Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

in muntii vrancei

grasuxxl

Postări Recomandate

Re: in muntii vrancei

La multi ani Zoli! Vezi ca ai ramas dator cu un gulas! Vrem, vrem o iesire cu baietii de la BV, da sa mai dea caldura ca-i drumul lung si nu merge soba la samurai :ha: Asta de maine e o iesire scurta de cateva ore in jurul casei, dar daca te bate gandul cu mare drag!

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 575
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Da...sigur , asa ati zis si data trecuta , de Craciun si m-ati bagat prin toate namoalele...

Daca nu este namol , ma bag...Vreau zapada....only !

:clVitara 16B:cl
Link spre comentariu

da...sigur , asa ati zis si data trecuta , de craciun si m-ati bagat prin toate namoalele...

Daca nu este namol , ma bag...vreau zapada....only !

daca am stii ce fel v-a fi vremea !!!!!!!! Si mai ales in ce stare sunt namoalele ! Sincer prefer o zona frumoasa , cu peisaje , dar cred ca v-om avea parte de namoale (daca nu ninge) si de ceata daca se mentine vremea in starea ultimelor zile . Dar eu sper sa mergem pe coclauri

Link spre comentariu

Stimati colegi si parteneri de iesiri, deoarece in perioada 24- 28 ianuarie trebuie sa ma operez pentru a-mi scoate placutele de titan din mana, in speranta ca oasele s-au lipit, as dori sa organizez o iesire in aer liber pentru ca voi sta departe de off- road pentru o perioada ( sau asa ar trebui). prin urmare:

***** sambata 22 ianuarie, ora 10 intalnirea la Lepsa. traseu de dif medie (cred:grin:). lepsa - poiana sarata; poiana sarata - lepsa. la poiana sarata ofer eu o ciorba buna.

***** cauciucuri adecvate, sufe, ceva semipreparat ce se poate gati (incalzi) repede la un gratar, lichide dupa gust... un digestiv il dau eu:ha:

astept oferte .

rechinu, doctoru va bagati?

eu tot ma duc, asa ca ar fi bine sa veniti de bunavoie cu mine , nu sa veniti sa ma recuperati:ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha:

Link spre comentariu

Stimati colegi si parteneri de iesiri, deoarece in perioada 24- 28 ianuarie trebuie sa ma operez pentru a-mi scoate placutele de titan din mana, in speranta ca oasele s-au lipit, as dori sa organizez o iesire in aer liber pentru ca voi sta departe de off- road pentru o perioada ( sau asa ar trebui). prin urmare:

***** sambata 22 ianuarie, ora 10 intalnirea la Lepsa. traseu de dif medie (cred:grin:). lepsa - poiana sarata; poiana sarata - lepsa. la poiana sarata ofer eu o ciorba buna.

***** cauciucuri adecvate, sufe, ceva semipreparat ce se poate gati (incalzi) repede la un gratar, lichide dupa gust... un digestiv il dau eu:ha:

astept oferte .

rechinu, doctoru va bagati?

eu tot ma duc, asa ca ar fi bine sa veniti de bunavoie cu mine , nu sa veniti sa ma recuperati:ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha:

Ce ma oftic ca nu pot merge ! Dar pot sa fac o surpriza si sa aman examenul ! :banana :ha:

Link spre comentariu

cu parere de rau nu pot merge sambata . Chiar ma oftic ca nu l companiez pe GrasuXXL , inaintea pauzei de refacere , dar examenul pe care il dau (si am sa l iau) sambata e important !

PS ..... examene in Off road ? exista ? ca m-am obisnuit sa invat tot felul de chestii on road :tr

Link spre comentariu

Lasa Iuliane ca vine ea, vara si vezi tu la ce examene te supun :ha: Vedem atunci daca le iei! Te anunt de pe acum, sa te poti pregatii, spaga nu se accepta :ha::ha:

Primul examen este la cruci si la cardane:ha:.Iuliane sper ca nu te superi dar avem niste amintiri cu jeepul lui Cornel de la Bacau,sa-ti zica rechinul.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Primul examen este la cruci si la cardane:ha:.Iuliane sper ca nu te superi dar avem niste amintiri cu jeepul lui Cornel de la Bacau,sa-ti zica rechinul.

Jeep ul meu , MERGE ! , nu l-am luat ca sa pun cardene , sau cruci , sunt cu reviziile la zi ! nu accept erori mecanice . :banana

Link spre comentariu

Gata, ati dat drumul la trasee? :br

Asta-i un scurta, de sete sa nu ruginim. Mergem pana la Lucian, bagam o ciorba radauteana din aia buna, ca nu stiu de unde am capatat numai obiceiuri proaste! Mananc in fiecare zi, nu stiu ce-i in capul meu! :ha::ha:

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

UN BARBAT ADEVARAT , AMANA SI EXAMENUL PENTRU UN OFF-ROAD ADEVARAT !

MAINE LA 7 DIMINEATA SUNT PE BARICADE ..... MONTAT ROTI , PREGATIT LANTURI , VERIFICARE GENERALA , TOTUL RAPID , CA AZI S-A MUNCIT SI NU FOST TIMP DE FLEACURI DEASTEA ! :banana

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare