rechinu Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: in muntii vrancei La multi ani Zoli! Vezi ca ai ramas dator cu un gulas! Vrem, vrem o iesire cu baietii de la BV, da sa mai dea caldura ca-i drumul lung si nu merge soba la samurai :ha: Asta de maine e o iesire scurta de cateva ore in jurul casei, dar daca te bate gandul cu mare drag! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: in muntii vrancei Mai organizam si noi o iesire ? In week ? Dar sincer , nu am chef de namoale . O zona frumoasa prin munti ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: in muntii vrancei Da...sigur , asa ati zis si data trecuta , de Craciun si m-ati bagat prin toate namoalele... Daca nu este namol , ma bag...Vreau zapada....only ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: in muntii vrancei da...sigur , asa ati zis si data trecuta , de craciun si m-ati bagat prin toate namoalele... Daca nu este namol , ma bag...vreau zapada....only ! daca am stii ce fel v-a fi vremea !!!!!!!! Si mai ales in ce stare sunt namoalele ! Sincer prefer o zona frumoasa , cu peisaje , dar cred ca v-om avea parte de namoale (daca nu ninge) si de ceata daca se mentine vremea in starea ultimelor zile . Dar eu sper sa mergem pe coclauri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: in muntii vrancei Bre stiu eu unde gasiti zapada perfecta! Si nu-i departe! La vreo 12 km de moscova cica ninge de vreo saptamana :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: in muntii vrancei Stimati colegi si parteneri de iesiri, deoarece in perioada 24- 28 ianuarie trebuie sa ma operez pentru a-mi scoate placutele de titan din mana, in speranta ca oasele s-au lipit, as dori sa organizez o iesire in aer liber pentru ca voi sta departe de off- road pentru o perioada ( sau asa ar trebui). prin urmare: ***** sambata 22 ianuarie, ora 10 intalnirea la Lepsa. traseu de dif medie (cred:grin:). lepsa - poiana sarata; poiana sarata - lepsa. la poiana sarata ofer eu o ciorba buna. ***** cauciucuri adecvate, sufe, ceva semipreparat ce se poate gati (incalzi) repede la un gratar, lichide dupa gust... un digestiv il dau eu:ha: astept oferte . rechinu, doctoru va bagati? eu tot ma duc, asa ca ar fi bine sa veniti de bunavoie cu mine , nu sa veniti sa ma recuperati:ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: in muntii vrancei Stimati colegi si parteneri de iesiri, deoarece in perioada 24- 28 ianuarie trebuie sa ma operez pentru a-mi scoate placutele de titan din mana, in speranta ca oasele s-au lipit, as dori sa organizez o iesire in aer liber pentru ca voi sta departe de off- road pentru o perioada ( sau asa ar trebui). prin urmare: ***** sambata 22 ianuarie, ora 10 intalnirea la Lepsa. traseu de dif medie (cred:grin:). lepsa - poiana sarata; poiana sarata - lepsa. la poiana sarata ofer eu o ciorba buna. ***** cauciucuri adecvate, sufe, ceva semipreparat ce se poate gati (incalzi) repede la un gratar, lichide dupa gust... un digestiv il dau eu:ha: astept oferte . rechinu, doctoru va bagati? eu tot ma duc, asa ca ar fi bine sa veniti de bunavoie cu mine , nu sa veniti sa ma recuperati:ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: Ce ma oftic ca nu pot merge ! Dar pot sa fac o surpriza si sa aman examenul ! :banana :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: in muntii vrancei ia incearca sa faci o surpriza:grin::ha::h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: in muntii vrancei Doar am zis eu ca ai valoare! Nu stiam de unde ti se trage :ha:,abia acum am aflat; metalul ala era motivul :ha::ha: Intr-o alta ordine de idei, eu ma bag sambata LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: in muntii vrancei Iuliane, iar era sa uit! Pozele de la amicul tau, fotograful, ce se mai aude cu ele? Le primim anul asta sau mai asteptam pana la urmatorul :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: in muntii vrancei Bre, da linistiti mai sinteti! Unde sint iesirile voastre renumite? :wink: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: in muntii vrancei Asteapta sa se usuce noroiul:ha:,apa este rece pt rechinul.Eu unul abia astept sa se mai incalzeasca sa pot dormi la cort si la rulota pe platoul de la Gresu. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: in muntii vrancei Pretentios Rechin mai aveti! Da` ce , nu se poate incalzi si inainte :x! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: in muntii vrancei Sensibil... sensibil, e cuvantul potrivit :ha: Sunt rechin de apa calda :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: in muntii vrancei La iesirea de sambata se mai baga cineva? Doctore ne vedem in jur de pranz la Lucian? Mancam ceva si mai stam la o poveste. Poate vrei sa-ti murdaresti V6-le si nu sti cum sa faci :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: in muntii vrancei cu parere de rau nu pot merge sambata . Chiar ma oftic ca nu l companiez pe GrasuXXL , inaintea pauzei de refacere , dar examenul pe care il dau (si am sa l iau) sambata e important ! PS ..... examene in Off road ? exista ? ca m-am obisnuit sa invat tot felul de chestii on road :tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: in muntii vrancei Lasa Iuliane ca vine ea, vara si vezi tu la ce examene te supun :ha: Vedem atunci daca le iei! Te anunt de pe acum, sa te poti pregatii, spaga nu se accepta :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: in muntii vrancei Gata, ati dat drumul la trasee? :br Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: in muntii vrancei Lasa Iuliane ca vine ea, vara si vezi tu la ce examene te supun :ha: Vedem atunci daca le iei! Te anunt de pe acum, sa te poti pregatii, spaga nu se accepta :ha::ha: Primul examen este la cruci si la cardane:ha:.Iuliane sper ca nu te superi dar avem niste amintiri cu jeepul lui Cornel de la Bacau,sa-ti zica rechinul. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: in muntii vrancei Toate la timpul lor Ioane, are timp pana la vara sa se pregateasca :ha: Si vorba aia, vara e bine in padure, liniste, aer curat, animale domestice :ha:, un somn odihnitor :ha::ha: Sa tot ramai! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: in muntii vrancei Primul examen este la cruci si la cardane:ha:.Iuliane sper ca nu te superi dar avem niste amintiri cu jeepul lui Cornel de la Bacau,sa-ti zica rechinul. Jeep ul meu , MERGE ! , nu l-am luat ca sa pun cardene , sau cruci , sunt cu reviziile la zi ! nu accept erori mecanice . :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: in muntii vrancei Gata, ati dat drumul la trasee? :br Asta-i un scurta, de sete sa nu ruginim. Mergem pana la Lucian, bagam o ciorba radauteana din aia buna, ca nu stiu de unde am capatat numai obiceiuri proaste! Mananc in fiecare zi, nu stiu ce-i in capul meu! :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: in muntii vrancei iuliane bafta la examen! pentru ca nu mergi sambata, ma vei lua copilot data viitoare, ca la gura nu ma operez si merge cand sunt in dreapta....:grin::grin::grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: in muntii vrancei UN BARBAT ADEVARAT , AMANA SI EXAMENUL PENTRU UN OFF-ROAD ADEVARAT ! MAINE LA 7 DIMINEATA SUNT PE BARICADE ..... MONTAT ROTI , PREGATIT LANTURI , VERIFICARE GENERALA , TOTUL RAPID , CA AZI S-A MUNCIT SI NU FOST TIMP DE FLEACURI DEASTEA ! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: in muntii vrancei Omuleee, tu nu esti sanatos la cap!!!! :ha: :br Sunati-ma cand sunteti aproape pe poiana, ca sa vin sa va vad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate