Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Propunere iesire Muntii Baiului 30.05.2010

Vizitator nivareloaded

Postări Recomandate

Re: Propunere iesire Muntii Baiului 30.05.2010

@Gogane, scuze daca ai inteles altceva. Eu folosesc acest termen destul de des sub forma de gluma . Daca ne vedem rar sau aproape deloc intradevar nu aveai de unde sa stii si poate a fost aiurea ca eu l-am folosit. Inca odata scuze .

Cei ce urmau sa iasa azi pe acest traseu erau foarte entuziasmati si am vrut sa nu le tai tu elanul de tot. E bine sa incerce, sa vada cum este. Nu stiu daca s-au mai dus azi acolo si ce s-a intamplat, chiar sunt curios.

Traseul il stiu foarte bine si pe noroi e crima organizata. Eu unul nu m-as baga pe noroi , poate decat sa-l urc. Dar de coborat.......e prapad.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nivareloaded

Acum putin timp in urma ne-am intors. Traseul urmat si stabilit de noi a fost catre valea doftanei si de acolo abordarea uni drum forestier catre orjogoaia cu intentia de a iesi in creasta baiului. La inceput drumul a fost destul de greu, fiind in panta si datorita noroiului gros. Niva a avut nevoie de un pic de ajutor de la coechipierul de drum jimi. Am trecut si de acea portiune, si am ajuns in creasta baiului, unde am luat-o catre statia de gondola de la capatul partiei sorica, unde am mancat. Apoi am strabatut toata creasta baiului catre secaria, pe unde am coborat. Atasat gasiti cateva poze si traseul dat jos din gps.

PS Salutari coechipierilor mei de azi si sper sa mai avem parte de iesiri impreuna; mi-a facut o mare placere sa va cunosc!

Link spre comentariu

Yeap. Intradevar o iesire super faina si. A urcat veverita fara probleme:h5. Eu chiar credeam ca traseul e hard dupa spusele celor cu Patroale :) . Dar se pare ca pe unde trece tancu, veverita trece mai repejor si fara patinaj artistic :) .Inca odata Simexurile si-au aratat valoarea. Pe creasta a fost bestial, fara cuvinte . Chiar si ploaia aia spre Secaria a fost faina. Mai ramane sa discutam sa vedem ce facem si saptamana viitoare.

p.s: Acuma scot si eu pozele si filmarile:h5:2dr:2drsi o sa le uploadez.

Link spre comentariu

Yeap. Intradevar o iesire super faina si. A urcat veverita fara probleme:h5. Eu chiar credeam ca traseul e hard dupa spusele celor cu Patroale :) .

:ha:.....daca nu ai intrat pe la AZUGA deja discutam de alt traseu.:old.....cand vei intra pe acolo discutam altfel.....:W

Bine ca v-ati intors cu utilajele intregi...asta e tot ce conteaza.....:2dr

@CRISTI1.....OK frate nu i problema....restu il stabilim in teren...:2dr....dai de baut :grin:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

BRAVO!

Frumos dar lipseste steluta.....fara simex nuuuuuuuuuu mai ies!!!!

am facut febra la anus data trecuta!!!!!

daca se iese sapt asta , ma ia si pe mine careva copil...ot?

oricum vreau sa ajung la MENFEST!!!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

inca nu. dar am mai descoperit ceva :) furtunul de sus de la radiator e foarte foarte fierbinte, e si cel de jos e acceptabil ,pot sa tin mana pe el mult timp. Maine scot tot antigelu si sa verific termostatu ala.

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare