Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

in muntii vrancei

grasuxxl

Postări Recomandate

• Răspunsuri 575
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: in muntii vrancei

Ati mai iesit?? ceva poze..

Iuliane, roaga-l pe Marius fotograful sa faca 1 dvd cu pozele de la Lacul Vulturilor si sa-l dea lui Marius Rechinul care sper sa nu uite sa mi-l dea si mie :ha:. Te rog frumos.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ati mai iesit?? ceva poze..

Iuliane, roaga-l pe Marius fotograful sa faca 1 dvd cu pozele de la Lacul Vulturilor si sa-l dea lui Marius Rechinul care sper sa nu uite sa mi-l dea si mie :ha:. Te rog frumos.

Am iesit , a fost superb , gratare , zapada , treceri prin apa , si nu in ultimul rand nomoale (binenteles daca rechinul nu a mers cu masina lui , nu a gasit Rechinul namoale , am gasit eu . Cred ca am pe cine sa mostenesc !:h5 ) Cu DVD ul dupa am uitat sa ma rog de Marius-fotograful sa faca un DVD . Dar promit ca ma rog de el .

Link spre comentariu

Frumos!

Pe unde a fost plimbarea, care a fost traseul?

Maine la pranz plec spre Lepsa!

E cineva in zona de Craciun?

Varnita langa Panciu , mai exact zona se numeste de catre localnici - Aluna. Din pacate in imagini este greu de descris deea ce am vazut si ce frumos a fost in aceasta iesire .

Link spre comentariu

Iulian, care-i planul ptr duminica? Iesim pe undeva? Si inca o chestiune, astia care suntem din zona strangem cate ceva si ducem niste cadouri la cativa copii amarati? Am vorbit noi cu ceva vreme in urma dar a ramas in plop. Asa ca propun ca intre Craciun si revelion sa strangem cate ceva si sa bucuram cativa copii nevoiasi. Astept reactiile voastre!

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Iulian, care-i planul ptr duminica? Iesim pe undeva? Si inca o chestiune, astia care suntem din zona strangem cate ceva si ducem niste cadouri la cativa copii amarati? Am vorbit noi cu ceva vreme in urma dar a ramas in plop. Asa ca propun ca intre Craciun si revelion sa strangem cate ceva si sa bucuram cativa copii nevoiasi. Astept reactiile voastre!

E un gest foarte frumos sa facem macar o familie cu copii amarati fericiti , Duminica propun sa discutam mai detailat problema , cand iesim la o plimbare cu masinile . Am discutat cu Saw si am stabilit pentru duminica dimineata plecarea . Propun undeva pe la 10 plecarea . Unde ? nu stiu ! sigur e ca friptura e obligatorie de data asta . Daca mai merge cineva , rog sa ne contactati Rechinul , Eu sau Saw .

Link spre comentariu

Iuliane, cinci familii daca ajutam si tot inseamna ceva! Sa fie si la ei sarbatori. Vedem cat se strange si macar ceva dulciuri, strict ptr copii sa se bucure si ei!

manie 26,12,2010 la ora 10 , plecarea din focsani de la baru Aida , destinatia Dalhauti -Andreiasu (focul viu) friptura obligatorie

Link spre comentariu

Tocmai ne-am intors si asa cum preconizam mi-am murdarit Samuraiul degeaba. :ha: Cand a inceput treaba a trebuit sa ne intoarcem. Desi Saw a ales traseul, a uitat sa aleaga si rotile potrivite :ha:,fiind surprins de noroi. :ha::ha: Dar a fost frumos, mult noroi, companie placuta, Saw transpirat si cu fesul pe varful capului, una peste alta a meritat!

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Tocmai ne-am intors si asa cum preconizam mi-am murdarit Samuraiul degeaba. :ha: Cand a inceput treaba a trebuit sa ne intoarcem. Desi Saw a ales traseul, a uitat sa aleaga si rotile potrivite :ha:,fiind surprins de noroi. :ha::ha: Dar a fost frumos, mult noroi, companie placuta, Saw transpirat si cu fesul pe varful capului, una peste alta a meritat!

Propun un top al celor care gaseste fara sa vrea cat mai mult noroi ..... sigur Vrancea in frunte cu Rechinul, Eu , saw , si sa nu-l uitam pe GrasuXXL suntem pe locul unu . :banana

Link spre comentariu

Prietene, e chestie de karma :wink:, cand e sa gasesti cuie, gasesti si in pasarica unei doamne spune o vorba veche sofereasca :ha: Eu n-am nici o vina, doar ca se lipeste. :ha::ha: Vino o data cu noi si o sa vezi!

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Multi ani, tuturor celor alaturi de care, pret de aproape un an am balaurit prin muntii Vrancei! Sper ca anul acesta sa fie tot asa de bogat in iesiri si poate ca ne vom strange chiar mai multi. Acum ca am terminat cu urarile, pe cand o iesire dragilor? Chiar nu misca nimeni prin zona? :ha::ha:

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare