jipianu Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: in muntii vrancei se mai face ceva pana la urma weekend-ul acesta? Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: in muntii vrancei se mai face ceva pana la urma weekend-ul acesta? eu , maine , vorbesc cu Grasuxxl la telefon si cu saw , si vom hotara unde si cum vom merge . Nu inainte de a fi sigur ca masina mea este in toate conditiile tehnice . De remarcat ca Rechinul nu iese ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: in muntii vrancei era singurul pe care il cunosteam si eu dar nnu e nici o problema merg si eu cu voi... binenteles daca ma luati Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius_br Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: in muntii vrancei marius tata, cand vrei tu sa vii eu te astept si te plimb. cand vii? Poate chiar duminica dam o fuga...evident dupa pranz...daca aveti chef de oaspeti :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: in muntii vrancei Dragii mei, chiar m-am luat cu treaba si am lipsit o bucata de vreme dintre voi. Vad ca va mananca rau de o iesire in weekend! Ma bucur ca au aparut oameni noi, ma bucur ca altii incep sa-si faca timp si asta-i un lucru foarte bun! Pai hai sa vad ceva concret, cine stie poate ma convinge careva :ha: Salutari Getulin, vad ca in loc sa-mi iau eu rulota ti-ai luat tu 4x4. Sa-ti fie de bine si daca ajungi prin zona ne auzim LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: in muntii vrancei Bine ai revenit dn-u Rechinu. deci se pare ca pana la urma urmei vei fi si tu prezent:banana:2dr si de data aceasta merg si eu sigur daca se face sambata ceva :wink:... ca de cand ma chinui sa merg si eu niciodata nu am reusit. Dar de data asta e totul Ok Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: in muntii vrancei De venit mai vorbim, dar care-i traseul? Cand se pleaca , cine vine,..... hotarati si comunicati :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: in muntii vrancei zicea userul iulian1900 ca astazi o sa spuna unde si cum vom merge. Si eu astept sa vad oricum eu fiind la prima iesire iti dai sama ca nu conosc nici o zona si merg oriunde o fi Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: in muntii vrancei Ia auzi Domnul Iulian, care-i treaba? Baga programul ptr sambata. Ma convingi sa merg cu voi sau nu! :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: in muntii vrancei Ia auzi Domnul Iulian, care-i treaba? Baga programul ptr sambata. Ma convingi sa merg cu voi sau nu! :ha::ha: Umbli cu intimidare ! parca nu stiu ca nu mergi sambata . Cand scriu acest mesaj ,Rechinul are deja bagajele facute . Sa te conving ? Te-a convins altcineva inaintea mea . :grin: Pentru sambata nici eu nu pot iesi , cu scuzele de rigoare , problemele in familie in week ul asta au prioritate . Daca e cineva care vrea sa iese prin jurul Focsaniului la o scurta tura , Eu si Saw , ne organizam sa iesim maxim 3 ore prin imprejurimi . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: in muntii vrancei Iulian... merg si eu nu conteaza unde noroi sa fie lasa-mi un Pm cu un nr de telefon sa ne auzim Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Decembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: in muntii vrancei sambata nu pot merge, dar daca vine marius_br duminica, dupa amiaza fac o mica iesire. bafta celor ce vor sa iasa sambata. la munte nu mai e multa zapada, dar noroi cat cuprinde:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: in muntii vrancei deci pana la urma mai iese careva maine??? Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: in muntii vrancei Eu am zis intr-o discutie mai sus , ca voi iesi cu saw prin imprejurimile Focsaniului nu neaparat la off-road , ci mai degraba la cafea . Duminica in schimb voi fi in zona Lepsa-Gresu cu familia , se pare ca va merge si Rechinul . Daca mai ajunge cineva prin zona , poate sa ne contacteze , sigur ne face placere sa urcam in distractie un deal ceva . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius_br Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: in muntii vrancei sambata nu pot merge, dar daca vine marius_br duminica, dupa amiaza fac o mica iesire. bafta celor ce vor sa iasa sambata. la munte nu mai e multa zapada, dar noroi cat cuprinde:ha: Dupa cum am spus...duminica sunt prezent Evdent cu niste pastrav praspat..K tot ziceai k ti e pofta de peste k nu prea ai mancat in ultima perioada :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: in muntii vrancei Ok... am inteles eu gresit atunci. Maine eu tot o sa ies putin pe la padure prin zona Gura Calitei pe undeva... daca e careva care mai vrea sa mearga sa spuna aici... Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriancretu2002 Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: in muntii vrancei pe unde mai exact la Gura Calitei te duci ? Mai ca m-as baga si eu ca am cam ruginit de la atata inactivitate . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: in muntii vrancei pe unde mai exact la Gura Calitei te duci ? Mai ca m-as baga si eu ca am cam ruginit de la atata inactivitate . Cipriane.... la ora la care ai scris mesajul , noi eram deja si intorsi din la scurta noastra plimbare . Am iesit eu , jipianu si saw la o scurta plimbare prin padure de circa doua ore prin zona Dalhauti . O ierire scurta , usoara , cu doua ,trei dificultati .... practic eu si Saw asta am vrut . Ceva usor . Nu stiu Jipianu ce a vrut , dar cred ca ne-am distrat . Apropoo ... imi pare bine de cunostinta cu jipieni amandoi . :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: in muntii vrancei Ciprian poate data viitoare o sa iesi si u cu noi dar ieri asa cum spune si Iulian la ora la care ai postat noi deja eram intorsi acasa. A fost asa cum spunea si saw un Mic Off-Road dar a fost bine. Si noua ne pare bine de cunostinta cu tine (Iulian) si cu savian si ce sa spun la cat mai multe iesiri :wink: Maine o sa pun si ceva poze din putinele pe care le-am facut Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: in muntii vrancei Eu mi-am propus sa nu mai pierd vremea pe deplasari lungi pe asfalt...sunt doua zone foarte aproape de FOcsani care pot fi explorate lejer cateva luni : 1.Dalhauti - Andreiasu 2.Odobesti- Jaristea - Releu - Andreaiasu Nu are rost sa mergi pana la Vidra - Lepsa - Gresu sa dai de noroi ...eu unul nu am timp de pierdut pe asfalt si oricum e prea plictisitor in Vitara pe asfalt. Despre iesirea de sambat : a fost un traseu scurt dar frumos , daca nu era inghetat namolul, in loc de 2 ore cred ca ne lua cam 3-4 ore.... De craciun voi fi in zona 24-27 decembrie si poate este si zapada din belsug ca sa-mi testez masina si pe zapada. Anvelopele de noroi le-am pus in cui pana la primavara... Eu unul de revelion plec in zona marginimii Sibiului unde sper sa ma joc tot in zapada...daca am timp poate ma vad si cu baietii de la Sibiu... Pentru cei care se intreaba ce-mi mai fac planetarele si check-ul : planetarele sunt beton, diferentialul la fel doar check-ul inca nu am reusit sa-l sting , astept si acum ajutor de la cineva care a schimbat sonda lambda cu una universala [inca nu i-am dat de capat la culorile firelor] Salutari Jipienilor si asteptam pozele ! Multumesc si pe curand ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: in muntii vrancei Pozee.... http://img51.imageshack.us/img51/3042/img2238y.th.jpg http://img217.imageshack.us/img217/5353/img2232o.th.jpg http://img842.imageshack.us/img842/6889/img2231v.th.jpg http://img510.imageshack.us/img510/3910/img2230ju.th.jpg http://img219.imageshack.us/img219/7016/img2229k.th.jpg http://img706.imageshack.us/img706/9960/img2227fk.th.jpg http://img510.imageshack.us/img510/2821/img2226a.th.jpg http://img31.imageshack.us/img31/7864/img2225er.th.jpg http://img205.imageshack.us/img205/5905/img2221e.th.jpg Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: in muntii vrancei Se organizeaza iesire sambata dimineata , Eu , Rechinul , CiprianCretu , zona vizata Campuri , Soveja , ne dorim o plimbare relaxanta la venirea iernii . Daca se mai baga cineva , sunteti bineveniti , rog a vorbi despre detalii maxim Vineri dupamasa cu unu din noi trei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriancretu2002 Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: in muntii vrancei Si pe langa plimbare poate se lasa si cu ceva haleu - deci aviz amatorilor de gratar . O sa ne cam inghete curu ( pardon - muschii fesieri ) dar asta este .:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: in muntii vrancei Si pe langa plimbare poate se lasa si cu ceva haleu - deci aviz amatorilor de gratar . O sa ne cam inghete curu ( pardon - muschii fesieri ) dar asta este .:banana A mea consuma 20 % , ii dau foc ! si rezolvam doua probleme . Ne incalzim cururile (muschi fesieri) si facem si friptura . :fr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Decembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: in muntii vrancei va urez distractie placuta .:bx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate