREAU NUMAI DRUMURI PIETRUITE , EVENTUAL ASFALTATE , FARA GROPI MAI MARI DECAT O ADANCINE CARE SA-MI PERMITA TRECEREA FARA A MA ZDRUNCINA , NU INTRU PRINTRE COPACI - ARBORI . ASTA VREAU EU .....

P.S. A venit materialul de bucse , care trbuieste pus pe masina cu o presa speciala ....... :hl

Ce s-a intamplat cu tine Monseur ? Te-ai dilit ?

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: in muntii vrancei

Am citit tot topicul!!!! Foarte frumoase iesirile, n-am ce spune... :br

V-as ruga sa-mi spuneti si mie daca Patrolul rosu din pozele de pe la jumatatea topicului avea motor de 4.2 cumva si daca Mitsu lung a avut mai multe probleme in traseele astea decat masinile scurte?

Si eu sunt din Focsani si tare mi-ar place sa ajung sa ma dau cu voi intr-o zi, dar sunt 2 mici impedimente deocamdata: unu e ca sunt in tara lu Mos Craciun pentru ceva vreme si al doilea ar fi ca trebuie sa-mi vand motoreta ca sa achizitionez un utilaj corespunzator.:h5

Noroi sub roti, ca aici ninge de nu se mai opreste!:lr

The difference between the road and the zoo is that when you tease the animals on the road their cages can come after you!
Link spre comentariu

Din cate stiu eu Patrolul nu are motor de 4,2, dar daca vrei date mai exacte contacteaza-l pe Dulceanu Ionel, e masina lui. Cat despre varianta scurta versus cea lunga e o intreaga polemica. Depinde ce vrei sa faci cu masina, are avantaje si dezavantaje. Tu esti singurul in masura sa alegi! In rest sa auzim numai de bine. Da un semn cand ajungi prin oras.

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Multumesc de info! Stiu polemicile legate de lungimea ...utilajului:grin:, pe mine ma interesa daca strict intre masinile cu care ati mers voi, ca aveati si lungi si scurte, a fost vreo diferenta notabila in traseele pe care le-ati facut.

Eu as prefera o masina lunga, pentru ca ma gandesc si la ture mai lungi si nici nu ma atrage prea mult ideea de trial sau extrem, etc... In oras cred ca abia la Craciun pentru o zi-doua, oricum daca e sa fie mai mult cu siguranta dau un semn, poate gaseste cineva un loc pentru un copilot numai bun de aruncat prin zapada si noroaie cu sufa de copac agatata de gat:ha:...

The difference between the road and the zoo is that when you tease the animals on the road their cages can come after you!
Link spre comentariu

Din motive tehnice, iesirea de maine se anuleaza! Cu parere de rau baietii de la Buzau nu mai pot veni, iar eu din cauza de ”motive neprevazute” nu pot pleca din oras, asa ca in unanimitate s-a hotarat: ANULAM. Singurul care inca mai are de gand sa iasa e Grasul xxl, asa ca daca mai e cineva care vrea, contactati-l!

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Din pacate sambata asta eu nu am masina terminata si cu scuzele de rigoare nu pot merge . Se pare ca saptamana viitoare suntem toti amatori de un off road . . Sambata viitoare propun plecarea , ca de obicei , la ora 9 la barul Aida . sugestii , propuneri ?

Link spre comentariu

Saptamana viitoare as merge si eu numai ca trebuie sa schimb rotile intai, as fi vrut sa pun si termostatul ca acum este scos...sa inlocuiesc apa cu antigel si sa schimb si niste sonde care le-am achizitionat....avand in vedere ca ajung in Focsani vineri seara pe la 22-23 nustiu cand voi face toate astea....

Despre traseu ce se aude ? Sper sa fie unul usor pe bune, vreau sa ma intorc repede si pe lumina eventual cu toate planetarele intregi !

:clVitara 16B:cl
Link spre comentariu

Din pacate i-am ramas dator lui Laurentiu cu iesire de saptamana trecuta, iar traseul nu-i extrem de facil, asa ca tu esti singurul care poti hotara daca te bagi sau nu. In ceea ce ma priveste, eu o sa merg asa cum am promis.

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Din pacate i-am ramas dator lui Laurentiu cu iesire de saptamana trecuta, iar traseul nu-i extrem de facil, asa ca tu esti singurul care poti hotara daca te bagi sau nu. In ceea ce ma priveste, eu o sa merg asa cum am promis.

si eu i-am promis ! asa ca iesim .... :)))) . Saw propune sa iesim pe traseul de la dalhauti pana la andreiasu , e un traseu foarte frumos , cu dificultate medie , daca e ud e posibil sa fie ceva complicatii . Ce ziceti ?

Link spre comentariu

ultima iesire de la negrilesti sper sa ramana, sambata, o iesire urata in comparatie cu aceasta. de data aceasta.... vom avea mai mult noroi:ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha:

sper ca nu va reorientati spre iesirea lui saw ( care de altfel da bir cu fugitii, desi masina poate, iar pe el l-am ghida noi - sper ca nu vom face ac lucru blocati in noroi:grin:)

sunt cam obosit si o dau in poezie ( poetii de la galati nu mai zic nimic, asa ca.... zic io )

Link spre comentariu

Tac si ma inclin cu respect .

01 e in Delta.

Altii sudeaza traverse suplimentare la sasiu .

03 e la concert .

Am zis , ca sa te linistesc...

Va urmaresc...

MNG 007

.....Cu respect .

Pai cum tatal tatalui sa nu iesiti in natura in fiecara WE , ca aveti muntele in gradina , un dar ceresc.

Io am faramat toate 4 amortizoare noi , intr-o luna si cu numai 200 litri de motorina , majoritatea pe malul Dunarii si al Siretului .Si gata , unde sa mai cutreier ? Ca stiu toate digurile si toate santurile ...Nu ca nu le stiam , le-am cutreierat cu moto....Pe cimpuri ...e cam aiurea.

Planuri marete faaaacem ....de te speriii....

Da' motorina o ardem la semafor....

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Aici 03 la aparat:

Cos, am plecat eu pe undeva si nu stiu unde? La ce concert ziceai ca m-am dus?? :ha: A fost fain, am stat la loja?? :ha: Nebunule.. cred ca ai fost si tu cu mine.. recunoaste. Pun o poza pt edificare.

http://img690.imageshack.us/img690/6956/img38431024x768.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Recunosc ca pana nu mai pun neste fiare pe masina, eu nu mai ies. Am zis! La ultima iesire am rupt bridele de la bara stabilizatoare spate, am infundat rau rezervorul, am indoit aripa fata, am spart semnalizarea, mi s-a sculat podul pedalier cu vreo 5-6 am si un prag l-am ne-no-ro-cit. Toate astea din cauza ca masina e prea usoara, i-ar mai trebui niste fiare.. zic eu... sau sa ma las de :x. Totusi cred ca ma apuc de sudat :ha:

Se poate merge iarna la Lacul Vulturilor? Demult vreau sa ajung acolo..

03 OVER

Link spre comentariu

Daca ar fi sa leg intre 3 iesiri oriunde sau una la Lac as alege a 2-a varianta. Tot salivez la pozele facute, mai ales cele de JorJ.. M-as fi dus pana acum dar am inteles ca te ratacesti usor..

Ok deci suntem 2 pana acum..

Link spre comentariu

Cand vreti sa mergeti scrieti un thread separat si poate va ghidam noi cei din ph!

In principiu se poate oicand dar cu sacrificiile de rigoare!

Dupa cum a plouat azi cred ca toate traseele s-au dat cu fundul in jos....

Cred ca-s niste ravene acum la cobararea in Crasna de mai mare dragul....

Bafta!!!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Asa cum spune prietenul @Davema la lac ai 2 modalitati de a ajunge in principiu.

1. pe Crasna

2. prin Chiojdu

La o iesire de a noastra pe 24 mai 2010 am ramas la lac, deoarece, drumul catre lac era plin de zapada. Am trecut de zona cu zapada prin urcare pe versant si coborare pe partea cealalta. Surpriza !!! partea cealalta era terasata si nu am putut urca la loc. Singura modalitate de trcere inapoi in lumea civilizata a fost cu Taful. Plecat la 7 diminineata din Bz ajuns inapoi a doua zi la 4 am.

Asa ca daca incepe ninsoare nu sfatuiesc.

Daca e necesar pun si foto edificatoare.:av

Link spre comentariu

Da ,doctore , ma rablagesc sau nu-mi mai aduc aminte unde am stat la concert , si nici daca doamna grasa a cintat la final .Bag seama ca nici tu .E o evolutie ...Poate ne spune 05 , cu care te-am incurcat la confuzie , ca sinteti neste manglii , faini ficiori , de suspina babele ca s-au maritat .Sau asta se intimpla la mine ...sau la cestelalti ....iar nu mai stiu .Tu stii ?

Sa ma sunati inainte de Paste sa va dau la fiecare iedul....

Si ce ti-a casunat asa pe masina ? Bara stabi se poate deculpla ,daca nu vrei praguri faci dubluri tip cochilie de 3-4 mm la existentele ...

Faci orice , numai de beut nu ai cum sa te lasi ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

doctore, am fost la lacul vulturilor, in aceasta vara, de doua ori. o data ziua si o data noaptea. am fost prin crasna de fiecare data. daca accepti si un incepator, voi merge ca ghid.

....... m-am dat de gol, am antecedente cu umblatul noaptea...:x:dr1:lr

Editat de grasuxxl
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare