cipriancretu2002 Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: in muntii vrancei pana la urma la ce ora si unde ne intalnim ? cine merge - pana acum sunt eu+ rechinul in masina mea , iulian . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: in muntii vrancei pana la urma la ce ora si unde ne intalnim ? cine merge - pana acum sunt eu+ rechinul in masina mea , iulian . ne intalnim la 9.30 la aida , incepem cu o cafea apoi o luam din loc . se pare ca suntem 3 masini deocamdata . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: in muntii vrancei Ati mai iesit?? ceva poze.. Iuliane, roaga-l pe Marius fotograful sa faca 1 dvd cu pozele de la Lacul Vulturilor si sa-l dea lui Marius Rechinul care sper sa nu uite sa mi-l dea si mie :ha:. Te rog frumos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: in muntii vrancei Ati mai iesit?? ceva poze.. Iuliane, roaga-l pe Marius fotograful sa faca 1 dvd cu pozele de la Lacul Vulturilor si sa-l dea lui Marius Rechinul care sper sa nu uite sa mi-l dea si mie :ha:. Te rog frumos. Am iesit , a fost superb , gratare , zapada , treceri prin apa , si nu in ultimul rand nomoale (binenteles daca rechinul nu a mers cu masina lui , nu a gasit Rechinul namoale , am gasit eu . Cred ca am pe cine sa mostenesc !:h5 ) Cu DVD ul dupa am uitat sa ma rog de Marius-fotograful sa faca un DVD . Dar promit ca ma rog de el . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: in muntii vrancei http://img72.imageshack.us/g/p1080433u.jpg/cateva poze de sambata ! http://img72.imageshack.us/g/p1080433u.jpg/ sunt primele poze ale mele postate pe site . sper sa se vada ceva:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: in muntii vrancei Frumos! Pe unde a fost plimbarea, care a fost traseul? Maine la pranz plec spre Lepsa! E cineva in zona de Craciun? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: in muntii vrancei Frumos! Pe unde a fost plimbarea, care a fost traseul? Maine la pranz plec spre Lepsa! E cineva in zona de Craciun? Varnita langa Panciu , mai exact zona se numeste de catre localnici - Aluna. Din pacate in imagini este greu de descris deea ce am vazut si ce frumos a fost in aceasta iesire . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: in muntii vrancei Iulian, care-i planul ptr duminica? Iesim pe undeva? Si inca o chestiune, astia care suntem din zona strangem cate ceva si ducem niste cadouri la cativa copii amarati? Am vorbit noi cu ceva vreme in urma dar a ramas in plop. Asa ca propun ca intre Craciun si revelion sa strangem cate ceva si sa bucuram cativa copii nevoiasi. Astept reactiile voastre! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: in muntii vrancei Iulian, care-i planul ptr duminica? Iesim pe undeva? Si inca o chestiune, astia care suntem din zona strangem cate ceva si ducem niste cadouri la cativa copii amarati? Am vorbit noi cu ceva vreme in urma dar a ramas in plop. Asa ca propun ca intre Craciun si revelion sa strangem cate ceva si sa bucuram cativa copii nevoiasi. Astept reactiile voastre! E un gest foarte frumos sa facem macar o familie cu copii amarati fericiti , Duminica propun sa discutam mai detailat problema , cand iesim la o plimbare cu masinile . Am discutat cu Saw si am stabilit pentru duminica dimineata plecarea . Propun undeva pe la 10 plecarea . Unde ? nu stiu ! sigur e ca friptura e obligatorie de data asta . Daca mai merge cineva , rog sa ne contactati Rechinul , Eu sau Saw . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: in muntii vrancei Saw, nu-ti fa griji :ha: check-ul e ca si rezolvat! Ia matale un cutitas, taie firu sau scoate becul si nu te mai deranjeaza niciodata :ha::ha::ha: Simplu si ieftin!:ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: in muntii vrancei Iuliane, cinci familii daca ajutam si tot inseamna ceva! Sa fie si la ei sarbatori. Vedem cat se strange si macar ceva dulciuri, strict ptr copii sa se bucure si ei! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: in muntii vrancei Iuliane, cinci familii daca ajutam si tot inseamna ceva! Sa fie si la ei sarbatori. Vedem cat se strange si macar ceva dulciuri, strict ptr copii sa se bucure si ei! manie 26,12,2010 la ora 10 , plecarea din focsani de la baru Aida , destinatia Dalhauti -Andreiasu (focul viu) friptura obligatorie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: in muntii vrancei Eu tocmai m-am intors de la Dalhauti. Am ajuns pana la prima exploatare forestiera. Drumul e mai mult decat ok, in schimb doar noroi, nici urma de zapada. Ne vedem dimineata!:ypu LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Re: in muntii vrancei Tocmai ne-am intors si asa cum preconizam mi-am murdarit Samuraiul degeaba. :ha: Cand a inceput treaba a trebuit sa ne intoarcem. Desi Saw a ales traseul, a uitat sa aleaga si rotile potrivite :ha:,fiind surprins de noroi. :ha::ha: Dar a fost frumos, mult noroi, companie placuta, Saw transpirat si cu fesul pe varful capului, una peste alta a meritat! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Re: in muntii vrancei Tocmai ne-am intors si asa cum preconizam mi-am murdarit Samuraiul degeaba. :ha: Cand a inceput treaba a trebuit sa ne intoarcem. Desi Saw a ales traseul, a uitat sa aleaga si rotile potrivite :ha:,fiind surprins de noroi. :ha::ha: Dar a fost frumos, mult noroi, companie placuta, Saw transpirat si cu fesul pe varful capului, una peste alta a meritat! Propun un top al celor care gaseste fara sa vrea cat mai mult noroi ..... sigur Vrancea in frunte cu Rechinul, Eu , saw , si sa nu-l uitam pe GrasuXXL suntem pe locul unu . :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: in muntii vrancei De ce oare toate mi se intampla numai mie? Fac ce fac si tot de noroi am parte :ha: Iulian vad ca a prins miscarea, dar credeti-ma ca n-am nici o vina..... soarta..., mama ei! :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: in muntii vrancei Se anunta -18 C pana la sf saptamanii. Dc tu mai gasesti noroi, eu propun sa te premiem! Asta fara sa vii de acasa cu oala de apa fiarta. :wink: Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: in muntii vrancei Prietene, e chestie de karma :wink:, cand e sa gasesti cuie, gasesti si in pasarica unei doamne spune o vorba veche sofereasca :ha: Eu n-am nici o vina, doar ca se lipeste. :ha::ha: Vino o data cu noi si o sa vezi! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: in muntii vrancei Multi ani, tuturor celor alaturi de care, pret de aproape un an am balaurit prin muntii Vrancei! Sper ca anul acesta sa fie tot asa de bogat in iesiri si poate ca ne vom strange chiar mai multi. Acum ca am terminat cu urarile, pe cand o iesire dragilor? Chiar nu misca nimeni prin zona? :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Ianuarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: in muntii vrancei luni am "intalnire" cu nenea doctoru' auto - schimb discul de ambreiaj si... pe urma... trebuie probat... asa ca astept propuneri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: in muntii vrancei luni am "intalnire" cu nenea doctoru' auto - schimb discul de ambreiaj si... pe urma... trebuie probat... asa ca astept propuneri Mi-ar place o iesire ..... organizeaza careva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriancretu2002 Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: in muntii vrancei Mi-ar place o iesire ..... organizeaza careva ? DECI ? Merem sau nu merem pe coclauri ? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: in muntii vrancei o iesire Duminica? se baga careva ? propun intalnirea pe la ora 10 iar iesirea .... MAGURA , RELEU ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: in muntii vrancei Se lasa cu gratar? Cine mai merge? Da mai multe detalii sa stiu la ce sa ma astept LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: in muntii vrancei poate poate...vb cu baietii si facem o gasca din :grin:BV NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate