Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

in muntii vrancei

grasuxxl

Postări Recomandate

Re: in muntii vrancei

Din ce am auzit la stiri si din ce vad pe net ... este zapada peste tot:

http://1989.jurnalul.ro/webcam/la-munte.html

Ce se poate face pe zapada? Cum adaptam programul?!

Starea drumurilor: http://www.cnadnr.ro:6060/itn/drumuri.asp

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 575
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Grasu_xxl stie bine acest traseu. Din cate am auzit drumul e greu in conditii umede, cu noroi sau zapada e chiar prea funny. Daca el considera ca e periculos dinspre Crasna cu noile conditii meteo ramane varianta cealalta, adica Chiojdu de unde sunteti voi.

Asteptam un semn de la el.

Il sun pe la 11-12, apoi voi avea iar acces la net si voi scrie ce si cum.

Link spre comentariu

La Chiojdu este soare si nu a nins!

Am vorbit cu Grasu_xxl, Georgem, Razvanutza, Davema si in urma discutiilor am ajuns eu la concluzia ca mergem din Chiojdu, plecare la ora 9.00 pe un forestier si apoi pe un drum cu sleauri si noroi ... pana sus la Lacul Vulturilor, pentru intoarcere avem 2 variante ... ori spre Crasna ... daca se poate face coborarea pe iarba cu inclinare laterala sau pe unde am venit! A fost luat in calcul si sa ajungem la Tabla Butii tot sambata sau daca nu ... mergem doar noi duminica! Pentru duminica mai era o varianta cu Vf.Penteleu si Focul Viu, dar sa mai vedem ce si cum ...

Toate drumurile propuse sunt deja facute de cei care le propun ... nu mergem sa descoperim noutati!

Eu mai sunt online doar o ora ... apoi pe telefon (0723-337007 / 0769-611077)! Sa ne vedem cu bine!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Multumesc!

Am plecat, ne vedem la Tata Lice in Chiojdu, GLV este aproape ajuns ... a zis ca merge sa faca o recunoastere!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Am tradat muntii Vrancei in favoarea lacului Vulturilor , tradatorii : rechinul , GrasulXXL doctorul si eu , intr o expeditie absolut superba . Plecarea s-a efectuat la ora 6 dimineata , la 10.30 am intrat in padure si pana la ora 18 nu ne-am despartit de ea . Zapada a fost extraordinata , gasca excelenta , restul nu pot descrie in cuvinte ...... :h5......

pe diseara am sa revin cu un link unde am sa pun fotagrafiile . Toate 450 de poze . ATENTIE .... facute de prietenul meu Marius profesionist in ale fotografiei . Acolo il vom vedea si pe Motociclistul nostru Adi , care ne-a barrrrrait tot timpul calatoriei noastre .

Link spre comentariu

Salutare,

Eu sunt motociclistul in cauza in iesirea asta, si pentru prima data pe forumul asta.Hai mai repede cu pozele alea,ca deja nu mai imi amintesc nimic din ziua de ieri,atat de scurt a fost.

La iesirea urmatoare,puteti sa va bazati pe mine,si o sa vin mai pregatit decat acum.

Link spre comentariu

Salutare. Sper ca nu te-ai plictisit prea tare alaturi de noi :ha:

Ne-a facut placere ca ai venit cu noi. Noi iti multumim pt ajutor.. e bine sa stii ca ai alaturi pe cineva care se poate misca repede si merge pe oriunde in caz de ceva.. :old

PS Fa-ti o scurta prezentare la "Prezentarea Membrilor".

Pozele propun sa le punem peste pozele colegilor din topicul celalalt pt ca a fost aceeasi iesire si oricum n-are legatura cu m-tii vrancei.

Doar Forte mai trebuie sa-si schimbe titlul ca nu mai e chestionar..

Ma apuc si eu de pus poze

Link spre comentariu

Adi, a fost o placere sa te cunoastem! Chiar ne_ai fost de mare folos si de acum esti binevenit la iesirile noastre daca iti face placere. Pana la urma avem pasiuni comune indiferent de modul in care le punem in practica, motor, atv sau masina. Felicitari tuturor! :br

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Frumoasa zi, frumoasa iesire, buna echipa. Complimente organizatorului (:ha::ha::ha:) - a ales un traseu usurel: fara zapada, fara ravene bine ascunse, fara inclinari laterale pe creasta de munte in urcare, iar unde au fost nu era zapada si erau copacii desi de jur imprejur de care sa te sprijini in cazul in care masina pleaca inapoi in timp ce tu incerci sa urci.....

acest mesaj e un pamflet si trebuie tratat ca atare. personajele si intamplarile sunt fictive iar asemanarile cu realitatea sunt intamplatoare

Link spre comentariu

Frumoasa zi, frumoasa iesire, buna echipa. Complimente organizatorului (:ha::ha::ha:) - a ales un traseu usurel: fara zapada, fara ravene bine ascunse, fara inclinari laterale pe creasta de munte in urcare, iar unde au fost nu era zapada si erau copacii desi de jur imprejur de care sa te sprijini in cazul in care masina pleaca inapoi in timp ce tu incerci sa urci.....

acest mesaj e un pamflet si trebuie tratat ca atare. personajele si intamplarile sunt fictive iar asemanarile cu realitatea sunt intamplatoare

trebuie sa recunosc , nu numai eu , in materie de off road esti doctor .... FELICITARI !!!! ..... sper la cat mai multe iesiri cu tine , crede-ma ca nu am sa te dezamagesc !:tk

Daca rechinul cauta ce e mai greu si iese doar el din ele , tu le cauti , le gasesti si stii si cum pot alti sa iasa din ele .... e o calitate ! Multumesc !

Link spre comentariu

mamaaaaaaaaa ce-am ratat ! ce ma enervati ! cum ati schimbat voi planul asa de usor si repede...am vazut pozele si filmuletele baietilor din prahova...le astept si pe ale tale Iulian...

Cred ca nu dorm la noapte de ciuda ca nu am mers si eu ! :))

:clVitara 16B:cl
Link spre comentariu

Sunt fictive intr-adevar, ca un vis.. asa.... de fapt un cosmar pt unii :ooo Ma gandesc tot mai serios la un rollcage pt animal.

Link spre comentariu

Lasa doctore, inca trei patru iesiri si o faci mai mica! O aduci la marimea unui Samurai si ai scapat de treaba :ha::ha: Cu putin, da putin noroc era sa-ti iasa!

Eu zic ca mi-a iesit. Si nu cu putin noroc.. :old

Vezi ca ai la mine geaca si cu bluza. Tu ai vazut pozele de la fotograful nostru? Am incercat sa le salvez dar a durat 5 ani si s-a blocat si calculatorul.

Link spre comentariu

Multumesc din suflet ca ati venit sa ne intalnim la Lacul Vulturilor si-mi pare rau ca nu a fost timp mai mult sa socializam! Multumesc!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare