rechinu Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: in muntii vrancei Si noi ne bucuram ca ne-am intalnit si probabil faptul ca am venit pe trasee diferite a avut farmecul lui. Important e ca am ajuns cu totii sus, ca am intalnit prieteni vechi si ne-am cunoscut cu altii noi si sa ne pastram obiceiurile de a iesii. Poate prin vara vom organiza o expeditie prin munti care sa inceapa din Prahova sa continuie prin Buzau, Vrancea si sa se termine la Poiana Sarata, traseu care sa fie doar prin munti: Ce ziceti, v-ar tenta? LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: in muntii vrancei Poze, care poze? N-am putut deschide nimic! Sa-l invete careva pe Marius sa puna pozele! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 (editat) Re: in muntii vrancei Si noi ne bucuram ca ne-am intalnit si probabil faptul ca am venit pe trasee diferite a avut farmecul lui. Important e ca am ajuns cu totii sus, ca am intalnit prieteni vechi si ne-am cunoscut cu altii noi si sa ne pastram obiceiurile de a iesii. Poate prin vara vom organiza o expeditie prin munti care sa inceapa din Prahova sa continuie prin Buzau, Vrancea si sa se termine la Poiana Sarata, traseu care sa fie doar prin munti: Ce ziceti, v-ar tenta? Suna tare interesant ceea ce zici tu aici.La anul trebuie sa ajungem si prin zona Piatra-Neamt sa-l vizitam pe Dac si pe baietii din zona.Pana atunci ma pregatesc intens pt revelion ca dc tot suntem la munte sigur o sa ne manance talpa. P.S. Vine si caisata si visinata:x. Editat Noiembrie 29, 2010 de dulceanu ionel Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: in muntii vrancei Asta-i tata!:ypu Incepe sa-ti vina mintea la cap!:ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: in muntii vrancei Suna tare interesant ceea ce zici tu aici.La anul trebuie sa ajungem si prin zona Piatra-Neamt sa-l vizitam pe Dac si pe baietii din zona.Pana atunci ma pregatesc intens pt revelion ca dc tot suntem la munte sigur o sa ne manance talpa. P.S. Vine si caisata si visinata:x. Ca bine zici Ioane! Stiam eu ca tot la tine e baza. Trebuie sa facem o iesire in Piatra si in imprejurimi :wink: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 (editat) Re: in muntii vrancei POZE facute de grupul de Vranceni in muntii Buzaului! http://www.zippermedia.ro/download/lacul_vulturilor.swf Sincer noi am fost mai pe extrem ... ca doar am avut in grup pe Rechinul(care nu rateaza nici o gaura) si pe GrasulXXL (care ne arata gaurile dar nu inteleg de cum nu ramane in ele ) Sunt 400 de poze ... merita vazute Editat Decembrie 4, 2010 de IulianMelinteanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: in muntii vrancei Ce-aveti bai cu mine? :ha: Ce daca imi plac gaurile :ha: Gresesc undeva? Macar intru constient si le aleg dupa bunul meu plac! Ce v-ati face voi fara un Rechin dement?:ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: in muntii vrancei Ce-aveti bai cu mine? :ha: Ce daca imi plac gaurile :ha: Gresesc undeva? Macar intru constient si le aleg dupa bunul meu plac! Ce v-ati face voi fara un Rechin dement?:ha::ha: stiu o zona viticola excelenta pentru off road ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: in muntii vrancei uimeste-ma!:ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: in muntii vrancei A fost foarte frumos si palpitant mai ales in compania Doctorului , am trait impreuna senzatii tari , ROM , eu oricum cautam comanda dubla de la frana ptr. ca piciorul nu puteam sa il scot afara ca aveam centura pusa :hl. Stii cum e aia, undes doi puterea creste !:2dr(si la bine si la greu ! ) Va multumesc pentru tot si la toti ! Astept o noua aventura !:tk Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: in muntii vrancei Poate te motorizezi si tu pana atunci! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion Getulin Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: in muntii vrancei Salut baieti Frumoasa aventura in muntii Buzaului :uameni,ne aratati poze ca sa ne ofticam ,cei care au stat acasa, apropo Rechinule ( aspirant :wink: ) cant mai iesi cu baieti da si tu un tel poate-poate voi veni si eu cu voi la o ieseala.Saptamana viitoare pe 11-12 Dec ma duc la Predeal ( trei brazi ),te astept sa ne tragem unul pe altu din zapada in drumeti :wink: ce zici !!!!! oricum nu ne-am vazut de mult. GETULIN 0724558084 BUCURESTI WWW CARAVANCAMPINGCLUB.RO R U L O T I S T KIA SORENTO 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: in muntii vrancei Poate te motorizezi si tu pana atunci! si sa nu mai traiasca el senzatii tari romanesti in Pajero sau in Samurai?? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: in muntii vrancei pregatim o iesire pe zapada ? in weekend ? macar un releu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: in muntii vrancei ce te mai maninca 'cceleratia...mergem pe undeva numai zapada sa fie ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
siadimet Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: in muntii vrancei :ypuce te mai maninca 'cceleratia...mergem pe undeva numai zapada sa fie ! Luati cu voi si un motociclist? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: in muntii vrancei trebuie sa ne salveze si pe noi cineva.....luam pe toata lumea dispusa la distractie ... :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: in muntii vrancei ce te mai maninca 'cceleratia...mergem pe undeva numai zapada sa fie ! daca ai sufa !!!! te luam ! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: in muntii vrancei de data aceasta merg si eu cu voi (binenteles daca ma primiti):2dr Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: in muntii vrancei Ce faceti de CRaciun? Eu voi fi Lepsa... de pe 24 pana pe 27...si daca aveti ceva planuri ... ne auzim...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: in muntii vrancei Ce faceti de CRaciun? Eu voi fi Lepsa... de pe 24 pana pe 27...si daca aveti ceva planuri ... ne auzim...! Iezact... ne auzim. Cine imi imprumuta si mie un invector sau cum se numeste.. d-ala de scoate 220v? Vreau sa umblu de Craciun cu instalatia de brad pe masina :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: in muntii vrancei Doctore, langa roata de rezerva, in spate, poti pune un Mos Creaciun care urca pe scara...pe plafon! Ar arata beton...! :y Atunci sa vezi ce pozata va fi masina ta! :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius_br Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: in muntii vrancei Frumoasa zi, frumoasa iesire, buna echipa. Complimente organizatorului (:ha::ha::ha:) - a ales un traseu usurel: fara zapada, fara ravene bine ascunse, fara inclinari laterale pe creasta de munte in urcare, iar unde au fost nu era zapada si erau copacii desi de jur imprejur de care sa te sprijini in cazul in care masina pleaca inapoi in timp ce tu incerci sa urci..... acest mesaj e un pamflet si trebuie tratat ca atare. personajele si intamplarile sunt fictive iar asemanarile cu realitatea sunt intamplatoare Laur de acum include ma si p mine intr o viitoare iesire.Promit k vin.Acum pana bag vitara la trasformat :D K momentan nu mi-e mila deloc de ea :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Decembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: in muntii vrancei marius tata, cand vrei tu sa vii eu te astept si te plimb. cand vii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: in muntii vrancei Iezact... ne auzim. Cine imi imprumuta si mie un invector sau cum se numeste.. d-ala de scoate 220v? Vreau sa umblu de Craciun cu instalatia de brad pe masina :jp1 INVERTOR se numeste si vezi ca e unul la mine in Frilander , in buzunarul interior de pe hayon ! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate